Historien om Petitflora.dk

Hvorfor lige børnetøj?

Fordi jeg simpelthen ikke kunne lade være. Og selvfølgelig fordi jeg har en stor interesse i at designe og sy. Det er jo ikke, fordi der ikke findes en masse skønt børnetøj og babytøj på markedet. Jeg havde og har stadig så mange ideer til børnetøj, og så var der jo ikke andet og gøre end selv at gå i gang med at designe og sy lige netop det jeg havde i mine tanker. Petitflora er en online netbutik med et lækkert udvalg af baby - og børnetøj og tilbehør til børn i alderen 0-6 år. Ideen til Petitflora startede for mange år siden, men det var først i 2014 at ideen og netbutikken rigtig startede.

Brandet Petitflora er mit eget mærke af økologisk babytøj og børnetøj samt accessories til børn i høj kvalitet.

Jeg har hele tiden haft i tankerne, at mit brand skulle være top lækkert børnetøj, som alle skulle have mulighed for at købe uden at blive ruineret. Men selvom priserne holdes på et fornuftigt niveau, kommer kvaliteten dog altid i første række. Kun de bedste metervarer, helst økotex og økologisk bomuld samt jersey stof af højeste kvalitet, bruges til fremstilling af tøjet. Det giver mig en rigtig god fornemmelse i maven at det er økologisk babytøj og børnetøj jeg syr.

                

Historien om Petitflora

Historien om Petitflora

Hvordan skiller Petitflora sig ud i forhold til andet børnetøj 

Det gør det ved, at du ikke finder mit børnetøj i butikker men kun her i min webshop. Tøjet bliver ikke "masseproduceret"  ikke at der er noget galt med masseproduktion men er du på udkig efter unikt tøj til dit barn, som alle andre ikke har, er det en fordel.

Og lige netop unikt børnetøj finder du hos Petitflora. Jeg elsker hele processen ved et stykke tøj - Alt fra at få lavet det perfekte mønster, derefter næste step med at finde det rette stof. Når mønster og stof er på plads så er det igang med at sy. Og det kan jeg fortælle dig - Det er virkelig skønt og se hvordan de enkle stykker tøj bliver til. Det er ikke altid at den nederdel jeg havde et billede af i hovedet, kommer til at se sådan ud. Men så er det bare forfra igen. Og indimellem kommer der faktisk en hel anden model ud af det. Det er også noget af det der gør det sjovt og designe og sy selv.

Stilen og designet er unikt. Designet er sødt og romantisk lige præcis som det skal være til børn. Fine metervarer med det smukkeste print af små yndige blomster, dæmpede farver og mange søde detaljer. Du finder dog også lidt "råt" i kollektionerne, men det kan stadig kaldes sødt og romantisk. Alt tøjet i de forskellige kollektioner kan mixes på kryds og tværs.

Hjertelig velkommen til mit lille univers af økologisk børnetøj og tilbehør. Her kan du i ro og mag handle lige når det passer dig. Webshoppen har åbent døgnet rundt. Har du brug for hjælp er du meget velkommen til at kontakte mig.

Kærlig hilsen

Anja.

                                                   

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu