Hårbånd

Hårbånd er super fint som tilbehør til pigerne. Det pynter så fint samtidig holder Petitfloras hårbånd ørene varme. Se det store udvalg af hårbånd herunder.

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
Petitflora

89,00 kr.
Rigtig fint hårbånd lavet i en blød bomuld og i et allover blomsterprint. Hårbåndet er dobbelt og bindes nemt og fint på hovedet med en knude. ♥ Kvalitet: 100% bomuld. ♥ Vask: 40 grader - Hængetørre. ♥ Tåler strygning. 
Petitflora

89,00 kr.
Smukt hårbånd i en sart grøn farve med et fint hvidt mønster. Hårbåndet er syet dobbelt og sidder pænt på hovedet hvor det bindes i en knude. Der er matchende SHORTS og HAGESMÆK til. ♥ Kvalitet: 100% bomuld. ♥ Vask:...
Viser 1-18 af 18 element(er)

Smarte hårbånd og pandebånd til børn

Alle forældre er med garanti interesseret i at klæde deres børn smart og funktionelt på. Det er en god ide at tænke et pandebånd eller hårbånd ind i barnets påklædning.

Hårbånd og pandebånd er til dig der har en lille pynte prinsesse derhjemme. De fleste piger elsker at pynte sig som en lille prinsesse. Herunder finder du bløde hårbånd til baby og børn i smukke farver og med fine detaljer. Hvad enten det er en tur ud i naturen eller til familie fester vil et hårbånd fuldføre barnets outfit.

Hårbåndene er til selv de mindste baby piger, der er ikke noget så sødt som et pandebånd der slutter tæt om babyens hoved med den yndige sløjfe øverst. 

For det første er det vild sødt med et hårbånd til den lille baby pige, for det andet er det også praktisk. Det er praktisk, fordi hårbåndet er tilpas bredt til at varme ørene også. Det er genialt i den lidt kølige overgang mellem forår og sommer, hvor du tænker at en hue vil være for varmt, så kan du bruge pandebåndet i stedet for en hue.

Et hårbånd er med til at give det sidste pift til et sødt outfit til dit barn. Hårbåndet er jo egentlig en "lille" ting, men med stor effekt. Skal i til familiefest f.eks. passer pandebåndet til alt slags tøj du giver dit barn på.

Hårbånd er noget af det tilbehør der kan gå til alt. Det kan bruges til kjoler, bloomers, bukser osv. - det vil være så sødt til det hele. 

Hos Petitflora designer og producere jeg en masse skønne ting til børn. Blandt andet hårbånd. Hårbånd må man ikke gå ned på, de er nemlig lige med til at give det sidste twist når det gælder dit barns påklædning. Du finder en masse fine bomulds hårbånd i mange flotte farver og mønstre.

Ens for alle Petitfloras hårbånd er, at de er håndsyet på min egen lille systue her i danmark. De fås i en masse smukke farver : grå, rosa, sort, pudder, bordeaux, karrygul. Derudover findes der en masse i forskellige mønstre og prints, som alle matcher resten af Petitfloras børnetøj.

Du kan med sikkerhed finde det perfekte hårbånd til dit barn. Petitfloras hårbånd er afstemt efter børnemoden, selvom den skifter indimellem.

Mønstret hårbånd skaber personlighed

Hårbåndene fra Petitflora der er lavet i mønstret stof skaber personlighed. Sådan er det med tøj, noget skiller sig lidt ud. Et mønstret hårbånd er så fint og sætte til ensfarvet tøj. Det mønstrede giver liv til det ensfarvet og dermed også personlighed.

Hvis du giver dit barn et mønstret hårbånd på til et sæt ensfarvet tøj, er det selvfølgelig bedst at farve nuancerne på tøjet og hårbåndet er nogenlunde de samme. Hvis du sætter et mønstret hårbånd til et sæt spraglede tøj, kan udtrykket godt blive lidt forvirrende. Så hold gerne hårbånd og tøj i de samme nuancer, på den måde udstråler dit barn personlighed.

Alle de mønstret hårbånd du kan købe på shoppen passer til kollektionerne af tøj, jeg laver. Det er det samme stof tøj og hårbånd er lavet af. De ensfarvet hårbånd passer selvfølgelig også til tøjet fra Petitflora.

Sådan bruger du hårbåndene fra Petitflora

Når du modtager et hårbånd herfra, modtager du det som en lang strimmel, der selvfølgelig er syet pænt sammen.

 Du starter med at sætte pandebåndet i barnets nakke.

 Derefter føre du det langs ørene.

 Derefter føre du det op over panden. 

 Til sidst føre du hårbåndet lidt op i håret, og binder en knude.

Har dit barn et langt hår med pandehår er det en befrielse med et hårbånd. Der er ikke noget værre end hår i øjne og næse hele tiden. Med et hårbånd undgår i det.

Hårbåndene fra Petitflora er smarte og anvendelige både til hverdag i børnehaven eller i skolen, men skal i til fest er de et absolut must have. 

Forskellen på et hårbånd og en hårbøjle, er at hårbøjlen er hård, den er lavet af plastik. Hårbåndet er lavet af stof, og er derfor noget lettere og løsere end en hårbøjle.

Køb hårbånd af høj kvalitet til gode priser

Uanset om du køber et ensfarvet eller et mønstret hårbånd kan jeg garantere at kvaliteten er i top. Materialerne jeg producere hårbåndene af, er nøje udvalgt da jeg mener at god kvalitet er en selvfølge. Alle hårbåndene er bløde og lækre, og dejlige for børnene og have på. Det gælder både hårbåndene der er lavet i fast stof, som ikke giver sig samt hårbåndene der er lavet i Jersey stof, som også er bomuldsstof med lidt stræk i.

God kvalitet behøver ikke være lig med en høj pris. Jeg mener alle skal have mulighed for at købe kvalitets hårbånd til deres børn til en god pris. Og den gode pris finder du her, hårbåndene koster nemlig kun 79, kr.

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu