Luxus babytøj fra Petitflora

Petitflora er navnet på min webshop og også navnet på mit design af børnetøj. Det er økologisk luxus babytøj og børnetøj i fine farver og print som du kun kan købe her.

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
Viser 1-24 af 295 element(er)

Luxus babytøj ... Har du en svaghed for det?

Luxus babytøj ... ja, hvem har ikke en svaghed for det. Det tror jeg vitterlig alle forældre har ... og især nok småbørns mødrene. Der er da virkelig ikke noget sødere end, en baby i noget skønt og smukt tøj.

Luxus behøver ikke altid og være sidste nye mode. Luksus babytøj kan være alt fra en super blød bodystocking, hvor din baby vil føle sig svøbt og trygt pakket ind. Det kan også være et par bukser  hvor stoffet er blødt og behageligt, og godt for barnet og bevæge sig i.

Så lækker luxsus babytøj har altså ikke altid noget at gøre med hvad moden diktere.  

Hos Petitflora.dk finder du de blødeste og måske danmarks sødeste bodystockings til babyer ... det er bodystockings der er lavet i en utrolig blød bomuld med lidt stræk i.

Jeg har designet dem med en lille yndig flæse foran ved brystet som fortsætter om bag på ved skulderen. Sådan en lille flæse gør så meget for et stykke tøj - den gode kvalitet og flæsen er med til at det bliver et stykke luksus babytøj.

Nederdelene jeg designer og syr er helt enkle. De er syet i lækre økologiske materialer. Det gode ved, at noget af tøjet er enkelt er at du kan sætte  en bluse eller en bodystocking til med flæser, uden at det ser "forstyrrende" ud sammen med et par ensfarvet strømpebukser i en flot matchende farve - f.eks. strømpebukserne fra Cóndor med hulmønster eller dem i uld. I mine øjne er det også luxsus tøj, at hele outfittet passer og matcher perfekt sammen. 

Udover at tøjet til børnene skal udstråle luxsus og god kvalitet, skal tøjet kunne meget andet. Det vigtigste er nemlig at tøjet er yderst komfortabelt for de små at have på. Samtidig er det også vigtigt at kvaliteten er super holdbar, for tænk lige på alle de ture i vandpytter og mudder - det er jo noget børn elsker. Kvaliteten skal virkelig være i orden når det drejer sig om luxsus børnetøj, det skal kunne klare en masse gange i vaskemaskinen.

Hos Petitflora gør jeg meget ud af, at håndplukke de helt rigtige metervarer til dig og dit barn. Metervarerne bliver gennem testet inden jeg syr børnetøjet til dig og dit barn.

Petitflora luxsus  babytøj er din garanti for babytøj og børnetøj i højeste kvalitet.

Stort udvalg af Luxus tøj til din baby

Hos Petitflora finder du et stort udvalg af lækker luksus tøj til din baby. Som du måske ved, designer og syr jeg det meste af tøjet som du finder på shoppen selv.

Når jeg vælger metervarer til tøjet ligger jeg stor vægt på at det er en lækker og holdbar kvalitet. Alt det stof jeg kan få i øko-tex eller økologisk vælger jeg. Jeg synes det er rigtig vigtig at stoffet er økologisk når der skal laves babytøj af det. For det første - der er ikke nogen grund til at vi fylder vores børn med alle mulige skadelige stoffer. Og skadelig kemi er der rigelig af i verden. Når vi vælger økologisk er der ikke nogle af de skadelige stoffer i. 

Så det bruger jeg meget energi på at finde metervarer der er økologisk. Metervarerne skal også være holdbare. De skal kunne holde til en masse leg og sjov i institutionen , en masse ture i vandpytter osv. Turene i vandpytter og klatre ture i træer osv. giver jo naturligt beskidt tøj. Beskidt tøj er der rigeligt af med små børn. Det giver en masse ture i vaskemaskinen, og der er bare ikke noget værere end tøj der falmer og fnulrer når det er nyt.

Luxus babytøj for mig er også flotte farver og mønstre. Unikke mønstre er noget af det du finder et stort udvalg af hos Petitflora. Du vil finde en masse smukke mønstre på babytøjet her, som du ikke kan købe andre steder. Babytøjet og Børnetøjet fra Petitflora kan du kun købe her, jeg har ikke forhandlere af mit design.

Min nyfødte baby skal have luxus babytøj - Fås tøjet til en nyfødt baby?

Ja, det gør det. Når jeg designer tøjet til Petitflora, er de helt nyfødte babyer hel klart med i mine tanker. Der sker så utrolig meget i den første tid af den nyfødte babys liv, blandt andet mht. motorik og bevægelighed.

Der er ikke noget så sødt som tøj til de helt små babyer. Men børnetøj skal kunne meget mere end og være sødt. Tøjet skal være blødt og behageligt - og gerne være lavet i økologiske metervarer. Samtidig skal der være en god bevægelighedsfrihed i, det kommer der helt automatisk når babytøjet er lavet i bløde metervarer.

Grunden til at babytøjet skal være blødt og behageligt, er at den helt nyfødte baby ikke kan fortælle dig, om tøjet strammer eller om det er irriterende at have på. Og med hensyn til en god bevægelsesfrihed, er lidt den samme - babyen skal kunne bevæge sig, uden at der er noget som helst strammer eller irritere.

Hos Petitflora er alt babytøjet syet i bløde og behagelige kvaliteter. Det er bløde bomulds metervarer, og det er helt bevidst at jeg syr stort set alt børnetøjet i sådanne kvaliteter.

Når du høre ordet "Luxsus babytøj" tænker du måske, at det må være dyrt. Men sådan er det heldigvis ikke. Hos Petitflora kan du købe lækkert tøj til dit barn til priser hvor alle kan være med.

Du kan f.eks. få et par super bløde leggings der er lavet i blød bomuld med lidt elasten i - det er rigtig godt for tøjets bevægelsesfrihed til 159 kr. Og når tøjet er lavet i en god og holdbar kvalitet, holder de også længe. De kan holde til rigtig mange gange vask.

Babyer vokser forholdsvis hurtigt, og kan måske ikke passe deres tøj så længe. Man kan ærgre sig gul og blå over, at guldklumpen allerede er vokset ud af det fine sæt tøj. Men fortvivl ikke, babytøj kan sagtens gå i arv fra børn til børn. Det er også luxsus  når tøjet går i arv fra barn til barn, på den måde får du mere ud af tøjet, samtidig med at det er godt for miljøet.  

Køb babytøj og få leveret med Gratis Fragt!

Hos Petitflora kan du købe lækkert babytøj og børnetøj og få det leveret GRATIS til en pakkeshop når du køber for over 599,- kr. I forvejen får du altid billig fragt hos Petitflora - Levering til en dansk pakkeshop koster altid kun 39,- kr. Men der er mange af mine kunder der synes det er dejligt med gratis fragt når de shopper noget af mit tøj til deres små guldklumper. 
Og jeg synes det er dejligt og kan give denne service til mine kunder, så derfor er GRATIS fragt en fast del når du handler hos Petitflora.

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu