Strømpebukser baby

Her finder du de bedste strømpebukser til baby og de lidt større børn. Flere farver og designs.

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
Viser 1-9 af 9 element(er)

Baby strømpebukser - de bedste

Det er ikke overdrevent når der står herover, at det er de bedste baby strømpebukser du finder her. Det kræver noget helt særligt, kvalitetsmæssigt hvis de skal følge med babyens daglige udfoldelser. Der er fuld fart på i vuggestuen og børnehaven. Vilde lege dagen lang, og måske bliver der også kravlet og leget en del når baby er hjemme. Det kræver nogle utrolig slidstærke strømpebukser. Du er selvfølgelig ikke interesseret i, at der går hul på barnets strømpebukser efter en dag i institutionen, hvis der gjorde det, kunne du ikke bestille andet end at købe nye konstant. Vi kan hurtigt blive enige om, at der er nok og bruge penge på når du har en lille baby.

Strømpebukserne du finder her hos Petitflora er fra Condor. Condors fabrik ligger i Spanien, og er en yderst kendt og veletableret virksomhed, med en masse år på bagen. Det er din tryghed for at kvaliteten er i top. Den høje kvalitet har første prioritet, samtidig har de et perfekt blik for smukt design.

Gå på opdagelse blandt udvalget af strømpebukser til din baby. Fås i størrelserne:

• 0-3 måneder.

• 3-6 måneder.

• 6-12 måneder.

• 1 år.

• 2 år.

• 3 år.

• 4 år.

• 6 år.

Strømpebukser bomuld 

Strømpebukser der er fremstillet i bomuld er populære når det gælder børnene. Den bløde bomuld er utrolig behagelig mod den til tider sarte barne hud. Kvaliteten er let og god til de helt små babyer også. Strømpebukser holder bleen på plads, samtidig med at barnets fødder holdes dejlig varme. Den bløde bomuldskvalitet, samt den gode pasform giver den optimale bevægelsesfrihed for dit barn.
De fantastiske strømpebukser i bomuld, er fremstillet af bomuldsgarn der er oekotex 100 certificeret. Udover at oekotex er godt for din barn, er det også godt for miljøet. Du kan læse mere om oekotex her.

Selvom strømpebukser i bomuld er lettere end f.eks. uld strømpebukser, er de stadig dejlig varme på kølige dage. Det gode ved strømpebukser, er at de varmer både fødder, ben, lidt af maven og bagdelen. Barnet kan sagtens have et par bukser udenpå strømpebukser bomuld. Ellers er de smarte sammen med en kjole, nederdel eller et par bloomers. De strømpebukser i bomuld som du finder her i webshoppen, findes i flere forskellige farver. Nogle med mønster og andre i rib.

Uldne strømpebukser 

Her finder du de allerbedste uldne strømpebukser til børn fra Condor. Strikket i uldgarn der er oekotex 100 certificeret. Førhen kunne ordet uld, ligefrem give en kløe. Sådan er det heldigvis ikke længere. De uldne strømpebukser fra condor, er super bløde, ja nærmest smørbløde. Samtidig er de elastiske, og forsynet med lidt ekstra rummelighed, og en pasform der er fuldstændig perfekt. Strømpebukser med uld kan faktisk anvendes hele året, ikke kun i de kolde måneder.

Uld har den fantastiske funktion at den er temperatur regulerende. Har dit barn det varmt, kan ulden suge op til ca. 35% af sin vægt. Det betyder hvis barnet sveder, og måske er lidt våd af sved, varmer ulden stadig uden at nedkøle temperaturen. Fryser barnet regulere ulden kropstemperaturen.

Uldne strømpebukser fås i flere farver, i en flot og lækker rib kvalitet. Pasformen er også her god og rummelig, og virkelig behagelige mod kroppen. Taljen er forsynet med en blød elastik.

Pigestrømpebukser 

Pigestrømpebukser må gerne være søde og feminine. Gerne i nogle flotte farver, og mon ikke de vil vække lidt ekstra lykke, hvis der også er et fint mønster på. Men vigtigst er selvfølgelig en god kvalitet, og en god og rummelig pasform. Strømpebukser til piger fra spanske condor, kan det hele. Kendetegnet er en lækker blød bomuldskvalitet, samt et skønt og moderigtigt design.

Et par gode pigestrømpebukser, skal være et par hun har haft på hele dagen, uden at der er noget der strammer. Den gode pasform og bløde kvalitet, gør det behageligt at tumle rundt i børnehaven dagen lang. Strømpebukser til pigerne tilføre et sødt udtryk, og giver lige det sidste til dagens outfit. 

Strømpebukser med mønster børn 

Strømpebukser med mønster fås heldigvis også til børn. Fra condor finder du nogle i en lækker bomuldskvalitet, i farverne rosa, grå og offhvid. Strømpebukserne er strikket i et fint hulmønster, og skiller sig ud fra de klassiske strømpebukser. Garnet der er brugt, er oekotex 100% certificeret. Kvaliteten er utrolig blød. God og rummelig pasform, med god plads til bleen hos babyerne. Sidder helt perfekt, samtidig er de behagelige for barnet, når der skal leges og tumles. I de kolde måneder er de også fine som nat bukser, hvis dit barn sparker dynen af om natten, holdes hele underkroppen og fødderne varme.

Strømpebukserne med mønster er super søde til kjoler, nederdele og bloomers, og giver lige det sidste til børnenes outfit.

Hvilken strømpebukser skal jeg vælge til mit barn?

Er du i tvivl om hvilken nogle strømpebukser du skal vælge til dit barn? Så læs med her og få lidt fif. Du skal først og fremmest vælge de strømpebukser du synes der er pæne. Dernæst - inden du køber strømpebukserne, skal du være sikker på at de er lavet i en god kvalitet. God kvalitet er faktisk ikke dyrere. For at være sikker på at strømpebukserne er lavet i en god kvalitet, skal du sikre dig at de er med en forstærket hæl. Du skal også tjekke om det er en blød elastik der er brugt.

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge, vil jeg anbefale at du køber den største størrelse. Der er ikke noget værre, end et par strømpebukser der er for små. De vil "trække" nedad ved skridtet, og det er virkelig irriterende for barnet, hvis de ikke sidder helt oppe ved skridtet som de skal.

Jeg håber du finder de helt rigtige strømpebukser til dit barn. Er du i tvivl om størrelser eller andet, er du altid velkommen til at kontakte mig så hjælper jeg dig hjertens gerne. 

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu