Strikhuer til børn

Lækre bløde og varme strikhuer til børn. Undgå at dit barn fryser ørene med en dejlig blød merinould hue. De uld huer du finder her er strikket af Petitflora. 

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
Viser 1-17 af 17 element(er)

Strikhue børn

Strikhuer er perfekte til din baby i de kølige måneder. Kan vi ikke blive enige om at intet er mere, hyggeligt og tilfredsstillende end at pakke de små ind i varme og bløde strikhuer. Petitfloras strikhuer er håndlavet, og er skabt med henblik på både stil og pasform. Fremstillet af den bedste uld garn, hvis du spørger mig: Nemlig baby merino uld, der er du sikret et super blødt og kradsfrit materiale. Og det er det, det hele drejer sig om når det gælder tøj til din baby, intet er for godt. 

Hver eneste strikhue er håndlavet med en stor portion kærlighed af det fineste uldgarn, der sikre dit barn en hel perfekt pasform og ikke at forglemme, varme øre på de kolde dage.

Uld strik børn

Er det en blød uldstrik børn du er på udkig efter til din baby, så er du havnet det rigtige sted. Her finder du huer der er bløde som silke, i flere forskellige farver. Farver der passer til både drenge og piger. Spørgsmålet er så bare om den strikket hue skal være med eller uden kvast. En strikket hue som denne er den perfekte vinterhue, fordi den er fremstillet i uld. Uld er en naturlig fiber, der blandt andet er kendt for sin isolerende egenskab, hvilket er perfekt i de kolde måneder, med uld strik er dit barn sikret varme øre. Som et ekstra plus er er uldstrik også velegnet til børn med følsom og sart hud, da uld ikke genere huden som syntetiske materialer.

Så tøv endelig ikke med at investere i en uldstrikhue til din baby.  

Du kan studere meget mere om Uldens egenskaber her.

Strikhue uld

Er du på udkig efter en ny varm hue til dit barn, er en strikhue uld det perfekte valg. Strikhue i uld, sørger for at holde dit barn varm, det gælder både hoved, øre, pande og nakken. Uld er temperatur regulerende, og hjælper dit barn med at holde varmen. Samtidig hjælper uld også med at få varmen væk, hvis barnet får det for varmt. Derfor er strikhue i uld også perfekte i de varme måneder. Og det aller bedste er, at strikhuer til børn, er kradsfri, i hvert fald hvis du vælger en fra Petitflora.

Strik hue med kvast 

En strikkede hue til børn, er yderst praktisk, vælger du en strik hue med kvast er den oven i købet sød. Kvasten giver lige det sidste til det søde udtryk. Du har ikke noget bøvl, når du vælger en strik hue med kvast. Du klikker nemt kvasten af og på når huen skal vaskes.  

Køb den perfekte strikhue børn hos Petitflora

Lad dit barn gå vinteren og de kolde måneder i møde, med stil og ikke mindst varme øre med en af mine strikhuer. Om det gælder leg i sneen eller anden uden døres aktivitet, vil Petitfloras strikhue være barnets følgesvend. Som ekstra bonus findes strikhuerne i et væld af farver.

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu