BØRNETØJ

Økologisk børnetøj. Er du vild med unikt børnetøj der er fremstillet i økologiske metervarer? Så er du landet det rigtige sted. Her finder du børnetøj som jeg designer og syr. Babytøj og børnetøj som du kun kan købe her.

Økologisk Børnetøj - Se det store udvalg fra Petitflora

Hos Petitflora finder du et stort udvalg af børnetøj der er produceret af økologiske metervarer . Det er der en god grund til ... grunden er, at jeg selvfølgelig går op i økologi - sådan helt generelt.

Er du så heldig at du har en skøn lille guldklump derhjemme, går du sikkert også meget op i, at han eller hun bliver klædt i det aller bedste tøj overhovedet. Jeg er sikker på du ikke er interesseret i, at dit barn skal fyldes med alt mulig farlig kemi gennem tøjet.

Godt du er landet her hos Petitflora - så skal du nemlig se lækkert babytøj og børnetøj i lækre økologiske kvaliteter. Selvom stoffet tøjet er syet i, er økologisk er det bestemt ikke kedeligt. Jeg tror de fleste af os mødre har haft det der billede foran os, at økologisk var noget orange, grønt og lilla tøj .... ikke at der er noget galt med det, det er det bestemt ikke. Tværtimod er det lækkert børnetøj i vild flotte farver - det er jo herligt, at børnetøjet kan være smart og yndigt, samtidig med at det ikke skader dit barn. Vi vil jo kun det aller bedste for vores børn.

Derfor skal du vælge økologisk når du køber børnetøj

Økologisk børnetøj er tøj der er fremstillet uden skadelig kemi. Vidste du, at børnetøj der ikke er økologisk, faktisk skal vaskes flere gange inden brug for at al den skadelig kemi er væk? Og selvom tøjet er vasket flere gange kan du ikke være hel sikker på at kemien er kommet ud.

Tit og ofte vil du opleve, at økologisk babytøj er blødere end tøj der ikke er økologisk. Det er der en god forklaring på - det er fordi de økologiske bomuldsfibre er længere, end bomuldsfibre der ikke er økologiske og dermed også blødere. Det er blandt andet derfor, at økologisk børnetøj er i en lækker kvalitet.

Heldigvis findes der ligeså mange økologiske metervarer i dag, til fremstilling af babytøj og børnetøj. Og det er bestemt ikke "kedelige" metervarer. Det er metervarer i smukke farver og med de fineste print.

Flere og flere forældre tænker heldigvis over hvilken kvalitet tøjet er lavet i, når de skal vælge tøj til deres børn. Og heldigvis for det, for vælger du udenom økologisk børnetøj, kan der desværre være en masse farlige stoffer i tøjet, som er allergi og kræftfremkaldende. Dermed ikke sagt, at du kun skal købe økologisk - bare husk hvis du ikke køber økologisk børnetøj, at det skal vaskes grundigt inden din guldklump skal have det på. Når jeg køber tøj der ikke er økologisk, vasker jeg det altid 2 gange inden jeg tager det på, så forestiller jeg mig at de fleste farvestoffer er forsvundet.

Hvad betyder det om børnetøjet er økologisk, økotex eller GOTS certificeret!

Økologisk:

Det er tøj / metervarer der ikke er sprøjtet med gift, tungmetaller, kunstgødning, pflatater osv. Du kan sammenligne økologisk tøj lidt med dine hjemmedyrket grønsager i haven. Dem plejer og passer du garanteret også med kærlighed, som du aldrig kunne drømme om at sprøjte med gift, da du jo ved du skal spise dem. Altså økologisk er rene varer.

Øko - tex:

Økotex er et garanti mærke, der er kontrolleret for at varen ikke indeholder giftige og skadelige stoffer. Økotex mærket er din sikkerhed for, at tøjet ikke indeholder stoffer som kan skade dit barns sundhed. 
Der findes desværre masser af sødt børnetøj på hylderne, i diverse børnetøjs butikker som er et rent slaraffenland for sundhedsskadelige stoffer. De sundhedsskadelige stoffer kan være allergi og kræftfremkaldende.

Som forbruger kan du desværre hverken se eller mærke på tøjet om det indeholder de skadelige kemikalier. Som mor er det derfor vigtigt at du ser efter øko - tex certificeringen. Hos Petitflora er det meste af tøjet syet i metervarer, der enten er økologiske eller er tildelt certifikatet Øko - tex. 
Det er din garanti for at tøjet du køber til dine børn, ikke indeholder skadelige kemikalier.

GOTS certificeret:

GOTS certificering er den mest brugte certificering indenfor økologiske metervarer. GOTS certificeringen er din sikkerhed for at tøjet du køber er lavet af rene og naturlige fibre uden skadelig kemi.

Økologisk børnetøj med personlighed

Der er ikke noget så sødt som babytøj og børnetøj, ganske enkelt fordi tøjet jo er i ministørrelse. Det er en af grundene til, at jeg elsker at designe og sy tøj til de mindre børn. Tøjet til de mindste får hurtigt noget personlighed.

Tit og ofte kan man udpege børn, i f.eks. børnehaven, hvor man tænker: den mor der vælger det barns tøj, har sin helt egen stil. Så indimellem kan det være lidt sjovt og skille sig ud fra andre, så man finder børnetøj med personlighed. Hos Petitflora finder du eksklusivt babytøj og børnetøj, og det i sig selv er jo en personlighed.

Børnetøjet skal jo selvfølgelig ikke kun være eksklusivt og have personlighed, det skal i høj grad kunne tåle og blive brugt. Det skal kunne klare en masse hoppeture i vandpytterne, og lidt mudder på knæene og på rumpen.

Det økologiske babytøj og børnetøj fra Petitflora er ikke kun fint og yndigt, det er designet til leg og ballade. Der kan selvfølgelig være enkelte styles du køber til dit barn, hvor du tænker, at det her stykke tøj skal mit barn ikke have på i institutionen. Det er derfor en god ide`og have et godt solidt udvalg af børnetøj, måske mest til dagligdagen i børnehaven med mudder og vandpytterne. Og så et fint udvalg til festlige lejligheder.

Forældre betaler gerne mere for økologisk børnetøj!

Der har aldrig været mere fokus på økologi og miljø som der er nu. Og undersøgelser viser at mere end 60% af forældrene gerne vil betale ekstra for, at børnetøjet er økologisk. Dog må prisforskellen ikke være voldsom, men det er den heller ikke i dag. Priserne på økologi er ikke voldsom store i dag, når det gælder babytøj og børnetøj.

Grunden til at forældre er villige til, at betale ekstra er det store fokus der er på sundhed i dag og miljø. Forældre tænker i dag, generelt mere over sundhed når det kommer til deres børn. Alle forældre vil jo det aller bedste for deres børn - uanset hvor gamle børnene er.

Og hvis vi forældre kan gøre en forskel for vores børns helbred, betaler vi gerne lidt ekstra for det.

Hvem husker ikke det magiske øjeblik, hvor man får sin lille nyfødte baby i armene. Vi er villige til at gå gennem ild og vand, for at passe så godt på vores baby, som overhovedet muligt.  

Og sådan er det også med hensyn til hvilket tøj vi putter vores børn i - hvis vi kan gøre en forskel for børnene, ved at betale lidt ekstra for at de kan iklædes sundt og økologisk tøj, så gør vi gerne det.

Kan økologisk børnetøj være smart?

Ja, for pokker det kan det. I dag er det heldigvis nemt og finde og lave metervarer til børntøj, der er ligeså smart som tøj, der ikke er lavet i økologiske metervarer.

Nogle steder er der faktisk flere økologiske metervarer, end der er ikke økologiske. Årsagen er helt sikkert, at flere og flere går op i økologi og bæredygtighed.

Man kan sagtens lave en hel kollektion af økologisk børnetøj, som er super smart. For at børnetøjet skal være smart og yndigt, er det meget vigtigt at man få lavet de helt rigtige farver og print. Og det er absolut ikke noget problem i dag.

Der er ikke nogen der tænker over og siger til sig selv, hvis de ser noget rigtig smart børnetøj, at det kan da ikke være økologisk når det er så smart. Det økologiske børnetøj har virkelig vundet indpas hos de danske familier.

Hos Petitflora finder du smukke bluser med flæser i forskellige farver. Fælles for alle bluserne er dog, at de er lavet i en rigtig blød økologisk bomuld med lidt stræk i. Du finder også de populære leggings i lange baner, også i økologisk bomuld - plus en masse andet lækkert økologisk børnetøj.

Så er du en af de skønne øko mødre, så er det bare med at klikke noget økologisk børnetøj hjem - HUSK ... du har 30 dages fuld returret hos Petitflora, hvis nu tøjet ikke lever op til dine forventninger.

Efterspørgselen på økologisk børnetøj er stigende! 

Økologisk babytøj og børnetøj vinder mere og mere frem. Efterspørgselen stiger støt fra småbørns forældrene. Og hos Petitflora er jeg rigtig glad for den efterspørgsels, da mit hjerte brænder for økologisk tøj til børnene. Jeg går op i økologi både hvad angår tøj og mad. Jeg elsker tanken om, at vi selv kan bestemme at vi ikke vil fylde vores krop med skadelige stoffer og kemi.

Som du sikkert ved, designer og syr jeg selv Petitflora børnetøjet. Jeg har fundet frem til nogle rigtig gode samarbejdspartnere, hvor jeg køber stoffet som jeg syr tøjet af. Og heldigvis har alle samarbejdspartnere nogle super flotte og lækre metervarer - og det meste er heldigvis økologisk.

Økologisk børnetøj føles også meget blødere end tøj der ikke er økologisk. Hos Petitflora er størstedelen af tøjet syet i bomuld. Bomuld er et naturprodukt - det er jo super godt. Men når bomulden ikke er økologisk fremstillet bliver den sprøjtet rigtig mange gange i vækst perioden, med en masse skadelige stoffer. Og det er alle de skadelige stoffer vi skal udenom - for det første er det ikke godt for vores kroppe, og ej heller for naturen og miljøet.

Når det drejer sig om økologisk børnetøj og babytøj, er flere og flere forældre blevet opmærksomme på skidtet der er i ikke økologisk tøj. Mange små børns hud er meget sart og følsomme og det kommer hurtigt til udtryk hvis de kun har tøj på der ikke er økologisk.

Nogen synes at det er lidt dyrere og købe økologisk. Det er dog ikke tilfældet hos Petitflora. Men synes du ikke at budgettet er til, kun og købe økologisk, så prioritere og køb det tøj der sidder tættest på barnets hud. Altså bodystockings, strømper, strømpebukser og bluser.  

Petitflora - Et skønt univers af økologisk børnetøj

Petitflora er ikke bare en webshop hvor du køber tøj til dine børn. Petitflora er et lille univers af unikt tøj til babyer og børn, hvor bæredygtighed er tænkt ind i hver design. Jeg er glad for at byde dig velkommen i mit lille hyggelige univers af bløde økologiske metervarer. Smukke nederdele, smarte og behagelige leggings, yndige bluser til pigerne med fine flæser.

Jeg har selvfølgelig også tænkt på de nyfødte babyer, når det kommer til bæredygtig babytøj. Til de nyfødte babyer og op til størrelse 2 år, finder du de smukkeste bodystockings med en fin lille flæse foran og bagpå.

Selvom om tøjet er økologisk, er det bestemt ikke kedeligt. Det er super smart - lavet i flotte farver og mønstre ... Men bedst af alt er at det er økologisk børnetøj du finder i mit lille univers. Økologisk børnetøj som du med god samvittighed kan give dine børn på. Børnetøj uden skadelig kemi - Det lyder da godt, ikke? 

Køb økologisk børnetøj hos Petitflora og undgå samtidig lange køer i butikkerne

Online shopping af børnetøj er for dig, der hader de lange køer i børnetøjsbutikkerne kl. 17.00 om eftermiddagen? Med et uroligt barn, der er sulten og træt. Det har vi alle vist prøvet, det kan være lidt frustrerende. Der er ikke noget at sige til, at så mange forældre køber tøjet til børnene online. Hverdagen med arbejde og små børn kan være hektisk, det meste er skemalagt for, at det kan fungere. Så derfor -  H U R R A - for online shopping. Det er bare så let og afslappende, du kan online shoppe lige når det paser dig, f.eks. om aftenen når børnene er puttet.

Elsker du, at smække benene op i sofaen og købe børnetøj online? Og vil du gerne have unikt, lækkert og smart børnetøj af høj kvalitet? Så er du kommet til den rette shop. Hos Petitflora.dk finder du et fint udvalg af lækkert babytøj og børnetøj, i gode kvaliteter som økologisk bomuld og til priser der ikke sprænger budgettet.

Du kan købe økologisk børnetøj hos Petitflora til børn i alderen 0 - 6 år.

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling