Klæd din baby i den rigtige hue i den kolde tid

Indsendt af          0 Kommentarer  Visninger (37)
I den kolde tid er det vigtigt at du klæder din baby rigtig på. Vinteren er forbundet med kulde, sne og hygge. Et vigtigt råd til dig som forælder er, at du skal huske på at det lille barn ikke kan mærke kulden på samme måde som vi voksne kan. Heldigvis er det ikke så svært, at klæde dit barn ordentlig på i kulden. Babyhjelmene fra Petitflora er lavet i baby merinould, og med sådan en hue er du sikker på at dit barn ikke fryser om hovedet.

Du gætter aldrig hvem der elsker denne hue mest

Indsendt af          0 Kommentarer  Visninger (107)
Hunden tog Milles hue - Nu sover hun med den om natten . Sådan skrev Milles mor til mig den anden dag. Spørg lige om jeg blev glad ♥ For som Milles mor skrev, så elskede deres lille bomuldshund Coco... huen ligeså meget som hendes datter gør.

Kender du Minipop ?

Indsendt af          0 Kommentarer  Visninger (358)
Hvis du ikke kender Minipop, vil jeg med glæde introducere dig for dette mærke.

Efterårets lækre farver til børnene

Indsendt af          0 Kommentarer  Visninger (453)
JEG ER FORELSKET....I ALLE DE NYE EFTERÅRS FARVER Ja, jeg er virkelig faldet pladask for efterårets farver og print.... Det kan være svært og "styre" sig når jeg skal købe ind til shoppen.Det gælder både de fine varer jeg køber hos mine leverandører, men også når jeg skal vælge stoffer til mit eget design.

Hverdagslykke ved Hindsgavl Slot

Indsendt af          0 Kommentarer  Visninger (512)
En af juledagene brugte vi ved det smukke Hindsgavl Slot ved Middelfart. Vi bor tæt på og elsker stedet og en dag lige netop der giver hverdagslykke. Ja der skal faktisk ikke ret meget til ♥
Showing 1 to 5 of 12 (1 Pages)

Rul til toppen