Bodystockings til baby

En bodystocking er det stykke tøj der sidder tættest på babys krop og skal derfor være lavet i en lækker kvalitet. Petitfloras bodyer er lavet i Øko-tex bomuld.

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
Viser 1-7 af 7 element(er)

Bodystocking baby i flot og praktisk design

Måden, vi klæder vores børn på, afhænger af moden og årstiden. Men vi kan ikke altid nøjes med, at rette os efter børnemoden, bodystockings er f.eks. et must-have til børnene. En bodystocking har mange funktioner. For det første sørger den for at holde barnets hud varm aller inderst, og det er noget af det vigtigste. Hvis barnet fryser inderst inde, fryser hele kroppen, og det er meget svært at få kroppen varm igen.

En bodystocking sørger for, at der ikke er noget der skiller på midten, og nok noget af det småbørns forældrene elsker aller mest. Hvis det inderste lag tøj som barnet har på, f.eks. et sæt helt alm. undertøj "skiller" på midten så er vi jo lige vidt. For det første holder det ikke barnet varmt inderste inde, som det jo er hensigten med en bodystocking. Og for det andet er det irriterende for babyen med sådan noget tøj der sidder og skiller og "klumper".

De fleste forældre vælger at bruge bodystockinger til deres børn, indtil de er ca. 2 til 3 år. Derefter kan barnet selv rette på tøjet, f.eks. et sæt alm. undertøj der skiller lidt. En stor hjælp til at undertøjet ikke "skiller" på midten er selvfølgelig at komme undertrøjen ned i underbukserne.

Bodyen er praktisk, da den åbnes og lukkes med trykknapper det gør det også nemt når du skal skifte ble på dit barn. Du behøver ikke at bøvle med at tage den helt af, du knapper bare knapperne op ved benene og skifter nemt bleen på den måde. 

Bodystockings er noget af det mest brugte stykke babytøj, og hvert barn har ofte mange bodyer i skuffen. Når vi f.eks. bruger bodyer som undertøj til barnet er det vigtigt at have et lille lager, da det jo kan ske at babyen tisser igennem bleen, så bodyen bliver våd. Hvis barnet går med vådt tøj, vil huden blive rød og irriteret og vådt tøj på den sarte babyhud vil køle knoppen ned så barnet kommer til at fryse.

Sørg altid for at have et godt lager af bodystockings i barnets garderobe. Med et godt lille basis lager af bodystockings slipper du for, at vaskemaskinen skal køre uafbrudt. Babyer gylper jo ofte og så bliver bodyen våd ved brystet, og din baby vil fryse. Indimellem sker det også at barnet tisser igennem tøjet, og så må der en ny bodystocking til.

Mange forældre bruger også bodystockings som bluser til deres børn. I dag fås mange bodyer med det fineste print og med yndige flæser, så de kan være en fin bluse i sig selv. Det gode ved at vælge en bodystocking som bluse er, at den lukkes med trykknapper for neden. Det gode ved lukningen med knapper er, at den bliver siddende hvor den skal.

Body stocking baby i behagelige økologiske metervarer

Det første jeg tænker på når jeg skal designe en body stocking er, at materialerne skal være af den bedste kvalitet. Dernæst skal stoffet være blødt og behageligt for barnet at have på. Og så går jeg efter stof der er økologisk eller oekotex certificeret. Når stoffet er økologisk er det din garanti for, at det ikke er sprøjtet med gift. Akkurat som økologiske grøntsager, de er heller ikke sprøjtet med gift og pesticider.

Det er ingen hemmelighed, at jeg går ind for at tøjet til dit barn skal være økologisk. Er det ikke økologisk, og fuld af sprøjtemidler og kunstig kemi, kan det give dit barns hud irritation. Især body stockinger er en god ide at købe dem økologisk, da det er det stykke tøj der er tættest barnets hud.

Den skal også være blød, da det jo er den der er tættest på barnets hud. Den skal også være rummelig og det er den typisk når den er syet i blødt stof, gerne med lidt stræk i. Vi ved jo fra os selv, at der ikke er noget der er værre, at have på end f.eks. en bluse der er lavet i noget stift stof, eller tøj der kradser. Tænk på det lille barn, han eller hun kan nemlig ikke selv fortælle hvis tøjet irriterer, så husk når du vælger body stocking at gå efter økologisk.

Baby bodystocking med flæser hitter

Lige for tiden stor hitter baby bodystocking med flæser mere end nogensinde, og det er forståeligt. En sød lille flæse giver så meget til et stykke tøj. Der findes body til baby hvor flæsen er foran, altså ved brystet. Så er der den med en lille flæse ved ærmet. Med en bodystocking har det aldrig været nemmere for dig som forældre, at klæde dit barn på, da bodystocking nok er det stykke tøj du bruger mest af til din baby.

Det er så fint med flæse bodyer til børnene, fordi de både er søde og behagelige og så bruges den tit og ofte som en bluse. Når bodyen bruges som en bluse er det super nemt at sætte den sammen med en nederdel eller et par shorts.

Body til baby af god kvalitet til enhver pengepung

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at vi alle elsker god kvalitet. Især når det er til vores børn - intet er godt nok til dem. Mange tænker dog ofte, at god kvalitet hænger sammen med, at man skal betale ekstra for en vare, men det er altså ikke altid tilfældet. Jeg gør meget ud af at finde godt og bæredygtigt babytøj og børnetøj til Petitflora da jeg mener, at alle skal have mulighed for at købe børnetøj af god og holdbar kvalitet.

Body til baby skal kunne holde til noget. Den skal sørge for at din baby holdes varm. Din baby har også brug for bevægelsesfrihed når det kommer til bodystockingen. Samtidig gør det jo heller ikke noget at bodyen til din baby er sød at se på.

Hos Petitflora finder du bodystocking i gode og holdbarer kvaliteter til priser som alle kan være med til. Indimellem er det rart at kunne købe et lille lager, til fornuftige priser. Petitflora holder også udsalg indimellem, og der kan du være heldig at bodyerne er sat ned.  

Langærmet bodystocking baby er uundværlig 

En langærmet bodystocking er uundværlig til din lille baby. Om sommeren vil det nok mest være en let og luftig body du skal vælge, men sommer aftnerne kan være lidt kølige, så her er den også god. En kortærmet body kan også bruges om vinteren, der er det bare nødvendigt at du giver barnet en bluse under. Efterår og vinter skal barnet holdes ekstra varm, også når det gælder armene. Det er her en langærmet body for alvor kommer ind i billedet, og i dit barns klædeskab.

Dit lille barn fortjener det aller bedste, og her må du ikke gå på komprimis. Sørg for at købe nogle lækre bomulds bodyer, de er dejlig bløde og behagelige for huden, samtidig er du sikker på at din baby ikke fryser.

Bodystocking uden ærmer - lette og luftige

Bodystocking uden ærmer er egentlig anvendelige hele året rundt. I sommer halvåret er det selvfølgelig oplagt at barnet bruger den som den er. Efterår og vinter bruges den f.eks. med en bluse under eller en strik cardigan over. Et par bukser eller strømpebukser er der også fint plads til. Den ærmeløse bodystocking er fremstillet i 100% bomuld. På varme dage er den super let og luftig, da ærme gabet har en god størrelse. Sveder barnet, kan der let komme lidt gennemstrømning. Er vejret lidt kølig, er der god plads til en tshirt under.

Bodystockingen uden ærmer, er nem og give babyen på. Åbnes og lukkes i nakken, via stolpeåbningen som lukkes med en knap. Ved benene er der en lille elastik samt 2 trykknapper, som igen gør det nemt når den skal af og på.

Baby bodystocking til hverdag i institutionen og vuggestuen

Uanset om det er til hverdag eller til fest din baby har brug for en bodystocking, kan bodyerne fra Petitflora bruges til alle lejligheder. Til hverdag derhjemme eller i institutionen kan du sagtens give din baby en body på med flæser som dem jeg har hos Petitflora. De fleste body til baby er med lange ærme eller uden ærme. Dem der er lavet uden ærme, er der en lille flæse ved ærmegabet i stedet for et ærme. 

Når du vælger en body uden ærmer, kan du nemt dresse den op med en tynd bluse eller en langærmet body under. Du kan også give barnet en sød strik cardigan over. Hvis det er rigtig koldt udenfor, kan du give barnet  både en bluse under og cardigan over, så er du sikker på hun ikke fryser.

Er i inviteret til en stor familie fest kan en body med flæser også sagtens bruges. Bodyerne fra Petitflora med flæser er det rette valg til festlige lejligheder, da de både er yndige, praktiske og pæne. Blonde bodyerne bliver helt automatisk pæne og fine med den lille blonde eller flæse. En lille flæse kan virkelig gøre noget stort for et stykke tøj.

Hvis du sætter en nederdel eller et par bloomers sammen med bodystockingen har du det fineste outfit, og bodyen vil fungere som en bluse.

Hvordan vælger du den rigtige bodystocking til dit barn?

Når du skal købe en bodystocking til din baby, er det først og fremmest vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse. Hvis du køber den for lille, vil den presse på bleen, og det vil være ubehageligt for barnet. Ligeledes vil den også stramme ved skulder og hals, og den vil nemt kunne lave mærker på barnets hud, som vil gøre ondt og irriterer den sarte og følsomme barne hud.

Det duer heller ikke, at du køber den for stor da den så ikke sidder til på huden som den skal. Sidder den for løst, giver den ikke varme til babyens hud, og den vil "krølle", når barnet f.eks. har en bluse udover og det vil også irritere.

Der findes mange kvaliteter. Mit råd er, at du vælger en f.eks. i 100% økologisk bomuld, som også egner sig godt til børn med eksem. Når du vælger en i bomuld er der også elasten i, som er et strækstof. Kombinationen af bomuld og elasten er rigtig god - for det første giver det en god pasform og bodyen vil strække sig efter kroppen, så den kommer til at sidde perfekt hvis du har købt den rigtige størrelse. Husk altid at vaske din bodystockingen inden du giver barnet den på. Noget af stoffet indeholder meget farve, for at holde på farverne kan du med fordel ligge den i blød, i koldt vand med lidt eddike i natten over.

Køb danmarks sødeste baby bodystocking hos Petitflora

Hos Petitflora finder du de sødeste baby bodystocking. Jeg designer selv bodystockings og får dem syet på en systue her i danmark. Du finder baby bodystocking med flæser, flæser ved ærmet og flæser foran ved brystet.

Jeg gør meget ud af, at finde det helt rigtige stof til bodyerne. Stoffet skal være smørblødt, så det er behageligt for din lille baby at have på. Stoffet skal selvfølgelig også være i en rigtig god kvalitet, så det kan holde til noget. Og sidst skal stoffet være smukt, det er jo også med til, at det kan blive danmarks sødeste baby bodystocking. Du finder de søde baby bodystockings fra str. 56 - 92. De fås i ensfarvet bomuld med stræk i. Og bodyerne med flæser fås i ensfarvet og mønstret bomuld.

Jeg håber du finder yndlings bodystockingen til din baby, i blandt Petitfloras udvalg.

Køb bodystocking udsalg

Selvom body stockingerne fra Petitflora er slow fashion, hænder det dog at du kan være heldig og købe dem på udsalg. Er du heldig at netop din favorit bodystocking er med på udsalg, har dit barn en lækker body i lang tid. Kvaliteten er god og holdbar, og passer du godt på den, altså vasker den efter anvisningen. Og dropper du tørretumbler kan den holde længe. Ja, den kan faktisk gå i arv til mindre søskende. Så hold endelig øje med om bodystockingerne kommer på udsalg.

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu