Hagesmække og savlesmække

Hvorfor bruge tid på at skifte guldklumpens bluse eller bodystocking flere gange dagligt når en hagesmæk eller savlesmæk, som den også hedder opsuger savl og mad. Se det store udvalg herunder.

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
Viser 1-24 af 45 element(er)

Savlesmække til babyer og børn

Er du på udkig efter en savlesmæk til din baby eller dit lidt større barn? Så er du kommet til den rette side. Her finder du et stort udvalg af savlesmække til babyer i lækre bløde og holdbare kvaliteter. En savlesmæk skal være lavet i en god kvalitet der kan tåle en masse gange vask, da barnet har brug for den flere gange dagligt.

Om det er mad eller savl der pryder, er en savlesmæk bare utrolig praktisk. Hvis du ikke bruger savlesmække til din baby, vil al maden og savlet ende på tøjet. Savlesmækken beskytter barnets tøj mod savl, og på den måde slipper du for at skifte barnets tøj 21 gange dagligt.

Det er derfor en rigtig god ide` hvis du altid har et lille lager af savlesmække og hagesmække, så vaskemaskinen ikke skal køre i døgndrift.

Køb savlesmække i fine farver og flotte mønstre 

Savlesmække er en nødvendighed til dig der har en lille baby. Og hvor er en savlesmæk da bare en genial opfindelse. Små babyer savler, det er helt naturligt. Tit og ofte er babys bluse eller bodystocking helt våd ved halsen og brystet - vel og mærke, hvis du ikke bruger en savlesmæk.

Hos Petitflora finder du, et stort udvalg af savlesmække eller hagesmække som de også kaldes. Alle er håndsyet og hånd hæklet. De findes i flere forskellige farver - ensfarvet som er rigtig gode at sætte sammen med bluser og bodystockings, som er lavet i f.eks. blomsterprint.

Hvis du går op i barnets outfit, kan det virke lidt "forvirrende" hvis du sætter en savlesmæk der er lavet med blomsterprint, til en bodystocking der også er lavet i blomsterprint. Derfor finder du både ensfarvet savlesmække samt nogle der er lavet med print. 

Ens for alle savlesmækkene er at de er lavet i lækre farver og flotte mønstre, som alle kan mixes på kryds og tværs med resten af Petitfloras tøj kollektioner.

Liva savlesmæk - ren yndighed

Liva savlesmækken er så fin og yndig hvis du er til print med små blomster i forskellige farver. Farverne på blomsterne er beige, blomme, bordeaux og en sart grøn. Disse farve nuancer er printet som er på forsiden på Liva savlesmækken. Bagsiden er lavet i en lækker gammelrosa blød bomuld, den gammelrosa farve passer perfekt til blomster printet på forsiden.

Liva savlesmækken går ned i en spids foran, så den minder lidt om et tørklæde. Den lukkes i nakken med en trykknap.  

Savlesmækken Elisa - når du ønsker det smukkeste

Vi skal jo huske at tænke praktisk når det gælder tøjet og tilbehøret til vores børn. Men hånden på hjertet - Vi vil jo også gerne have at vores børn er smarte og pæne klædte, ikk? 

Det er heldigvis ikke noget problem at mixe det praktiske og smukke. Elisa savlesmækken kan det hele. Den er praktisk ved at den skåner barnets tøj for at blive vådt når barnet evt. savler, og lige sådan skåner den blusen eller bodystockingen for mad rester.

Og så er Elisa hagesmækken bare ufattelig smuk i den flotte grå farve med det yndigste blomsterprint.

Hæklet savlesmække i smukke farver

Er du til den lidt nostalgiske stil, når det gælder dit barns tøj? Så er de hæklede savlesmække garanteret lige noget for dig. De er vanvittig søde. De giver et rigtig sødt og feminint udtryk hos dit barn.

Det er måske lidt forkert og kalde det en savlesmæk, for det er i virkeligheden en rigtig fin pyntekrave. Garnet de er hæklet i er en blød bomuld. Den hæklede savlesmæk er dejlig blød for barnet at have på. Og en ekstra god ting er, at den varmer lidt ved halsen og brystet. 

De hæklede savlesmække fra Petitflora er enkle og søde. Savlesmækkene er hæklet med et fint mønster som giver det lidt nostalgiske udtryk. Udover at savlesmækken er søde og fine er de også utrolig praktiske.

Små børn savler helt naturligt, især når tænderne bryder frem. Tøjet bliver vådt og klamt, og har barnet ikke en savlesmæk på er en forkølelse og snot næse næsten uundgåeligt. 
De hæklede savlesmække er lavet i en god bomuldskvalitet som opsuger savl, så er du fri for at skifte dit barns bluse eller bodystocking flere gange dagligt.

Hæklet savlesmække fra Petitflora fås i flere flotte farver som passer perfekt til Petitfloras tøj kollektioner. 

Philipa savlesmækken i hæklet bomuld - ren nostalgi

Elsker du nostalgisk børnetøj? Den der hyggelige og lækre stil med masser af varme og charme? Så er de hæklet savlesmække garanteret lige noget for dig. Philipa savlesmækken er lavet i en utrolig blød bomuld. Samtidig er den hæklet med et fint hulmønster, som leder tanterne hen på den nostalgiske stil.

En hæklet savlesmæk passer fint til både det fine og romantiske sæt tøj til din lille pige. Den passer også utrolig godt til den lidt mere moderne stil.

Køb flere savlesmækker og spar penge

Savlesmække kan man næsten ikke få for mange af, de er rigtig gode og have på lager da der nemt bruges nogle stykker af dem dagligt. Hvis din baby er hel lille og måske er ved at få tænder ved du med sikkerhed at det er nødvendigt at skifte flere gange om dagen.

Jeg har derfor lavet savlesmækkene i en 2 pak. Du får altså 2 forskellige savlesmække for kun 129,- kr. Det er billigt, og det vælter ikke tøj budgettet. Der er flere forskellige 2 paks hagesmække og vælge imellem. Du får en ensfarvet samt en med et fint mønster på. Har du ønsker til andre 2 paks. savlesmækker end dem du finder på shoppen, skal du endelig bare ringe til mig - du kan få lige dem du ønsker. 

Køb billige kvalitets savlesmække / hagesmække hos Petitflora!

Hos Petitflora finder du et stort og fint udvalg af savlesmække og hagesmække til babyer og børn. Du får høj kvalitet til billige priser her. Om det skal være hagesmække i blød bomuldsstof eller savlesmækkene der er hæklet i bomulds garn, kan du være helt sikker på at kvaliteten er i top.

Du kan også være heldig at du finder savlesmækker på udsalg, sammen med en masse andet lækkert babytøj og børnetøj fra Petitflora.

Mangler du gaven til din venindes baby?

Har din veninde, søster eller din kusine lige født den lækreste lille baby? Og står du lige og mangler en lille gave du kan tage med når du skal ud og se babyen. Savlesmækkerne fra Petitflora findes i et væld af farver og mønstre, og du vil med sikkerhed kunne finde en der lige passer ind i din venindes tøj stil som hun køre til hendes lille nyfødte baby.

Den kan også være at du leder efter en værtinde gave hvis i f.eks. er inviteret til middag hos gode venner. Ofte er det gerne en blomst eller en æske chokolade vi tager med som værtinde gaver. Men blomster visner jo desværre efter kort tid - og chokoladen bliver højst sandsynlig spist samme aften.

Men en savlesmæk til værtindens lille baby holder længe. Og den vækker med garanti stor lykke - og den vælter ikke værtinde gave budgettet.

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu