Dåbsbånd

Et dåbsbånd er ikke bare et bånd du binder om dåbskjolen. Båndet tilføre nemlig utrolig meget personlighed til kjolen og til barnet. Hos Petitflora finder du dåbspakken med bånd og sløjfe. Du kan også vælge kun at købe selve dåbsbåndet.

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
Viser 1-13 af 13 element(er)

Dåbsbånd tilføre dåbskjolen smukke detaljer

Man skal ikke lade sig narre af det lange bånd som dåbsbåndet er. Det er nemlig en lang strimmel på 2 meter og ca. 4 cm. bredt. Og måske virker det lidt kedeligt, som det ligger der. Men det er det bestemt ikke. Når først du får det pakket ud, mærker den lækre kvalitet, og får nærstuderet den flotte struktur, er jeg sikker på du ikke synes det er kedeligt. Dåbsbåndet er en smuk detalje som du tilføre dåbskjolen.

Dåbskjolen kan selvfølgelig sagtens bruges uden, men det vil næsten være synd ikke at binde det flotte bånd på. Du vælger selv hvilken detaljer du vil tilføre. Bruger du dåbsbåndet som det er, er detaljen flot og enkel. Vælger du et dåbsbånd med matchende sløjfe, bliver detaljen lidt mere feminin. De flotte dåbsbånd du finder her, er fra danske Bows by stær og fås i flere farver. De er alle håndlavet i 100% oekotex bånd.

Dåbssæt

Fordelen ved at købe dåbssæt med bånd og sløjfe, er at det er nemt. Sløjfen sidder fast på et kraftigt spænde, formet som et krokodille næb uden takker. Altså et glat spænde der sidder godt fast i båndet, og selvfølgelig i håret. Det er nemt lige at klikke sløjfen på båndet. Du skal altså ikke ud i, at du selv skal binde en sløjfe af båndet.
Alle dåbssættene hos Petitflora, er fra Bows by stær. Alle er håndlavet i 100% oekotex grosgrain bånd.

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu