Historien om Petitflora.dk

Hvorfor lige børnetøj?

Fordi jeg simpelthen ikke kunne lade være. Det er jo ikke, fordi der ikke findes en masse skønt børnetøj og interiør til børneværelset på markedet.

Jeg havde og har stadig bare så mange ideer til børnetøj, og så var der jo ikke andet og gøre end selv at gå i gang med at designe og sy lige netop det, jeg havde i mine tanker.

Petitflora er en online netbutik med et lækkert udvalg af baby - og børnetøj og tilbehør til børn i alderen 0-6 år. Ideen til Petitflora startede for mange år siden, men det var først i 2014, at, ideen og netbutikken rigtig startede.

Brandet Petitflora er mit eget mærke af lækker kvalitets babytøj og børnetøj samt interiør til børneværelset af høj kvalitet.

Jeg har hele tiden haft i tankerne, at mit brand skulle være top lækkert børnetøj, som alle skulle have mulighed for at købe uden at blive ruineret. Men selvom priserne holdes på et fornuftigt niveau, kommer kvaliteten dog altid i første række.

Kun de bedste metervarer, helst økotex og økologisk bomuld samt jersey stof af højeste kvalitet, bruges til fremstilling af tøjet. Alt tøjet hos Petitflora syes på min egen lille systue her i Danmark.

Vi har en stor garage på ca. 80 kvadratmeter og de ca. 40 kvadratmeter er mine - det er der Petitflora holder til, og det er der jeg har jeg systue og lager.

Hvordan skiller Petitflora sig ud i forhold til andre børnetøjsmærker?

Det gør det ved, at man ikke finder mit børnetøj i butikker men kun her i min webshop.

Tøjet bliver ikke >> masseproduceret << ikke at der er noget galt med masseproduktion   men er du på udkig efter tøj til dit barn, som alle andre ikke har er det en fordel.

Og det finder du hos Petitflora.dk

Stilen og designet er unikt, designet er sødt og romantisk, lige præcis som det skal være til børn. Fine metervarer med det smukkeste print af små yndige blomster, dæmpede farver og mange søde detaljer.

Du finder dog også lidt "råt" i kollektionen, men det kan stadig kaldes sødt og romantisk. Alt tøjet i de forskellige kollektioner kan mixes på kryds og tværs.

Hjertelig velkommen i Petitfloras univers af skønt børnetøj og tilbehør. Her kan du i ro og mag handle, lige når det passer dig. Webshoppen har åbent døgnet rundt. Har du brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Rigtig god tur rundt i butikken.

Mange Hilsner

Anja Elneff - Ejer og designer

Niels Bohrs Vej 16, Taulov

7000 Fredericia

Email: info@petitflora.dk

Cvr: 29648069

Tlf. eller Sms: 31370254

 

 


No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling