Hårbånd

Hårbånd og pandebånd er til dig der har en lille pynte prinsesse derhjemme. De fleste piger elsker at pynte sig som en lille prinsesse. Herunder finder du bløde hårbånd til baby og børn i smukke farver og med fine detaljer. Hvad enten det er en tur ud i naturen eller til familie fester vil et hårbånd fuldføre barnets outfit.

Hårbåndene er til selv de mindste baby piger, der er ikke noget så sødt som et pandebånd der slutter tæt om babyens hoved med den yndige sløjfe øverst. 

Hårbånd til baby og børn

Alle forældre er med garanti interesseret i at klæde deres børn smart og funktionelt på. Det er en god ide at tænke et pandebånd eller hårbånd ind i barnets påklædning.

For det første er det vild sødt med et hårbånd til den lille baby pige, for det andet er det også praktisk. Det er praktisk, fordi hårbåndet er tilpas bredt til at varme ørene også. Det er genialt i den lidt kølige overgang mellem forår og sommer, hvor du tænker at en hue vil være for varmt, så kan du bruge pandebåndet i stedet for en hue.

Et hårbånd er med til at give det sidste pift til et sødt outfit til dit barn. Hårbåndet er jo egentlig en "lille" ting, men med stor effekt. Skal i til familiefest f.eks. passer pandebåndet til alt slags tøj du giver dit barn på.

Brug det som tilbehør til kjoler, bloomers, bukser osv. - det vil være så sødt til det hele.

Hårbånd til børn fra Petitflora

Hos Petitflora designer og producere jeg en masse skønne ting til børn. Blandt andet hårbånd. Hårbånd må man ikke gå ned på, de er nemlig lige med til at give det sidste twist når det gælder dit barns påklædning. Du finder en masse fine bomulds hårbånd i mange flotte farver og mønstre.

Ens for alle Petitfloras hårbånd er, at de er håndsyet på min egen lille systue her i danmark. De fås i en masse smukke farver : grå, rosa, sort, pudder, bordeaux, karrygul. Derudover findes der en masse i forskellige mønstre og prints, som alle matcher resten af Petitfloras børnetøj.

Du kan med sikkerhed finde det perfekte hårbånd til dit barn. Petitfloras hårbånd er afstemt efter børnemoden, selvom den skifter indimellem.

Sådan bruger du hårbåndene fra Petitflora

Når du modtager et hårbånd herfra, modtager du det som en lang strimmel, der selvfølgelig er syet pænt sammen.

1. Du starter med at sætte pandebåndet i barnets nakke.

2. Derefter føre du det langs ørene.

3. Derefter føre du det op over panden. 

4. Til sidst føre du hårbåndet lidt op i håret, og binder en knude.

Har dit barn et langt hår med pandehår er det en befrielse med et hårbånd. Der er ikke noget værre end hår i øjne og næse hele tiden. Med et hårbånd undgår i det.

Hårbåndene fra Petitflora er smarte og anvendelige både til hverdag i børnehaven eller i skolen, men skal i til fest er de et absolut must have. En anden mulighed for at holde håret væk fra øjnene kunne også være en af de super flotte hårbøjler.

Forskellen på et hårbånd og en hårbøjle, er at hårbøjlen er hård, den er lavet af plastik. Hårbåndet er lavet af stof, og er derfor noget lettere og løsere end en hårbøjle.

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling