Beanie huer

Skønne bløde beanie huer til drenge og piger. Undgå at dit barn fryser om ørene med en dejlig varm beanie hue i bomuld. Alle beanie huerne her på siden er designet og syet i danmark af Petitflora.

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
Viser 1-22 af 22 element(er)

Beanie huer til drenge og piger 

Udvalget af beanie huer til drenge og piger hos Petitflora er stort. Alle beanie huerne er fremstillet i lækre bløde bomuldskvaliter. De fleste er oekotex 100 certificeret, hvilket er din garanti for at din dreng eller pige, ikke får tilført skadelig kemi gennem tøjet. Beanie huerne er alle dobbelt syet, hvilket gør dem dejlig varme. Alle børn har brug for huer, beanie bomulds huer er derfor et musthave i barnets garderobe, sammen med en babyhjelm i merinould.

Beanie huerne til pigerne er smukke og feminine. De er fremstillet i flotte farver, nogle i dæmpede nuancer, andre i lidt mere sprælske farver. Alt efter hvilket temperament du og dit barn har med hensyn til farver, vil i helt sikkert kunne finde jeres favorit beanie hue.

Mønstre er der også masser af. Det er super flot at sætte en beanie hue til en ensfarvet jakke eller flyverdragt, med den sammensætning giver det lidt flow til det ensfarvet. 

Drengene har selvfølgelig også mulighed for at finde en smart beanie hue blandt udvalget. Drenge beanierne må gerne være lidt rå og seje. De små drenge, ja også de større ved ikke noget bedre, end hvis påklædningen udstråler at man er en lille sej dreng.

Se det store udvalg til drenge og piger, i ensfarvet bomuld eller dem med fine print. Der er beanies til de nyfødte babyer samt de store børn. Huerne fås i størrelserne:

• 0 - 3 måneder.

• 6 - 9 måneder.

• 1 - 3 år.

• 4 - 7 år.

• 8 - 10 år.

Hvad er en beanie hue?

Petitflora har et stort udvalg af huer til børn, og i produktbeskrivelserne vil du med sikkerhed støde på ordet beanie. Og hvad er en beanie hue så? En beanie er en helt almindelig klassisk hue med en pasform der slutter godt til hoved og øre. Derudover en det en hue der er rigtig god under cykelhjelmen, samt under ride hjelmen hvis dit barn går til ridning.

Beanie huen er altså ikke udstyret med kvaste eller andet pynt. Beanie huerne hos Petitflora er fremstillet i bomuld, nogle er ensfarvet og nogle med mønstre. Der er huer til både drenge og piger. Beanien er dobbeltsyet, så det er en dejlig lun hue der egner sig godt til efterår og vinter.

Du finder også et stort udvalg af huer med kvast.

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu