BLUSER TIL BØRN

Bluser er et must i børnenes basisgarderobe. Hos Petitflora finder du fine bluser med flæser i skønne farver.

Køb bluser til børn hos Petitflora

Bluserne til børn fra Petitflora er populære. Det er de fordi de er syet i en lækker eksklusiv økologisk bomuld. Den økologiske bomuld som bluserne er syet i, er utrolig blød og lækker. De eksklusive bluser er til dig der ikke går på kompromis, når det gælder tøj til dine børn. Køber du en af Petitfloras bluser i økologisk bomuld, kan du forvente en bluse i en enestående kvalitet.

Det økologiske bomuld jeg køber hjem til bluserne, er produceret på en særlig bæredygtig måde. Det er din garanti for at dit barn ikke puttes i tøj, der er fyldt med skadelig kemi. Tænk på at en bluse er det stykke tøj der er tættes på barnets til tider sarte hud. Når du vælger bæredygtigt tøj til dit barn, kan du med god samvittighed give dit barn tøjet på.

Vælger du en af Petitfloras bluser til din pige er du sikker på at der er tænkt bæredygtighed ind i designet - det er blandt andet derfor at Petitfloras bluser i økologisk bomuld er eksklusive. 

Bluser til børn skal være praktiske og behagelige

Når du skal købe bluser til dit barn, er det en god ide, at tænke hvilken funktion blusen skal have. Det gør det lettere for dig, at finde den helt rigtige bluse til dit barn. For en bluse er ikke bare en bluse. For det første skal blusen jo være behagelig for barnet, at have på. Hvis der er noget som helst der irritere på blusen, er den med sikkerhed "dødsdømt" fra starten. Og der er da ikke noget mere irriterende, når man har købt den fineste bluse og barnet så ikke vil gå med den.

Når du skal tjekke om blusen er behagelig, skal du for det første mærke om blusen er blød. Altså om stoffet den er syet i, er blødt og dejligt. Derefter er det en god ide lige at tjekke syningerne på blusen, de skal også helst være rimelig bløde, for syninger er noget af det der kan irritere. Noget der også kan irritere barnet lidt, ved en ny bluse er alle vaskemærker osv., men dem kan du heldigvis bare klippe af.

Der skal være en god bevægelsesfrihed i den nye bluse du køber til dit barn, der må ikke være noget der hindre en god leg med masser af bevægelse for dit barn. Blusen skal have en god pasform, den må ikke sidde alt for stram, du skal tænke på at barnet skal have den på en hel dag i intuitionen.

Den nemmeste måde, at finde en behagelig bluse til dit barn, er egentlig bare at tage udgangspunkt i dig selv. Altså tænke på, hvad du forbinder med en god og behagelig bluse, når du køber tøj til dig selv.

Det er selvfølgelig ikke nok, at en bluse til børn er behagelige og smart. Den skal selvfølgelig også være praktisk.

En god huskeregel mht. babytøj og børnetøj - er at det skal kunne holde til en masse sjov og ballade. Det skal kunne holde til ekstra mange hoppe ture i vandpytter. Og sidst men ikke mindst, skal tøjet kunne klare en masse ture i vaskemaskinen. 

Bluser til hverdag og fest

Størstedelen af børnenes hverdag foregår i børnehaven eller skolen. Selvom man er i børnehave eller skole kan man godt være fint klædt på. De fleste børn elsker og være smart og pænt klædt på når de er sammen med deres kammerater. Bluserne til børn fra Petitflora kan sagtens klare alt hverdags leg i børnehaven og skolen. Skulle blusen være møg beskidt når din pige kommer hjem, kommer du den bare i vaskemaskinen på 40 grader. Lad blusen hængetørre så holder den til mange gange i vaskemaskinen uden at miste farve og facon.

Bluserne er også perfekte til festlige lejligheder. Skal i til en hyggelig familie fest eller til hygge med vennerne vil din pige vække opsigt hos gæsterne med en af bluserne til børn fra Petitflora. Bluserne passer så fint til både leggings, nederdele og et par shorts eller bloomers. 

Hos Petitflora finder du også strømper og strømpebukser som passer til bluserne. Med en bluse, et par leggings eller en nederdel er dit barn klar til en masse leg og hygge i børnehaven eller skolen. Og de festlige lejligheder kan også indtages med maner.

Bluser med flæser

Bluserne til børn som du finder her hos Petitflora er bluser med flæser. Der er flæser på ærmerne. Flæserne er en rigtig sød detalje som bare gør blusen endnu mere yndig. Flæsen sidder hvor ærmet er syet på og på den måde irritere flæsen ikke på nogen måde. Selvom der er flæser på blusen kan barnet også sagtens bruge den til hverdag. 

Bluser til børn er en god ide` i basisgarderoben 

Bluser til børn kan man ikke få nok af. Det er en god ide`og have en god basisgarderobe med bluser til dit barn. F.eks. ensfarvet bluser i klassiske farver som du finder her hos Petitflora. De er super fine til både ensfarvet nederdele eller leggings. De er også nemme, at sætte sammen med tøj i sprælske farver. Bluserne du finder hos Petitflora er designet og syet i danmark i økologiske materialer - Rendyrket dansk design.

Bluser til piger i smukke farver

Søger du bluser til din pige i smukke farver så er du landet det rigtige sted. Hos Petitflora finder du bluser til piger som du ikke finder andre steder. Farverne som jeg syr bluserne af, er nøje udvalgt. Farverne skal nemlig passe til resten af børnetøjet jeg designer og syr - Der er en rød tråd igennem hele designet hos Petitflora.

Thilde blusen er rigtig sød med flæserne på ærmerne. Farven på blusen er gammelrosa og den passer til rigtig mange farver. Thilde blusen passer helt perfekt til Victoria leggings som også er gammelrosa med det sødeste blomsterprint.

Er du ikke helt til de lyse dæmpede farver som lyserød og gammelrosa, så er Anastacie blusen også fin. Den er lavet i en flot koksgrå bomuld, som også har de søde flæser ved ærmerne. Den koksgrå bluse går også fint til de dæmpede farver som lyserød og gammelrosa. 

Skal der rigtig spræl på blusens farver så er Hilda blusen et godt bud. Hilda blusen er en lidt ´skrap´gul som er super fin. Rikke blusen er virkelig flot i plum farven som er en mørk blomme farve.

Passer du godt på dit barns bomuldsbluse fra Petitflora kan den holde i evigheder

Bluserne fra Petitflora er syet i bomuldsstof af høj kvalitet. Passer du godt på blusen holder den sig pæn og lækker i lang tid. For at passe på blusen skal du følge vaskeanvisningen, som du finder under produktet her på siden. Når det kommer til pasning og pleje af bomuldsblusen, så anbefaler jeg for det meste, at du vasker blusen på 40 grader i vaskemaskinen.

Hvis blusen ikke er særlig beskidt kan du nøjes med at vaske den på 30 grader. På den måden skåner du blusen, og forlænger dens "levetid". Ikke nok med at du skåner blusen, du skåner også miljøet.

Er blusen derimod godt beskidt kan den sagtens holde til en 60 graders vask. Jeg vil dog ikke anbefale, at du gør det hver gang hvis den ikke er meget beskidt. Når blusen skal tørre, vil jeg anbefale at du ligger den fladt på et håndklæde, f.eks. på badeværelses gulvet hvis der er gulvvarme der. Når den tørre fladt, undgår du mærkelige folder osv., som hvis den f.eks. har hængt over en stol.

Kom endelig ikke blusen i tørretumbleren, det slider for meget på den. Følger du anvisningerne som jeg har beskrevet her, mht. pasning og pleje af dit barns nye bluse fra Petitflora, garantere jeg at den holder sig pæn længe.

Husk altid at vaske blusen inden barnet skal have den på, selvom den er lavet i økologisk bomuld, vil der altid være lidt rester af farvestoffer der skal ud.

Børnebluser i klassisk design og lækre materialer

Lækre bluser er noget vi forældre gerne vil give vores børn på. Uanset om det er det lille barn, eller det lidt større barn du skal købe bluser til. Når vi forbinder en bluse eller i det hele taget bare børnetøj som lækkert, så kan det defineres på flere måder. En bluse kan f.eks. være eksklusiv af udseende, det kommer til udtryk i hvilke materiale blusen er lavet i.

Er blusen til børn f.eks. lavet i en super blød bomuld med stræk i som dem fra Petitflora, så gør det lækre materiale, at den bare ser lækker og eksklusiv ud. Blusens farve kan også få den til at se lækker ud, det har noget at gøre med hvordan vores øjne ser farverne, og selvfølgelig om vi kan lide de forskellige farver.

En lækker bluse til barnet skal være lavet i gode lækre og holdbare materialer, som barnet kan bevæge sig frit i. Der må ikke være noget der irritere eller strammer ved blusen. Husk på,at de helt små babyer ikke selv kan sætte ord på hvis der er noget irriterende ved tøjet. 

Alle bluserne fra Petitflora er lavet i bløde bomulds stoffer med lidt stræk i, det er der en hel særlig grund til. Grunden er, at bomuld kan bruges til alt børnetøj. Bomuld har så mange gode egenskaber når det gælder kreationer af babytøj og børnetøj. Tøj der er syet i bomuld kan bruges både sommer og vinter, og er praktisk uanset årstiden. Når du vælger bluser til din baby der er lavet af bomuld, er du altid sikker på at det er et blødt materiale. Og blødt skal det være, da det jo er tæt på barnets fine hud.

Køb bluser til børn på udsalg hos Petitflora

Indimellem kan du være heldig at du kan købe en af Petitflora bluserne på udsalg. Hos Petitflora er der altid en masse lækre varer på udsalg, og bluserne til børn vil også være at finde i udsalgs kategorien indimellem. Nogen gange går det hurtigt med tøjet der er på tilbud , så hvis du har udset dig en af bluserne skal du ikke vente for længe.

Selvom du køber en bluse på udsalg får du stadig den gode service hos Petitflora. Du får altid billig fragt på dit køb → Fragten er kun 39 kr. Når du bestiller for mere end 599 kr. får du din pakke sendt gratis uanset om du har købt tøjet på udsalg eller til fuld pris.
Og som altid pakker jeg din pakke fint ind i silkepapir og ligger et lille kort ved med en rabatkode til dit næste køb.

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling