Huer med kvast

Huer med kvast er noget af det fineste til børn. Pelskvasten jeg bruger til mine huer er lavet af akryl, det er altså ikke ægte pels. Den ægte pels har dyrene selv brug for. Selvom kvasten er akryl, ligner den en ægte pels rigtig meget. Samtidig er de fleste huer lavet af øko-tex og økologisk bomuld.

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
Petitflora

179,00 kr.
Hue til børn i en lækker mørk brun bomuld. Huen er enkel og klassisk og kan bruges sæson efter sæson.
Viser 1-24 af 30 element(er)

Huer med kvast til børn - det er da noget af det sødeste 

Huer med pelskvaste er da noget af det fineste til babyer og børn. Sådan en lille pelskvast gør bare så utrolig meget for en hue - Ja, den gør faktisk noget for hele udtrykket. Når jeg designer baby huer med kvaste ser jeg altid sådan et lille sødt og smilende barne ansigt for mig. Det er jo selvfølgelig ikke kun huen og pelskvasten der er sød, det er jo også barnets ansigt. 

Er du mere til en hue uden kvast til dit barn, finder du et stort udvalg her uden kvaste. Det gælder de fleste farver og print, dem laver jeg med og uden kvast. Der er noget for enhver smag. Størstedelen af huerne er fremstillet i økotex 100 certificeret bomuld. Det er din garanti for at stoffet ikke er fyldt med skadelig kemi. Jeg er meget bevidst om at din lille baby, kun skal have det bedste af det bedste.

Hos Petitflora bruges ikke ægte pels 

Kvastene jeg bruger til mine huer er "kunstige", dvs. det er akryl kvaste, som er meget naturtro. De ligner en ægte pelskvast på en prik. Jeg går op i dyrevelfærd, og mener at dyrene selv har brug for deres pels. Kvastene er hvide med sorte spidser. Du finder også huer med sorte kvaste. De sorte kvaste er naturligvis også fremstillet i akryl.

Det unikke ved huer med pels fra Petitflora, er at kvastene er lidt store og fyldige.

Kvastens midte er lavet af skind, det sikre at kvasten ikke bliver flad, men fyldig altid. Hvis du synes hårene på kvasten skal stritte lidt mere, kan du dampe den lidt med strygejernet.

Pels kvast tåler ikke maskinvask. Hvis den skulle være blevet beskidt skal den renses. Du kan også vælge at købe en ny.

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu