Bows by stær

Bows by Stær er det mærke jeg har haft på shoppen helt fra start. Bows by Stær laver fint hårpynt og accessories til børn og voksne.

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
By Stær Nepal Armbånd -779 By Stær Nepal Armbånd -779
-20%
Tidsbegrænset tilbud
By stær

60,00 kr. 75,00 kr.
Smukt perle armbånd lavet af sorte, hvide og rosa glasperler fra By Stær.
Viser 1-24 af 75 element(er)

Bows by Stær - Accessories til børn

Bows by Stær er efterhånden godt kendt på danmarkskortet, og har været det siden 2014 hvor Camilla startede sin virksomhed. Camilla der er ejer og designeren bag, er oprindelig uddannet materialist. Hun har dog igennem årene som materialist også designet flere kreative projekter. Da hun fik hendes første datter, og hun skulle pyntes med lækkert hårpynt og accessories kunne Camilla ikke finde noget der kunne leve op til de krav, hun stillede til kvalitet og udseende. Hun måtte selv i gang, og det blev startskuddet til virksomheden. Heldigvis at Camilla valgte at gå designer vejen, det kommer mange af os til gode i dag. Hos Bows by stær har de tænkt miljøet ind i produktionen. 

Alle produkter hvor det er muligt, er fremstillet i oekotex 100 certificeret materialer. Ligeledes er alle metaldele, såsom clips på suttesnore, spænder til hårsløjfer osv. fremstillet af nikkelfri metal. Alle produkterne er designet og håndlavet af Bows by stær i gode holdbare materialer. Designet er enkelt, og holdt i rene lækre dæmpede farver. Suttesnore, hårsløjfer, dåbsbånd osv. findes i de samme farver, så dit barn kan have det på samtidig uden at det forstyrre. Farverne er ensfarvet. Hos Petitflora finder du dåbsbånd til både drenge og piger.

Virksomheden holder til i Ålborg. Det er altså et godt og solidt firma, plantet i den jyske muld. Bows by stær forhandles i dag i flere lande udenfor danmark.

Bows by Stær dåbsbånd

Bows by stær dåbsbånd er et langt bånd du binder rundt om dåbskjolen. Ønsker du at dit barn skal være ekstra fin på dåbsdagen, kan du købe dåbsbånd med sløjfe. Sløjfen sidder fast på et kraftigt spænde, formet som et krokodille næb. Sløjfen er samme farve som dåbsbåndet, det matcher og giver et flot og roligt udtryk.

Dåbsbåndet er 2 meter langt og ca. 3.8 cm. bredt, det er en god længde når det skal bindes rundt om dåbskjolen, og samtidig sidde pænt. Sløjfen måler 10 cm. Alle Bows by stær dåbsbånd er fremstillet i oekotex 100 grosgrain bånd. Jeg har lavet en guide til hvordan du binder dåbsbåndet korrekt, og hvordan du gør dåbskjolen personlig på den store dag. 

Bows by Stær suttesnor

Bows by Stær fremstiller de fineste suttesnore. De er håndlavet af oekotex 100 certificeret grosgrain bånd. I den ene ende af suttesnoren er der monteret en nikkelfri clips, som du sætter fast i dit barns tøj, clipsen sidder godt fast uden at gøre skade på barnets tøj. I den anden ende er der en gummiring, som du sætter sutten fast i.

Du finder suttesnore med eller uden sløjfe. De helt enkle suttesnore uden sløjfe, er selvfølgelig tiltænkt drengene. Pigerne kan selvfølgelig også bruge den, hvis du ikke er til for meget pynt. Ikke at sløjfen er dominerende, den er fin og enkel og helt tilpas i størrelsen i forhold til snoren. Grosgrain båndet der er brugt, har en fin struktur, hvilket giver lidt liv.

Ifølge sikkerhedsstyrelsen er den tilladte længde for en suttesnor 22 cm. Det er for at undgå at barnet kan få den viklet om halsen og blive kvalt. Bows by Stær suttesnor har en clips i den ene ende, ifølge sikkerhedsstyrelsen er clipsen ikke indbefattet i de 22 cm., det er kun selve længden af suttesnorens bånd. Du skal altså være kritisk når du vælger barnets suttekæde. Spørg heller en gang for meget ind til længden. Bows by Stær suttesnorene overholder den tilladte længde. Så den kan du trygt klikke hjem.

Find de bedste suttesnore fra Bows by Stær her

Bows by Stær hårelastik

Hårelastikkerne fra bows by stær er meget mere end et elastik til at bruge i håret. Her har Camilla selvfølgelig også tænkt det enkle og lækre ind i designet. Samtidig er elastikkerne designet så de kan holde til at blive brugt dagligt. Det dur ikke at dit barns hårelastik knækker i løbet af dagen. Det kan du være sikker på at bows by stær hårelastikket ikke gør, det er nemlig noget der ligger designerne stærkt på sinde at det skal være holdbart hårpynt de producere. Hestehalen, rottehalerne og fletningerne bliver holdt på plads hele dage. En ekstra bonus er at de er utrolig flotte og smukke. 

Bows by stær har gjort det nemt for dig og din datter. De har produceret de fineste hårelastikker med små perlemors perler i douchede farver, i nuancerne grå, rosa og sort. Farver der er gode at sætte til andre farver. En anden ide`din pige og dig kan bruge, er at bruge elastikket som armbånd. Det er utrolig feminint til både børn og voksne.  

Hårsløjfer fra Bows by Stær

En hårsløje er ikke bare en sløjfe. Den er et helt smykke i sig selv. Hårsløjferne fra bows by stær er enkle, stilfulde og feminine. De er lavet i 100% oekotex grosgrain bånd. Alle er håndlavet. Sidder godt i alle typer hår, tyndt, kraftigt, tykt og fyldigt hår. Aller sløjferne sidder fast på et spænde, der er formet som et alligator næb betrukket med bånd. Spændet er 100% nikkelfri, og da det er betrukket med bånd er der intet der river eller irritere i håret. 

Hårsløjferne fra bows by stær kendetegnes på de fyldige buer, hvilket gør dem utrolig feminine. Sløjferne måler fra 6 til 10 cm., alt efter hvilken en du vælger. Passer både børn og voksne. Er du nysgerrig på hårsløjferne kan du se udvalget samlet her.

Køb Bows by stær som gave

Uanset om det er en barselsgave, fødselsdagsgave eller julegave du er på jagt efter, er bows by stær accessories altid et hit. Du finder de fineste sager til både drenge og piger, i farver som de fleste forældre er begejstret for. De smukke dæmpede farver som ikke "forstyrre", og som passer til de fleste andre farver og mønstre. Skal du på det første besøg og se den nyfødte baby, er en suttesnor en rigtig god ide`og ligge i barselsgaven, evt. sammen med lidt tøj.

Skal du til fødselsdag hos den lille pyntesyge prinsesse, er en hårelastik eller sløjfe en god ide`, som helt sikkert vil vække begejstring hos både mor og barn. De forskellige accessories ligger prismæssigt hvor alle kan være med. Er du på gave med en veninde og i har aftalt at beløbet ikke skal vælte jeres budget, vil det være muligt. Har i et større budget, vil det være lækkert med lidt pynt sammen med f.eks. et sæt tøj. Det gode ved bows by stær er, at denne gave kan bruges igen og igen. 

Køb Bows by Stær med gratis fragt hos Petitflora

Hos Petitflora får du din pakke sendt gratis hvis du køber for mere end 599,- kr. Det er uanset om det er tøj, strømper eller hårpynt du har bestilt. Pakken bliver sendt til en pakkeboks nær dig. Vil du have din pakke sendt direkte til din dør, kan det sagtens lade sig gøre. Det koster dog 65,- kr. i fragt.  

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu