Leggings

                         Moderigtige leggings og tights til børn fra Petitflora. Du finder leggings i smukke farver og mønstre som du kun finder her.                                                   

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
Petitflora - Unisex Leggings m. Cirkus print Petitflora - Unisex Leggings m. Cirkus print
-40%
Tidsbegrænset tilbud
Petitflora

119,40 kr. 199,00 kr.
Skønne baby leggings med det fineste cirkus print. Leggings til både drenge og piger.
Viser 1-24 af 34 element(er)

Leggings til børn 

Hos Petitflora finder du et stort udvalg af smarte leggings til både piger og drenge. Leggings er et must have i ethvert barns klædeskab, de er uundværlige. Dels fordi de er lavet i bløde og fleksible materialer. Og du må endelig ikke lade dig snyde af det smalle design som leggings er lavet i. Selv om designet er smalt og sidder tæt på kroppen, er der stor bevægelsesfrihed i et par leggings. Og bevægelsesfrihed skal der være masser af, når det er børnene der er hoppet i et par leggings.

Leggings er meget populære hos de små børn men også hos de lidt større børn. Det er de primært fordi de er lavet i materialer med stræk i. De fleste leggings jeg har i shoppen er leggings jeg selv har designet og syet, og jeg bruger altid en lækker bomulds jersey med ca. 4-5% stræk i.

Leggings er fine både til hverdag i vuggestuen, børnehaven eller skolen. Men de er i høj grad også fine til festlige lejligheder. Til hverdag er det nemt for barnet lige at hoppe i dem om morgenen med en bluse der matcher til. Du har mulighed for at vælge imellem et bredt udvalg af leggings til både piger og drenge her. Du får flotte leggings i høj økologisk bomulds kvalitet her.

Smarte leggings til børn i alle størrelser

Leggings er utrolig populære, især til børn. Det er nogle af de aller blødeste bukser du kan købe til dit barn. Det gode ved leggings er den bløde kvalitet, de er fremstillet i. Hos Petitflora finder du leggings der er syet i økologisk bomuld. Når nu den form for baby bukser er så populære, syr jeg dem fra størrelse 56 - 116, altså alle størrelser jeg føre på shoppen.

Når du skal købe leggings, er det vigtigt at du får valgt den rigtige størrelse. Køber du dem for små, vil de stramme og irritere barnet, og den gode pasform som leggings fra Petitflora er kendt for vil ikke komme til sin ret. Er bukserne for store kan de også være ubehagelige og have på. De forskellige størrelser jeg syr dem i, er alderssvarende. Skulle de alligevel ikke passe dit barn, sender du dem uden problemer retur. Hos Petitflora har du altid 30 dages fuld returret.

Leggings høre til i basisgarderoben

Leggings høre helt sikkert til i barnets basisgarderobe, det gælder både for piger og drengene. For det første fordi er er super behagelige og have på. De er utrolig praktiske, da de kan bruges som de er. Derudover er leggings perfekte under nederdele, kjoler, bloomers og shorts. Sørger du for at der er et godt udvalg af leggings i barnets basisgarderobe forlænger du også kjole, nederdel og bloomers sæsonen. Barnet kan sagtens bruge kjoler og nederdele om vinteren med et par strømpebukser under. Men de dage hvor det er hård frost kan det altså godt være lidt for koldt med strømpebukser, et par leggings varmer lidt mere.

Nogle børn er faktisk så glade for leggings at de også bruger dem som natbukser. Petitfloras leggings er altid lavet i meget blødt bomuld med lidt stræk i. Den bløde bomuldskvalitet gør at barnet næsten ikke bemærker at de er på, selvom de sidder tæt til kroppen i forhold til de "normale" natbukser hvor der er lidt vidde i.

Hvis du har leggings i basisgarderoben har barnet også altid et par træningsbukser. Det kan være hvis barnet går til gymnastik eller i skal ud og løbe en tur i naturen. HUSK leggings også er perfekte til hverdag i skolen eller børnehaven hvor barnet er med til en masse udendørsaktiviteter.  

Leggings er et godt alternativ til strømpebukser

Leggings er et rigtig godt alternativ til strømpebukser, og for den sags skyld også almindelige bukser. Grunden til at det kan være mere behageligt med et par leggings i stedet for et par strømpebukser for nogle børn er, at det ikke er alle børn der bryder sig om strømpebukser pga. at der er fødder i strømpebukserne.

Leggings er super fine under nederdelen eller kjolen. Går du op i at barnets tøj matcher 100%, altså hvor f.eks. nederdel eller kjole er samme farve og print som leggings, så finder du et stort udvalg af både leggings, nederdele og kjoler i samme print. Leggings kan kombineres på kryds og tværs, med alt tøjet dit barn har i skabet.

Hos Petitflora.dk finder du et stort udvalg af leggings til de helt små babyer, og selvfølgelig også til de større børn. 

Leggings til piger med romantiske detaljer

Du finder et stort udvalg af lækre bløde leggings til piger hos Petitflora. Der er ensfarvet leggings i sarte farver, leggings med blomsterprint og leggings med fine print. Leggings til piger er et godt valg, da de er lavet i bløde materialer. Der er intet der strammer og ingen irriterende knapper eller lynlåse som skal lynes op eller ned. Et par leggings er lige til at hoppe i, ingen bøvl og besvær.

Piger elsker leggings og de er vilde med dem hvis der er lidt romantiske detaljer. De er nemme og "pifte" op med en fin tunika, en kjole eller en fin bluse evt. med flæser.

Hos Petitflora finder du en masse lækre leggings til pigerne. De er billige og de fleste er lavet i økologisk bomuld med elasten i. 
Petitfloras leggings er lavet i et enkel klassisk design. Det enkle design gør pasformen perfekt. De romantiske detaljer bliver tilført via de smukke farver og print som jeg syr leggings i.

Leggings - de perfekte bukser under regntøjet 

Leggings er bare perfekte under regntøjet. De er så bløde og behagelige. De sidder tæt til kroppen uden at stramme og irritere. Når de sidder tæt på kroppen er det nemt for barnet selv og tage regntøjet på. Bare tanken om, at pædagogerne i vuggestuen eller børnehaven skal hjælpe alle børnene med regntøjet, kan da gøre en hel svedt. Så det er virkelig et plus at barnet selv kan hoppe i regntøjet.  

Der er ikke noget værre, end hvis barnet har et par stive cowboy bukser på når vejret er til regntøj. Det er derfor en god ide og købe et lille lager af leggings til børnene. Har du købt et lille lager, kan der altid ligge et par i børnehaven, til de dage hvor barnet skal ud og lege i regnvejr.

Leggings med print - til både drenge og piger

Du finder et stort udvalg af leggings med print til både drenge og piger hos Petitflora. Til pigerne er det blomster print der dominere. Der er flere farver leggings, f.eks. de lyse blide farver som rosa, gammelrosa og creme hvor der så er det fineste blomster print på.

Victoria leggings er utrolig populære med den gammelrosa bund farve. Farverne på blomsterne og den søde fugl, er holdt i creme, brun, grå og sorte nuancer. Alle de farver sammen, er en perfekt farve kombination. 

Udover en masse leggings med blomster, finder du dem også med ugler, kaniner og regnbuer. Og så selvfølgelig ensfarvet leggings til drenge og piger. Petitfloras leggings er unikke, du finder dem ikke andre steder, da de kun sælges her på min webshop.

Hvis du er vild med unikke leggings til dit barn, som alle andre ikke har - så er det et par leggings fra Petitflora du skal vælge.

Køb leggings til børn til en god pris

Der findes mange varianter og kvaliteter af leggings til børn på markedet. Hos Petitflora finder du unikke leggings som du ikke kan købe andre steder. Jeg designer og syr de leggings du finder her, derfor kan de kun købes her. Kvaliteten er i top, det skal den også være for at jeg kan stå indenfor den.

Tit og ofte høre kvalitet og pris sammen. Bare ikke på de leggings du finder her. Jeg er af den overbevisning, at alle skal have råd til lidt luxus og børnetøj af høj kvalitet. Derfor er Petitfloras leggings også til en pris hvor alle kan være med.

Udover at leggings er til en god pris på shoppen, finder du dem også indimellem på udsalg , og så er de jo endnu billigere.
Jeg håber dit barn og dig finder jeres yndlings leggings her. Jeg vil glæde mig til at sy dem og sende dem hurtigt afsted til jer.

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu