Nederdele til børn

Hvilken lille prinsesse elsker ikke en sød nederdel. Petitfloras nederdele er unikke. De er lavet i de smukkeste mønstre som du kun finder her.

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
Petitflora

179,00 kr.
Nederdel i smørblød bomuld med skønne blomster fra Petitflora.
Viser 1-21 af 21 element(er)

Nederdele fra Petitflora design

Nederdele er et must have i alle pigers garderobe. Hos Petitflora finder du et stort udvalg af nederdele til børn.  Du kan helt sikkert finde en nederdel der falder i barnets smag.

Du finder nederdele i bomuld, jersey - jersey er også bomuld med lidt stræk i. Og så finder du viskose nederdele. Fælles for alle nederdelene til børn som du finder hos Petitflora, er at de er lavet i en lækker blød kvalitet. Flere af nederdelene er endda lavet i oeko - tex eller økologiske metervare, det er da absolut værd at tage med, ikk?

De nederdele jeg designer til Petitflora fås fra størrelse 68 hvilket svarer til at barnet er ca. 6 måneder, og op til størrelse 116, som svarer til 6 år. Så der er lidt til alle, man vil jo gerne have at ens helt lille baby er klædt smart og yndigt på, lige så vel som ens større børn.

En nederdel er bestemt behagelig for din helt lille baby, at have på da Petitflora nederdelene er syet i lækre bløde materialer.

Skolepige nederdel - Den kan du købe her! 

Nu tænker du nok: Hvad er en skolepige nederdel? Det er såmænd en nederdel som skole pigen kan bruge, altså størrelses mæsigt. Det kan være lidt træls for de lidt større piger, hvis yndlings nederdelen kun fås til de mindre piger. Nederdele kan nemlig sagtens bruges til hverdag i skolen, den er så fin med en lækker bluse og et par strømper, eller strømpebukser i de kolde måneder. 

Piger i skole alderen elsker også accessories.  F.eks. et hårbånd der matcher nederdelen. Eller en sød hårsløjfe som også matcher.  Ja, mulighederne er mange når det gælder et smukt outfit. Det er kun fantasien der sætter grænser. Hos Petitflora fås det meste af tøjet op til størrelse 6 år.

Nederdele i bløde og lækre materialer

Alle pige nederdelene du finder her, er lavet i lækre bløde og behagelige materialer. Det er nemlig vigtigt, at din pige føler sig godt tilpas. Noget af det vigtigste du skal kigge efter, når du skal vælge nederdele til din pige, er om der er god bevægelsesfrihed i den. Nederdelene jeg syr, er syet i fast bomuld, viskose eller jersey, også økologisk, ja det er de fleste du finder her faktisk.

Nederdelene i fast bomuld og viskose er der ikke stræk i. Selvom der ikke er stræk i de modeller, er der stadig en god bevægelsesfrihed i dem, da der er god vidde i nederdelene, og så egner de sig perfekt om sommeren både herhjemme i danmark men også hvis i rejser sydpå.

Nederdelene jeg syr i jersey, er super gode når der skal leges og danses. Da der er lidt stræk i jersey, er det, det perfekte materiale valg. Din pige vil faktisk ikke bemærke at hun har nederdelen på, da den bare er så blød og behagelig. Og så er jersey perfekt til efterår og vinter, da materialet er lidt kraftigere. 

Køb nederdele uden skadelige kemikalier!

Når jeg ud vælger metervare til Petitflora tøjet jeg designer, går jeg kun efter GOTS eller Oekotex certificeret metervareri. Det gælder selvfølgelig også nederdelene her. Størstedelen af shoppens nederdele er fremstillet i Oekotex bomuld.

Der er ingen grund til at påføre din lille guldklump skadelig kemi, hvis det kan undgås, og det kan det heldigvis. Så her kan du handle miljørigtige nederdele, og endda med god samvittighed. 

Nederdele i smukke farver og stilrene designs

Hos Petitflora finder du et stort udvalg af nederdele i smukke farver, og ikke mindst i stilrene designs. Børn elsker flotte farver, og det er der faktisk en god grund til. For nogle farver kan faktisk påvirke vores sind positivt. Og farver er der heldigvis masser af hos Petitflora. Hvad enter det er de dæmpede jord og pastelfarver, eller de lidt mere skrappe farver du er på udkig efter, så finder du dem her.

Ofte er bundfarverne på nederdelene dæmpede og rolige. Når det så kommer til printet, er der lidt mere skralde bang på. Du vil finde et stort udvalg med blomster print, men også dyr, grene, regnbuer og alt muligt andet print. Masser af forskellige farver pryder siden her. Så der er lidt for enhver smag.

Stilen kan du ikke tage fejl af - den er stilren hele vejen igennem, for det er det der kendetegner Petitflora design.

Nederdele til de små - findes der noget sødere?

Nederdele til børn er noget af det sødeste både til hverdag og til festlige lejligheder. Det er ingen hemmelighed, at de fleste små piger elsker at klæde sig feminint på. Og heller ingen hemmelighed, at mødrene til de små piger elsker, at klæde dem sødt og feminint på. Med nederdele kommer man rigtig langt med hensyn til det søde og feminine udtryk.

Nederdele er lette, luftige og bløde og derfor meget behagelige at have på. Derfor kan en nederdel sagtens bruges til hverdag når barnet f.eks. er i børnehave eller i skole. De fleste nederdele er lavet med en blød elastik i stykket der sidder rundt om maven. Den bløde elastik gør, at der ikke er noget der strammer eller irritere ved maven.

Nedom måsen og benene er der ofte lidt vidde, og det er der det virkelig føles frit og dejligt for barnet. Der er absolut intet der strammer.  

Ofte er barnet ikke ret gammelt, før hun selv vil vælge det tøj hun skal have på. Og tit er det en nederdel der bliver taget ned fra hylden. Nogle forældre mener, at det ikke går at have en nederdel på i børnehave - Men det gør det. Altså måske med mindre din datter kravler rundt i træer dagen lang, så er det selvfølgelig smartest at vælge et par leggings til hende.  Men er din datter den type der elsker og være fint klædt på - også til daglig? Så lad hende endelig vælge nederdelen.

Så kan du sætte en af de fine bluser med flæse til, et hårbånd eller en hårsløjfe i matchende farve, strømpebukser også i en farve der matcher nederdelen. 

Om sommeren er det behageligt med en nederdel, der er det jo oplagt med bare ben under, og en lille top til. På de koldere dage og om vinteren, kan din pige også sagtens bruge nederdel. Der sætter du bare et par strømpebukser eller leggings til og måske en lækker striktrøje samt et par smarte støvler.

Skal outfitet være ekstra afslappet er det super smart med et par seje sneakers til samt en lækker blød T-shirt.

Lad barnet bruge nederdelen på hverdage og pift den op til festen

Alle nederdele kan bruges af dit barn til hverdag. Og selvfølgelig kan de også bruges til festlige lejligheder.

Alt efter hvilken stil din datter er til, kan tilbehøret i vælger, nemt tilpasses barnets personlighed. For et mere afslappet look, f.eks. i børnehaven, kan i sætte en cool T-shirt til samt et par smarte leggings.

Skal i til den store familiefest, kan i nemt pifte nederdelen op. I stedet for leggings er det super smart med strømpebukser - og smart vil din datter helt sikkert gerne være når i skal være sammen med hele familien. I stedet for den cool hverdags T-shirt kan i sætte en af de søde bluser med flæser til. 

En bodystocking er god, at sætte til nederdelen hvis din pige er under 2 år. Tit kan bluse og nederdel "skille" på midten, og det er irriterende for barnet. Hos Petitflora finder du bodyer, der er syet som de populære bluser med flæser. Bodyen har også flæser, og så går den jo helt ned og lukkes med trykknapper forneden ved bleen ... også rigtig praktisk når bleen skal skiftes.

Find den perfekte nederdel til din pige her

Der er ingen tvivl om at nederdele altid har været populære, når det gælder pigemoden. Det gælder både de mindre men også de lidt større piger. Derfor er nederdele også noget af det som jeg producere rigtig mange af. Petitfloras nederdele er perfekte, da de alle har en god pasform. Der er ikke noget der strammer eller irritere. De er alle fremstillet i bløde og behagelige materialer, som først og fremmest giver en god bevægelsesfrihed. Samtidig er alle nederdelene forsynet med en blød elastik i liningen.

Her på siden kan du vælge imellem et sort udvalg af moderne, sjove og farverige nederdele i feminine designs. Farvepaletten er stor og det samme er mønstrene. Det er bare at gå på opdagelse i herlighederne. Der er helt sikkert en nederdel eller to, som falder i din datters smag.

Køb barnets næste nederdel online hos Petitflora

Når guldklumpen trænger til en ny nederdel igen, så tag hende med til online shopping hos Petitflora. Her finder i et stort udvalg af nederdele til babyer og børn. Og der kommer hele tiden nye til. De fleste nederdele jeg designer er syet op, så jeg kan sende dem til jer fra dag til dag.

Hvis i finder lidt mere lækkert tøj der passer til nederdelen, får i gratis fragt når i køber over 599 kr. Har du husket strømpebukser?

Har du brug for hjælp?

Jeg ønsker kun, at du får den bedste oplevelse når du handler i min webshop. Så er du det mindste i tvivl når du bestiller hos mig, så tøv endelig ikke med at sende en sms , også selvom det er om aftenen  ... der sidder jeg gerne i sofaen og strikker huer, men tlf. er lige ved min side. Du er også velkommen til at sende mail, eller skrive til mig på facebook eller instagram. Det kan være du er i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge, eller noget helt andet.

Og husk, hvis du fortryder købet har du fuld returret i 30 dage.

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu