Strømper til børn

Her finder du de bedste strømper til børn. Lækre bløde bomuldsstrømper med og uden mønster.

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
Viser 1-9 af 9 element(er)

Køb hyggestrømper hos Petitflora

Strømper er en nødvendighed året rundt, men der er faktisk også noget hyggeligt over dem. Det er selvfølgelig ikke alle børn der mener det. Hyggestrømper eller ej. Hos Petitflora finder du babystrømper og børnestrømper i en kvalitet som kan betegnes som hyggestrømper. Bløde og behagelige, og dejlige for de små baby fusser.

Hyggestrømperne er også varme. Klæd dit barn i et par lækre bløde hyggestrømper når i hygger jer indenfor på en råkold efterårs dag, evt. med en kop varm kakao. 

Hyggestrømperne hos Petitflora er holdbare strømper i flotte farver og mønstre. Strømper der ikke strammer. Ankelstrømper bomuld, gode strømper til børn. Alle strømperne her hos Petitflora er fra spanske Cóndor

Strømper uden søm - Det bedste valg

Børnenes strømper skal være uden søm og helt fri for elastikker der strammer. Vi kan ikke byde vores børn at gå med strømper som vi ikke selv vil gå med. Og jeg tror ikke der er mange af os, der vil gå med strømper der irritere og strammer.

Mange børn er sensitive når det gælder strømper. Hvis strømperne irritere det mindste, tager barnet dem bare af. Og hånden på hjertet, så er det da bare så træls og skal lede efter børnenes strømper konstant og give dem, dem på igen. Et par gode strømper har en usynlig syning, det er et kæmpe plus da der ikke er noget der irritere på barnets fødder. Der er ikke noget værre end et par babystrømper der graver og strammer barnets fod. Hvis sokkerne strammer og graver, vil barnet sikkert hive dem af i frustration. 

Det er også vigtigt at der er en blød elastik i åbningen, selvom elastikken er blød skal strømperne nok blive siddende hvor de skal. Er ribkanten ikke blød, vil den lave de der mærker, der ser ud som om huden går ind ad, der hvor elastikken har strammet. Ikke nok med at der kommer de mærker, så klør de faktisk også. 

Ankelstrømper børn - en god længde

Ankelstrømper er et godt valg når du skal købe strømper til dit barn. Ankelstrømper har nemlig en god længde, da de går op over anklen. De har til formål og holde barnets fødder og ankel varme. Er strømperne kortere, vil anklerne med stor sandsynlighed være kolde. Det er bevist, hvis fødder og ankler er kolde, vil resten af kroppen også have svært ved at opretholde varmen.

Vælger du et par tynde ankelstrømper, som dem fra Cóndor, der hverken er for tynde eller tykke, så er dit barn sikret den bedste ankelstrømpe. Barnets fødder vil knuselske disse strømper.

Billige ankelstrømper fra Cóndor, ja for det er de nemlig - BILLIGE - utroligt at man kan få så god en kvalitet, til så få penge. De koster kun 39,95 kr. Nå, det var en lille side bemærkning. Ankelstrømperne sidder godt til barnets fod, så de ikke glider ned, men bliver siddende hvor de skal.

Er du på udkig efter et par lækre, billige ankel strømper som dit barns fødder vil elske, så kan du roligt vælge et par ankel strømper fra condor.

Billige strømper til børn

Hos Petitflora finder du de fineste, lækreste og bløde billige strømper til børn i en god og holdbar kvalitet. Det kan jeg sige uden at rynke på næsen. De billige strømper er nemlig fra spanske Cóndor.  Cóndor har lavet tøj og baby strømper og børnestrømper siden 1898, og har et rigtig godt ry. 

Køb ensfarvede strømper børn

Køb ensfarvede strømper til dine børn hvis du vil være sikker i farve valget. Mange børn elsker dog farvet strømper, nogle er også begejstret for strømper med sjove print.

Sådan bevare du strømpernes farve og facon 

Hvis du behandler strømperne rigtigt, kan de holde længe. Jeg anbefaler at du ligger de nye strømper i koldt vand med lidt eddike i natten over inden du kommer dem i vaskemaskinen. Eddiken holder på farven. Derefter vasker du bare sokkerne i vaskemaskinen som der står på vaskeanvisningen.

Undlad at komme babystrømper i tørretumbleren, da det ødelægger elastikken der er i strømperne. Så hvis du har mulighed for det så lad strømperne hænge og tørre, så vil du have flotte strømper der holder længe.

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu