Børnetøj ♥ Håndsyet tøj til dit barn

Indsendt af          0 Kommentarer  Visninger (92)
Jeg kan mærke, at interessen inden for håndsyet babytøj og børnetøj stiger. Kunderne kan lide følelsen af, at der sidder en person de kan "forholde" sig til. En person som mig, der først udvælger stoffet, derefter designer jeg tøjet og til sidst syr jeg det på min egen lille private systue.

Kender du Minipop ?

Indsendt af          0 Kommentarer  Visninger (270)
Hvis du ikke kender Minipop, vil jeg med glæde introducere dig for dette mærke.

Efterårets lækre farver til børnene

Indsendt af          0 Kommentarer  Visninger (348)
JEG ER FORELSKET....I ALLE DE NYE EFTERÅRS FARVER Ja, jeg er virkelig faldet pladask for efterårets farver og print.... Det kan være svært og "styre" sig når jeg skal købe ind til shoppen.Det gælder både de fine varer jeg køber hos mine leverandører, men også når jeg skal vælge stoffer til mit eget design.

Fuzzies / Kvalitets basis børnetøj i økologisk bomuld

Indsendt af          0 Kommentarer  Visninger (495)
By Fuzzies er et nyt mærke inden for børnetøj. Det er smørblødt og behageligt for barnet, og det er lavet i økologisk bomuld. Der er lavet bodyer med og uden ærmer, leggins og lette elefanthuer. Hver del fra By Fuzzies koster under 100 kr. pr. del.

Hverdagslykke ved Hindsgavl Slot

Indsendt af          0 Kommentarer  Visninger (445)
En af juledagene brugte vi ved det smukke Hindsgavl Slot ved Middelfart. Vi bor tæt på og elsker stedet og en dag lige netop der giver hverdagslykke. Ja der skal faktisk ikke ret meget til ♥
Showing 1 to 5 of 12 (1 Pages)

Rul til toppen