Den gode basis garderobe til børn

Den gode basis garderobe til børn

En god basis garderobe er vigtigt når du vælger tøj til dit barn. Alt behøver selvfølgelig ikke være basis, det er selvfølgelig “ tilladt “ også at give den fuld gas med tyl, blonder, flæser , vilde print osv.

Når basis tøjet er på plads, er det nemt og tilføre fine farver og print. En basis garderobe kan sagtens indeholde et par leggings eller en hue med print i flere forskellige farver. En hue med farver og print er super flot til en ensfarvet jakke. Det gælder også hvis du vælger et par leggings med print, vil en ensfarvet bluse eller strik trøje være fin til.


1. Bodystockings 

Bodystockinger er nok noget af det første du tænker på når du skal købe tøj til din lille nyfødte baby. Det lille barn bruger nemlig mange bodystockinger, nogle dage skal der mere end en body i brug. Ved små børn er det helt naturligt at der kan ske små uheld i løbet af dagen.

Hvis bleen ikke sidder helt ordentlig, kan det nemt ske at barnet tisser udenfor bleen, og bodyen bliver våd og skal skiftes. Det er derfor en god ide` og have et lille lager af bodystockinger i barnets garderobe.

Bodystockingen er det stykke tøj der er tættest på barnets hud, og det er derfor vigtigt at kvaliteten er blød og lækker. Hos Petitflora finder du bodyer i ØKO-tex bomuld i fine farver og mønstre. De er selvfølgelig med trykknapper ved skulderen og forneden, så er det nemt når i skal skifte den.

2. Bluser 

Bluser er også meget vigtige i basisgarderoben. Helt naturligt spilder og sviner børn når de f.eks. spiser. Tit og ofte skal maden udforskes hos de små børn, og maden ender ofte på tøjet. Hos de små børn der savler, bliver blusen også våd - her hjælper det dog rigtig godt hvis du giver dit barn en savlesmæk på.

Hos Petitflora finder du et fint udvalg af bluser. Bluser i fine farver og print. Bluserne er lavet i bløde bomuldskvaliteter, nogle med flæser som giver et rigtig sødt og feminint udtryk til pigerne. Til drengene finder du enkle bluser også i bløde materialer. 

3. Strømper og strømpebukser 

Strømper og strømpebukser er også helt uundværlig i barnets basis garderobe. Stort set året rundt er strømper nødvendige, med mindre det er 30 grader udenfor. Til hverdag i vuggestuen eller børnehaven er det godt og give barnet strømper på, da gulvene ofte er laminat de steder, og laminat er koldt. Der er ikke noget værre end kolde fødder - det gælder både for børn og voksne. En god ide` er at købe godt med strømper, så i altid kan have lidt ekstra liggende i institutionen, hvis nu strømperne skulle blive våde eller beskidte.

Strømpebukser kan i heller ikke undvære. Hvis du har en lille pige der elsker kjoler eller nederdele, så er det nødvendigt med strømpebukser under i de kolde måneder. Mange børn er også vilde med shorts og bloomers, der er det også fint med strømpebukser under, hvis det er for koldt med bare ben.

Hos Petitflora finder du et fint udvalg af strømper og strømpebukser fra Còndor i flotte farver og mønstre, som kan mixes på kryds og tværs med alle farver. Còndors strømper og strømpebukser er utrolig bløde og behagelige. Samtidig har de en god pasform og bevægelsesfrihed. Strømpebukserne fås i bomuld og uld.

4. Leggings 

Jeg vil helt klart anbefale dig at vælge leggings til barnets basis tøj. Leggings er bløde og meget behagelige for barnet at have på. Selvom leggings sidder tæt på kroppen, har de en stor bevægelsesfrihed. Leggings kan bruges på rigtig mange måder. De kan bruges som de er, og de kan bruges under kjoler, nederdele og shorts og bloomers.

Leggings er også et stort hit ved de mindre børn under regntøjet, det er nemt for barnet lige at trække regnbukserne over. Når regnbukserne er trukket på, er der ikke noget der sidder og irritere, da leggings jo sidder tæt til kroppen. 

Leggings kan faktisk også bruges som nat bukser med yndlingsblusen til. Men bedst af alt er det nok de bedste bukser du kan give dit barn på til hverdages udfoldelser.

Hos Petitflora finder du et stort udvalg af lækre bløde leggings. De fås i flotte farver og måske Danmarks fineste print.

5. Savlesmæk / Hagesmæk

Savlesmække og hagesmække kan bestemt heller ikke undværes i basis garderoben. Små børn savler - og det er helt naturligt, især ved tand frembrud. Nogle børn savler mere end andre børn. Nogle babyer gylper også. Hvis du ikke bruger hagesmække til dit barn imens barnet er lille, kan du ikke bestille andet end at skifte bodystocking og bluser flere gange om dagen.

Hos Petitflora finder du savlesmække i bløde bomuldskvaliter, i flotte farver og print. Savlesmækkene kan mixes på kryds og tværs med hele børnetøjs kollektionen fra Petitflora.

Du finder også hæklede savlesmække i et hav af farver. De suger også savl, så bluse og body ikke bliver våde. De hæklede er også virkelig fine som pynt til tøjet.

Posted on 2021-01-11 0

Skriv en kommentarSkriv et svar

Seneste kommentarer

Ingen kommentarer

Søg i blogindlæg

Relaterede indlæg

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling