BOW`S BY STÆR

Bow`s by Stær er det mærke jeg har haft på shoppen helt fra start. Bow`s by Stær laver fint hårpynt og accessories til børn og voksne.

Bow`s By Stær - Dansk designet accessories til kvinder og børn

Bow`s By Stær er efterhånden godt kendt på Danmarkskortet, og har været det siden 2014 hvor Camilla startede sin virksomhed. Virksomheden holder til i Ålborg.

Camilla der er ejer og designeren bag, er oprindelig uddannet materialist. Camilla har dog gennem årene som materialist også designet flere kreative projekter. Og da hun fik hendes første datter, og hun skulle til at pyntes med lækkert hårpynt og accessories kunne Camilla ikke finde hårpynt til hendes datter som kunne leve op til de krav, hun stillede til kvalitet og udseende - og så måtte hun selv i gang med at designe og producere.

Heldigvis at Camilla valgte at gå designer vejen, det kommer mange af os til gode i dag.  

Bow`s By Stær er hårpynt, accessories og tilbehør til drenge og piger - og så selvfølgelig til kvinder. Der bliver tænkt meget over miljøet når accessories bliver produceret. Så vidt det er muligt, bliver alt hårpynt og tilbehør lavet i øko - tex certificeret materialer. Alle metal dele på hårspænder og suttesnore er naturligvis uden nikkel.

De forskellige accessories og hårpynt fra Bow`s By Stær ligger i pris klasser som alle kan være med til. Du finder hårbøjler fra 80.00 kr. Selvom priserne er lave kan du trygt stole på at kvaliteten er høj.

Bow`s By Stær er i dag meget mere end bare hårsløjfer

Bow`s by stær er meget meget mere i dag end bare hårsløjfer. Du finder et stort udvalg af ensfarvet hårbøjler, i flot satin samt  nogle med flet. Hårbøjler i mange farver med yndige sløjfer specielt til de små piger. Derudover er der selvfølgelig et kæmpe udvalg af hårsløjfer i forskellige farver og designs.

Suttesnore til piger med en yndig lille sløjfe som en fin detalje. Der er også suttesnore til drengene i rigtig drenge farver. En lille butterfly er også altid et hit til de små drenge, især hvis han skal med til en stor familiefest.

Hårspænder er også noget af det Bow`s by stær er kendt for - især stænderne med perler. Hårelastikker med og uden perler i smukke afstemte farver.

For et par år siden designede Camilla også de lækreste huer i flotte farver, igen både til drenge og piger. Huerne fås med 1 kvast eller med 2 kvaste.

Bow`s by stær - søde accessoires til mor og datter

Bow`s by stær er, et efterhånden meget kendt og elsket brand indenfor accessoires . Bow`s by stær er pære dansk, og er kendt for det, det hele startede med ... nemlig hårpynt. Hårpynt i alle afskygninger.

I firmaets spæde start, fokuserede Bow`s by stær på hårsløjfer, hårbøjler og suttesnore. Rigtig meget er senere kommet til, blandt andet alle de fine hårspænder og perlespænder,  og som noget nyt har de produceret huer med kvaste til børn.

Alle Bow`s by stærs accessories som hårpynt, suttesnore, butterfly osv. er håndlavet, i øko-tex grosgrain bånd. Grosgrain er et satinbånd med et fint shinny udseende, og gevinsten er at det er lavet i øko-tex - så du slipper for at bekrymre dig om, at hverken du eller dit barn tager skade af unødig kemi. Det er exklusivt  hårpynt i virkelig gode kvaliteter. Hårpynten følger årstidens farver og mode. Det er accessoirers til både mor og barn.

Bow`s by Stær har flair for detaljerne - men det er ikke nok at hårbøjlerne, hårsløjferne og alt det andet pynt er smukt og fint ... det skal være behageligt at have på. Hårbøjlerne kan f.eks. udvides >> Se her hvordan du gør det <<

Der er ikke noget værre end en hårbøjle der strammer og giver røde og ømme mærker bag ørerne. Det slipper du for med Bow`s by Stær hårbøjlerne.

De yndige hårsløjfer, som du som mor også kan bruge er også behagelige når du har dem i håret. Selve sløjfen sidder nemlig på det der hedder et "alligator" næb. Det lyder måske lidt voldsomt med et alligator næb, men bare rolig det er det ikke. Et alligator næb er et spænde uden tænder. Når spændet er uden tænder er der ikke noget der river i håret.

>> Se bare de super smarte hårbøjler med stof <<  det er virkelig det helt store hit indenfor hår moden - både til kvinder og børn.

Bow`s by Stær accessories - Prikken over i èt

Accessories er fransk ... og betyder tilbehør til tøjet. Og tilbehør er netop det Bow`s by Stær har specialiseret sig i. Tilbehør af den fineste slags til børnene.

Hos Petitflora finder du et stort udvalg af Bow`s by Stærs accessories:

• Hårpynt

• Hårsløjfer

• Hårbånd

• Hårspænder

• Suttesnore

• Dåbsbånd

• Butterfly

• Huer

Det er nemt og klæde sig pænt og smart, men tilbehøret er det der sætter prikken over i`et når det kommer til påklædningen. Accessories pifter let og enkelt barnets basis tøj op, og viser så meget hvilken personlighed din lille guldklump indeholder.

Så klæd endelig din lille pige i noget af hendes basistøj, og sæt så en sød hårsløjfe eller en hårbøjle til - og se så hvor meget tøjet egentlig ændre sig på den smarte og trendy måde. 

Accessories fra Bow`s By Stær er en god gaveidé 

Står du og magler en sød gave til en kær veninde, din mor, søster eller en helt anden særlig person. Tit og ofte når vi skal finde en lille ekstra gave eller en værtinde gave, så er det ofte en smuk buket blomster vi tyr til. Det er også super dejligt og få og give en buket blomster.

Men har du lyst til at give en lille gave istedet for en blomst, som modtageren har glæde af igen og igen, så finder du et stort udvalg af Bow`s by stær accessories og hårpynt hos Petitflora. 

Alle varerne fra Bow`s by stær ligger i et prisleje som alle kan være med til. Med de fornuftige priser hår pynten ligger på, vil det også være et godt bud på adventsgaver til børnene - du kan være helt sikker på, at pigerne vil elske dig, hvis der ligger en smuk hårsløjfe eller en fin hår elastik i julesokken. 

Spring køen over og køb dit hårpynt fra Bow`s by stær online hos Petitflora

God kvalitet og lækre varer er der rift om, og hånden på hjertet ...hvor mange ønsker at spilde deres tid i en kø om eftermiddagen? Når du foretager dit køb af hårpynt og børnetøj her hos Petitflora, sparer du tid og også penge, da du ofte får gode tilbud her.

Du kan sidde trygt og roligt hjemme i din sofa, når ungerne er puttet - smæk benene op i sofaen, og nyd en god kop kaffe eller the samtidig.Under hvert produkt, har jeg lavet en god beskrivelse af de enkelte varer og farver. Så det er nemt for dig, at vælge hvilken hårbøjle eller hårsløjfe du skal vælge.

Efter et par klik på din computer har du foretaget dit køb. Jeg skynder mig fluks - jeg pakker dine varer i noget fint silkepapir, og så får du en lille hilsen med fra mig og så er det afsted med postbilen som sørger for, at du hurtigt får din pakke. Nemmere bliver det da ikke.

Rigtig god shopping, jeg glæder mig til at pakke dine varer smukt ind, og sende dem afsted til dig.  

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling