Babyhjelme

Med en babyhjelm er du sikker på at dit barn holdes varm med den rette temperatur. Uld er nemlig temperatur regulerende både ved kulde og varme.     

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
Viser 1-16 af 16 element(er)

Babyhjelm uld

En babyhjelm uld er uundværlig til din lille baby. Når barnet f.eks. sover middagslur udenfor i barnevognen kan der komme lidt blæst ind, også selvom du har regnslag eller myggenet for, da der jo er en åbning der. Du skal ikke være nervøs for, at det bliver for varmt for barnet med en babyhjelm strikket i uld.

Uld har nemlig den fantastiske egenskab at den selv regulere kulde og varme. Altså når vejret er lidt lunt og barnet  sveder, vil den væske som sveden udskiller absorberes af ulden. Ulden hjælper kroppen med at øge krops temperaturen hvis den er falder.

Husk, små børn kan ikke selv fortælle hvis de sveder eller fryser - Så på med babyhjelm uld, så ved du at barnets temperatur er som den skal være, når babyen sover ude i barnevognen.

Babyhjelm strik

Alle babyhjelme til børn som du finder hos Petitflora er håndstrikket. De er strikket i en blød lækker merinould af høj kvalitet. Grunden til at jeg vælger merinould når jeg strikker babyhjelme, eller strikket djævlehue som de også kaldes, er at merinouldens fibre er blødere end andre uld typer. Merinould er silkeblødt og er derfor særlig velegnet til strikhuer til den sarte babyhud.

Merinould har også den kæmpe fordel, at den er svedabsorberende. Det er så godt hvis barnets kropstemperatur er lidt høj, så har ulden den egenskab, at den nedkøler kropstemperaturen. Og ligeledes hvis kroppen er lidt kold, f.eks. når barnet sover til middag i barnevognen udenfor, kan ulden selv regulere krops varmen.

Babyhjelm uld er det perfekte valg til nyfødt baby

Med en nyfødt baby i huset er en babyhjelm et must. En babyhjelm der er strikket i uld er særdeles praktisk. Når du vælger uld til din baby er du sikker på at dit barn aldrig sveder eller fryser.

Uld er meget populært til børn, og med god grund. Uld kan nemlig suge det væske der vil komme når dit barn sveder og har det varmt. Når væsken suges væk undgår du, at dit barn vil være våd og klam om hovedet. Med en hjelm i uld vil temperaturen på barnets hoved have lige nøjagtig den temperatur der er perfekt. 

Før i tiden kunne uld godt kradse lidt, jeg husker tydeligt den uldbluse med rullekrave jeg havde. Den kradsede meget og jeg fik røde mærker og knopper på halsen som kløede helt afsindigt. Og varmen kunne ikke absorberes.

Sådan er det heldigvis ikke i dag, og slet ikke med baby merinoulden som huerne fra Petitflora er strikket i. Den uld er super blød og behagelig, så du kan trygt give dit barn sådan en hue på. Den er perfekt til middags luren i barnevognen - der kan du evt. klikke pelskvasten af imens, så er der i hvert fald ikke noget der irritere. Skal i på shoppetur eller på familiebesøg er det så sødt når pelskvasten er på.  

Se også alle bomuldshuerne til børn 

Babyhjelm uld - sådan vasker og plejer du den!

Uld babyhjelmen kan holde i årevis, og gå i arv til familiens børn hvis du plejer og vasker den som du skal - og det er faktisk ikke svært.

Du behøver faktisk ikke og vaske barnets uld hue ret ofte. Altså med mindre barnet har gylpet på den. Uld har også den fantastiske egenskab, at den indeholder et materiale der beskytter mod lugte - det er da fuldstændig fantastisk. 

Når du skal vaske uldhjelmen kan du gøre det i vaskemaskinen, hvis din maskine har et uld program. Du vælger uld programmet 30 grader. Og husk at bruge specielt  uld vaskemiddel.

Du kan købe det specielle uldvaskemiddel her 

Hvis din vaskemaskine ikke har et uld program skal du vaske huen i hånden. Når du har vasket babyhjelmen ligger du den på et håndklæde for at tørre. Merinould tørre forholdsvis hurtigt. Det er da rimelig nemt, ikke?

Et gamle ordsprog siger at du skal bruge uld i de måneder der indeholder et R :

  • • Januar

  • • Februar

  • • Marts

  • • September

  • • Oktober

  • • November

  • • December

Men som sagt kan uld bruges hele året, da det selv regulere varme og kulde. Merino uld er et natur produkt der kommer fra Merino fåret. I sammenligning med almindelig uld, er merinould mere blødt og fint. Da merinoulden er så blød og fin egner den sig fortræffelig til babyhjelme og andet babytøj og børnetøj.

Da du var barn var uld ikke det man forbandt med noget lækkert. Det var almindelig at uld blusen kradsede og gav røde mærker overalt på kroppen. Det er heldigvis anderledes i dag. Babyhjelmene i merinould fra Petitflora er bløde som smør og meget behagelige for det lille barn og have på.

Babyhjelm med kvast

Tilføj lidt charme til din babys outfit med en babyhjelm med kvast. Udtrykket er sødt og stilfuldt. Den pelskvast der er monteret på Petitfloras babyhjelme, er fremstillet af akryl. Kvasten sidder fast på en tryklås som let klikkes på babyhjelmen. Det er derfor nemt at tage kvasten af når babyhjelm skal vaskes.

Find babyhjelme i forskellige farver hos Petitflora

Hos Petitflora finder du babyhjelme i flere forskellige farver. Alle strikket i den bløde merinould som er dejlig blød for babys sarte hud. Babyhjelmene er alle ensfarvet, lige fra den klassiske grå som er en god farve til stort set alle farver. Den klassiske grå babyhjelm kan også bruges af både drenge og piger. Til pigerne finder du også babyhjelme i lyse pastel farver Som rosa, hvid og brun. Babyhjelmene fås også i lidt skrappere farver. Lækre varme farver som er dejlige til det kolde efterår og vinter hvor vi helt automatisk vælger de lidt varmere farver. Med det forskellige farve udvalg på hjelmene kan du helt sikkert finde en der passer til din lille guldklump.

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu