Dåbsbånd med sløjfe

Dåbsbånd skal der til på barnets ( og jeres ) store dag, nemlig barnedåben. Herunder finder du dåbsbånd med sløjfe i flotte farver.

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
Viser 1-9 af 9 element(er)

Dåbsbånd med sløjfe - Gør dåbskjolen personlig

Har du en lille pige eller dreng der skal døbes? Så er du sikkert allerede i fuld gang, med alle de skønne forberedelser der høre til, før den store dag kan løbe af stablen. Mange familier har en tradition med at dåbskjolen går i arv. Tanken om at din lille guldklump skal døbes i den samme dåbskjole, som du blev døbt i, er da bare den bedste tanke.

For at sætte et personlig præg på kjolen, vil et bånd til dåbskjolen være helt perfekt. Alt efter farvevalget på dåbsbåndet, er båndet også med til at vise om det er en dreng eller pige der skal døbes. Det kan være du lige nu tænker, at en sløjfe på båndet kun er forbeholdt de små piger. Det er det overhovedet ikke, her kan drengene sagtens være med. Sløjfen og båndet til drenge er selvfølgelig holdt i drenge farver:

• Råhvid

• Baby blå

• Navy blå

• Gylden brun

• Beige

Udvalget er som du ser også stort til drengene. Sætter du et bånd til dåbskjolen gør du kjolen utrolig personlig, og endnu mere hvis du vælger et dåbsbånd med sløjfe. 

Vær kreativ med dåbsbånd

Dåbsbåndet bruges selvfølgelig først og fremmest på den store dag hvor barnet skal døbes. Mange vælger derefter at lade dåbsbånd og sløjfe gå i arv, ligesom de gør med dåbskjolen. Er i så heldige, at i har en dåbskjole i familien der går i arv, så er i med til at videreføre den skønne tradition hvor familier bindes sammen af kærlighed og historie. 

Se det store udvalg af sløjfer

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu