Kender du Minipop ?

Indsendt af          0 Kommentarer  Visninger (214)
Hvis du ikke kender Minipop, vil jeg med glæde introducere dig for dette mærke.

Efterårets lækre farver til børnene

Indsendt af          0 Kommentarer  Visninger (242)
JEG ER FORELSKET....I ALLE DE NYE EFTERÅRS FARVER Ja, jeg er virkelig faldet pladask for efterårets farver og print.... Det kan være svært og "styre" sig når jeg skal købe ind til shoppen.Det gælder både de fine varer jeg køber hos mine leverandører, men også når jeg skal vælge stoffer til mit eget design.

Fuzzies / Kvalitets basis børnetøj i økologisk bomuld

Indsendt af          0 Kommentarer  Visninger (364)
By Fuzzies er et nyt mærke inden for børnetøj. Det er smørblødt og behageligt for barnet, og det er lavet i økologisk bomuld. Der er lavet bodyer med og uden ærmer, leggins og lette elefanthuer. Hver del fra By Fuzzies koster under 100 kr. pr. del.

Hverdagslykke ved Hindsgavl Slot

Indsendt af          0 Kommentarer  Visninger (363)
En af juledagene brugte vi ved det smukke Hindsgavl Slot ved Middelfart. Vi bor tæt på og elsker stedet og en dag lige netop der giver hverdagslykke. Ja der skal faktisk ikke ret meget til ♥

Julen 2016 - Sådan var vores jul

Indsendt af          1 Kommentarer  Visninger (565)
Julen 2016. Se med her hvordan vores jul har været, hvad vi spiser på denne dejlige aften. Læs om specielt en tradition der går igen igen i vores familie. Læs også om lige præcis en ting vi godt kunne have været foruden netop denne jul, livet er ikke altid retfærdigt. Håber i alle har haft en fantastisk jul.
Showing 1 to 5 of 11 (1 Pages)

Rul til toppen