Scrunchie 

En scrunchie er så fin og praktisk når du skal samle håret i en hestehale eller i en knold. Se de fine scrunchies hårelastikker til børn og voksne.

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
Petitflora

39,00 kr.
Scrunchies hårelastik i det fineste print. Hår elastikken holder godt i håret så du behøver ikke have et alm. elastik i.
Viser 1-19 af 19 element(er)

Scrunchie - hårelastikker til hverdag og fest

Scrunchien er her for at blive, mere trendy og populær end nogensinde før, ingen kedelige hårelastikker her. Scrunchie er engelsk og oversat til dansk, betyder det hårelastik. Scrunchies så man for alvor tilbage i 80`erne herhjemme. I det store udland, jså man de store Hollywood stjerner på den røde løber med håret sat op til narrestreger, gerne med en flot og smart scrunchies.

Hurtigt vandt de smarte scrunchies indpas hos de kendte, men også hos de ukendte. Pludselig så man scrunchies hårelastikker i flotte farver og mønstre til de store fester, man så dem også når kvinderne var ude på en løbetur, i fitness centre eller i indkøbscentrene. Kort fortalt kan den altså bruges til hverdag og så sandelig også til de store fester. Et godt tip til dig, der gerne vil vågne op med lækre bløde krøller. Om aftenen inden du går i seng, laver du en knold øverst på baghovedet, og sætter din scrunchie om knolden, så har du de lækreste bløde krøller næste morgen.

Undre du dig over hvad en scrunchi er - så er det enkle svar: et hår elastik. Men det er ikke et almindelig elastik. Det er et lidt langt stykke stof der er syet sammen til en ring. Indeni stoffet er så en strimmel elastik, det er elastikket der holder håret. Når du så sætter scrunchien om f.eks. din hestehale, så vil stoffet rynke sammen. Det er det der gør den så fin og festlig. Havde du kun elastikket om hestehalen ville det se lidt kedelig ud. 

Til hverdag er den også fuldstændig uundværlig, du har sikkert prøvet at håret flagre rundt i ansigtet, hvis du er ude og gå eller løbe en tur. Hvis du dyrker andet sport vil håret også irritere i ansigtet, især hvis du sveder og håret klasker. Det gælder ikke kun dig. Det gælder også hvis du har en lille pige med langt hår. De små piger kan have brug for elastikket dagen lang, i instititution og skolen, for der ved vi jo at der er fuld fart på.

Scrunchies var også moderne i 80`erne

Da jeg var teenager i 80`erne, kan jeg love dig for at scrunchies var et stort hit, det var jo der de rigtig trådte frem i modebilledet. Hold nu op det var hipt. Vi brugte dem altid, både i skolen, når vi var til sport. Og til festerne i den lokale idrætshal, troppede vi op med de smarteste frisure. Dengang var der dog ikke så mange forskellige og vælge imellem som der er i dag. Men dengang var udvalget smart for os. Når vi ikke havde scrunchien i håret, brugte vi den om håndleddet. 

I 80èrne havde mine veninder og jeg for det meste langt hår - lige bortset fra, når vi ikke var blevet klippet den der korte "drenge" frisure, hvor håret strittede lige op. Tit havde vi løsthængende hår når vi kom i skole om morgenen. Det var enten fordi håret var lidt vådt endnu, efter vi havde vasket det,  eller også var det bare fordi vi ikke havde nået og binde elastikket i håret inden vi skulle ud af døren. Det geniale ved at have elastikket på håndleddet er, at du altid har et hårelastik ved hånden. Det kan jo ændre sig i løbet af dagen, om du har lyst til at have løst hængende hår, eller om du har lyst til at have det i en hestehale. 

Scrunchies hårelastikker beskytter dit hår

Er dit hår lidt slidt og ødelagt? F.eks. efter for mange gange hjemmefarvning, som er lidt hårdt for håret. Eller også har du måske brugt de kendte gummi elastikker i dit hår. Den slags elastikker sætter sig nemt fast og ugler håret, så det er besværligt og få den ud igen, uden at du rykker nogle totter med. Dit hår kan også blive slidt og ødelagt, hvis du bruger føntørre og glattejern hver dag, på grund af varmen de afgiver.

Scrunchies hårelastikker beskytter dit hår, ved at den ikke slider på håret. Grunden til det er, at den er fremstillet i stof, og dermed er super blød for håret, og knækker altså ikke nogle hårstrå.

Billige scrunchies fra Petitflora

Køb billige scrunchies online hos Petitflora.dk, og få hurtig levering. Du finder et bredt udvalg af smukke skønne billige scrunchies fra Petitflora og By stær. De er velegnet til børn og voksne, uanset om det er til hverdag eller til festlige lejligheder. Vælg mellem scrunchies i forskellige farver og mønstre. Er du til perlepynt finder du også det. Uanset hvilken stil du er til, er der helt sikkert også et scrunchie hår elastik til dig.

De bedste hårelasikker som holder i håret

De her hårelastikker fra Bow`s by stær holder med sikkerhed i alle former for hår - tyndt og tykt hår. Udenom selve elastikket er der syet stof, som ikke glider ud af håret. Du har sikkert prøvet det der med at du er nød til at have et almindelig elastik inden under selve hårelastikket fordi det ellers glider ud. Det gør hårelastikkerne fra Bow`s by stær ikke. 

De bedste hårelastikker er dem med stof, for det første fordi det er så skånsomt mod håret. Det er også skånsomt for håret når du sætter elastikken i og når du tager det ud af håret igen. Der er ikke noget der trækker eller river i håret ( som jo ødelægger hårstrå ), når hårelastikket er lavet i stof. 

Hvilket hår passer elastikker i stof til

Elastikker med stof passer til alt slags hår. Uanset om du har tykt eller tyndt hår, vil det holde i dit hår hele dagen. Elastikket passer til både voksne og børn. Har du først prøvet et elastik med stof har du ikke lyst til at bruge andet.

Elastikken er perfekt når du skal sætte håret i en smart hestehale når du F.eks. er på job - det er rart at du slipper for at håret klasker ind i ansigtet på dig. Går du med hårbøjler kan du også sagtens have håret sat i en hestehale.

Hårelastikken er også genial når du dyrker sport. Når du laver en hestehale eller en fletning slipper du for at håret klasker ind i ansigtet på dig.

En blød hår elastik med mange muligheder

De bløde hår elastikker giver en masse muligheder for at lave smarte frisure. Den er faktisk så fin og behagelig at du også sagtens kan bruge den i din brude frisure - til en brude frisure vil det være så elegant med perlespænderne til. Det er kun fantasien der sætter grænser. Vælger du F.eks. og få lavet en knold til din brude frisure, vil det være ekstra smukt at bruge elastikket med perler.

En anden ting du også kan bruge perle elastikket til er at bruge det om håndleddet - som et armbånd. Det indrammer håndleddet så fint, og især perlerne giver et fint spil til din arm.

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu