Strømper til børn

Her finder du de bedste strømper til børn. Lækre bløde bomuldsstrømper med og uden mønster.

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
Viser 1-9 af 9 element(er)

Strømper uden søm børn - det bedste valg

Børnenes strømper skal være uden søm og helt fri for elastikker der strammer. Vi kan ikke byde vores børn at gå med strømper som vi ikke selv vil gå med. Og jeg tror ikke der er mange af os, der vil gå med strømper der irritere og strammer.

Mange børn er sensitive når det gælder strømper. Hvis strømperne irritere det mindste, tager barnet dem bare af. Og hånden på hjertet, så er det da bare så træls og skal lede efter børnenes strømper konstant og give dem, dem på igen. Et par gode strømper har en usynlig syning, det er et kæmpe plus da der ikke er noget der irritere på barnets fødder. Der er ikke noget værre end et par babystrømper der graver og strammer barnets fod. Hvis sokkerne strammer og graver, vil barnet sikkert hive dem af i frustration. 

Det er også vigtigt at der er en blød elastik i åbningen, selvom elastikken er blød skal strømperne nok blive siddende hvor de skal. Er ribkanten ikke blød, vil den lave de der mærker, der ser ud som om huden går ind ad, der hvor elastikken har strammet. Ikke nok med at der kommer de mærker, så klør de faktisk også. 

Ankelstrømper børn - en god længde

Ankelstrømper er et godt valg når du skal købe strømper til dit barn. Ankelstrømper har nemlig en god længde, da de går op over anklen. De har til formål og holde barnets fødder og ankel varme. Er strømperne kortere, vil anklerne med stor sandsynlighed være kolde. Det er bevist, hvis fødder og ankler er kolde, vil resten af kroppen også have svært ved at opretholde varmen.

Sådan bevare du strømpernes farve og facon 

Hvis du behandler strømperne rigtigt, kan de holde længe. Jeg anbefaler at du ligger de nye strømper i koldt vand med lidt eddike i natten over inden du kommer dem i vaskemaskinen. Eddiken holder på farven. Derefter vasker du bare sokkerne i vaskemaskinen som der står på vaskeanvisningen.

Undlad at komme babystrømper i tørretumbleren, da det ødelægger elastikken der er i strømperne. Så hvis du har mulighed for det så lad strømperne hænge og tørre, så vil du have flotte strømper der holder længe.

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu