Populære drengenavne 2022

af

Du har måske allerede bestemt dig for et navn til den lille dreng du venter. Hvis du ikke har, har jeg lavet en liste med de mest populære drengenavne. Du finder også de lidt mere specielle navne. Jeg håber du vil finde lidt inspiration her.

Herunder finder du en liste på de 50 mest populære drengenavne fra Danmarks statistik fra 1. halvår 2021.

Populære drengenavne:
 1. Oscar
 2. Karl
 3. William
 4. Alfred
 5. Oliver
 6. Arthur
 7. Lucas
 8. Valdemar
 9. August
 10. Noah
 11. Malthe
 12. Aksel
 13. Emil
 14. Victor
 15. Theo
 16. Elias
 17. Viggo
 18. Otto
 19. Magnus
 20. Liam
 21. Elliot
 22. Nohr
 23. Felix
 24. Anton
 25. Matheo
 26. Alexander
 27. Frederik
 28. Louie
 29. Hugo
 30. Theodor
 31. Albert
 32. Lauge
 33. Anker
 34. Konrad
 35. Storm
 36. Villads
 37. Villum
 38. Milas
 39. Johan
 40. Vincent
 41. Adam
 42. Christian
 43. Erik
 44. Marius
 45. Walter
 46. Pelle
 47. Kalle
 48. Birk
 49. Philip
 50. Ebbe
Sjældne drengenavne:

Er du på udkig efter et lidt mere sjælden og specielt navn til din lille dreng, så er der rig mulighed for det. Herunder er et lille udpluk af godkendte drengenavne. Hos Familieretshuset finder du en komplet liste, i alfabetisk rækkefølge på ikke mindre end 18.000 specielle drengenavne.

Aage

Bagge

Cafer

Jaap

Krøj

Laander

Gamle danske drengenavne

Det er fantastisk og lidt nostalgisk at de gamle drengenavne igen bliver brugt i stor stil. Mange forældre opkalder deres børn efter deres egne bedsteforældre eller oldeforældre, på den måde lever de ældre generationer videre. 

Aksel

Alfred

Carl

Gustav

Frederik

Marius

Ludwig

Waldemar

Vilhelm

Det helt rigtige navn

Flere forældre har valgt navnet til deres kommende baby allerede inden barnet bliver født. Inklusiv mig selv. Da jeg var gravid med vores den ældste, Frederik, brugte vi en masse tid på navne. Jeg havde 2 favoritter - Oliver og Victor. De navne var min mand ikke med på. Han havde Frederik som favorit.

Det gav lidt søvnløse nætter, for hvad skulle drengen hedde? Vi skulle jo blive enige om et navn på et tidspunkt. Da Frederik kom til verden, var der ingen tvivl, han var en lille Frederik, det var vi slet ikke i tvivl om da vi først så ham. I dag 20 år efter, kunne jeg slet ikke forestille mig at han kunne hedde andet.

3 år senere måtte vi på den igen, jeg var gravid igen, også med en dreng. Vi havde dog først fået at vide at det blev en pige. Der var vi fra starten enige om navnet, hun skulle hedde Mille. Et par måneder inden jeg skulle føde, fortalte lægen at det uden tvivl blev en dreng. Ups, så duede Mille jo ikke.

Vi blev hurtig enige om at det var Alexander han skulle hedde. Og da han kom til verden, var der heller ikke denne gang nogen tvivl. Han var en Alexander. Ret hurtig begyndte vi at kalde ham Xander. Jeg mindes at det var fordi, vi synes Alexander var så langt, så var det nemmere med Xander. I dag hedder han ikke andet en Xander, der er dog stadig nogle der kalder ham Alexander, og det lyder altså helt forkert.

Uanset hvad, skal i vælge det navn i kan lide. Det betyder i realiteten ikke noget om navnet er populær, gammel eller specielt. Det eneste der betyder noget er om i synes at navnet passer til jeres lille barn. 

Se her ♡ det er måske noget for dig
Læs mere om de søde babyer
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu