Børnekjoler

Mange piger elsker kjoler både sommer og vinter. Hos Petitflora finder du børnekjoler i de populære print som Petitflora er kendt for.

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
Viser 1-2 af 2 element(er)

Børnekjoler i søde farver og smukke mønstre

Har du en lille pige der elsker kjoler? Så er kjolerne i søde farver og smukke mønstre fra Petitflora helt sikkert noget for din lille pige - og måske også for dig. Mange små piger elsker kjoler - så meget at de ikke vil gå i andet. De helt små babyer kan selvfølgelig ikke selv give udtryk for hvilket tøj de vil have på.

Og derfor er det nok ikke så ofte at din lille baby har en kjole på når i hygger jer i barsels boblen. Så gør det, det bare endnu sjovere hvis i skal til noget festligt, f.eks. til fødselsdag hos nogen i familien eller til hygge ved din veninde, at give den lidt gas med hensyn til barnets påklædning.

Hvis din datter og dig er til flotte farver og søde mønstre, så er kjolerne her på shoppen lige noget for jer. Mange af Petitfloras børnekjoler er lavet i de smukkeste farver og mønstre. Og de fleste er lavet i bomuld med lidt stræk i, så kjolen er meget behagelig for barnet at have på. Du finder ensfarvet kjoler og kjoler med blomster print. En kjole der har et blomster print i nogle søde farver, er så yndigt til de små piger.

Her på shoppen er der en rød tråd i farverne på alt tøjet og baby tilbehøret. Alle farver og mønstre passer sammen på kryds og tværs. Børnekjolerne er lavet i fine afdæmpede farver som passer sammen med mange andre farver. Du finder også strømper , strømpebukser og leggings der passer til her. Og som prikken over i`et til det perfekte outfit, finder du også et stort udvalg af hårpynt som passer perfekt til.

Flotte kjoler til børn

De flotte kjoler til børn fra Petitflora egner sig til alle anledninger. Både til hverdagen i børnehave og skole, men i særdeleshed også til festlige lejligheder. Til hverdag når der skal leges både i børnehaven, men også derhjemme fordi de er så bløde og behagelige. Når din pige har kjolen på, vil hun føle at hun har et sæt jogging tøj på, fordi kvaliteten er så blød at intet strammer.

Er det den lille pige der skal have en af de flotte kjoler, altså hende der kravler på gulvet og leger vil det være perfekt at give hende et par leggings eller strømpebukser under. Med et par leggings under, undgår du at barnet får kolde ben. Du kan også købe leggings her i samme mønstre som kjolerne. Er du mere til et par ensfarvet leggings til en mønstret kjole, har jeg også det.

Kjolerne er også helt skønne til festlige lejligheder. Det er her i rigtig kan give den “ gas”. Med at “give den gas”, menes at du kan tilføje noget fint tilbehør for at peppe kjolen op.

Du kan f.eks. give hende en sød sløjfe i håret. Eller et hårbånd i samme mønster som kjolen. En fin lille strik cardigan vil også være rigtig sød over. Og til sidst et par af de smukke strømpebukser med hulmønster fra Cóndor. Så er din lille pige klar til at blive ekstra beundret ved de festlige lejligheder.

Børnekjoler med eksklusive detaljer

Børnekjolerne fra Petitflora er lavet med søde og eksklusive detaljer. De søde detaljer er først og fremmeste stoffet og kvaliteten som kjolerne er lavet i. Jeg ligger stor vægt på at mønstre og detaljer skal være i top. Så er der de søde detaljer som man ser, f.eks. flæserne ved ærmerne, det giver bare så meget til kjolen.

Børnekjolerne er egentlig lavet i et meget enkelt snit, men flæserne gør at det enkle ved kjolen pludselig for et eksklusivt udtryk. Flæserne, eller de små rynker som det også er, er så søde på alt børnetøj. 

Kjolerne til piger er lavet i et snit, der er skåret forneden. Det vil sige, at kjolen er delt i to inden den sys sammen. Det nederste stykke der sys på er lidt bredere end det øverste stykke af kjolen. Når det nederste stykke er lidt bredere vil det også rynke lidt, når det bliver syet på.

Børnekjolerne fra Petitflora er altså helt enkle, som bliver tilført nogle fine detaljer. Selvom der kommer søde detaljer på, er kjolen stadig super behagelig for barnet og have på. Og behagelige kjoler kan bruges til hverdag og til fester. Ja, kjolerne er faktisk så bløde og behagelige at de sagtens kan bruges som natkjoler også.

Hør kjoler er det rene mums 

Hør kjoler er bare det rene mums. Hør er et rigtig godt materiale og lave kjoler til børn i. Hør er et natur materiale som er sved og varme absorberende, og det er ganske fint når det gælder børnetøj.

Hør kjolerne fra Petitflora er lavet i en komfortabel og luksuriøs hør kvalitet som en ekstra gevinst også er 100% økologisk. Nogle hør kvaliteter kan virke lidt grove i det, men den hør jeg har lavet kjolerne af, er en let og behagelig hør. Helt perfekt til pige kjoler.

Hør kjolerne er lavet i smukke afdæmpede farver, som egner sig til de rigtig varme sommerdage. Er det så varmt, at din pige næsten ikke kan holde ud og have tøj på, men hvor det måske er nødvendigt, er en hør kjole mere end perfekt. Når det er så varm vil hør kjolen absorbere sved og varme.

Hør kjolen er også perfekt om vinteren evt. med en bluse under, eller en cardigan over. Samtidig er det også nødvendigt med et par strømpebukser under. Hos Petitflora finder du strømpebukser i flere farver og kvaliteter fra Cóndor, som passer så fint i farverne til hørkjolerne.

Kjolerne i hør er utrolig slidstærke, og klare en masse ture i vaskemaskinen og tørretumbler, når de pige har leget og måske svinet sig lidt til.Normalt anbefaler jeg ikke, at du kommer tøjet i tørretumbleren, men hør bliver blødere og blødere jo mere det tørretumbles.

Spring køen over og køb kjoler til børn online til gode priser 

Når du køber kjoler til børnene online hos Petitflora.dk, slår du to fluer med et smæk. Udover at du kan vælge mellem et fint udvalg af kjoler til børn i forskellige kvaliteter og farver, kan du også købe kjolerne til gode priser. Du kan nemlig være heldig, at lige netop den kjole du har udset dig til din pige, er med på udsalget.

Det sker ofte at jeg sætter børnetøjet jeg designer og syr på udsalg eller tilbud til helt fantastisk gode priser. Jeg vil anbefale dig at følge med her, på den store handelsdag Black Friday, der kan du med garanti finde dit yndlings tøj til børnene til gode priser.

Der er også ekstra fordele ved at handle online, blandt andet at du slipper for de lange køer, der kan være i butikkerne om eftermiddagen når du har fri fra arbejde. Du kender sikkert også scenariet, at tage ud og købe tøj til børnene når du har hentet dem i institutionen. Det kan gøre selv den mest hardcore shopper helt svedt.

Fordelen ved at foretage dit køb af børnetøjet online er, at du kan smække fødderne op i sofaen, og handle lige når det passer dig. Det kan f.eks. være om aftenen når børnene er lagt i seng. Og måske er manden taget til fodbold, så forsømmer du intet.

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu