BABY PIGETØJ

Pigetøjet fra Petitflora er unikt og noget helt specielt. Smukke mønstre og farver som du kun kan købe her. 


Baby pigetøj - når intet er for godt til din lille guldklump

Er du så heldig at være forælder til en lille, energisk prinsesse? I så fald er du formodentlig bekendt med og enig i, at intet er for godt til den lille guldklump. Det gælder om at give hende det bedste af det bedste – og her er beklædningen bestemt ingen undtagelse. Allerede i en meget tidlig alder, begynder piger at blive bevidste om udseende og kvalitet. Og som mor til en lille pige er du med til at vælge hendes tøj.

Hvis du er på udkig efter nederdele til din pige kan du finde dem her.

Leder du efter flot og komfortabelt pigetøj i en god kvalitet, der kan pryde og skabe stor glæde hos din datter, niece eller din venindes barn? I så fald er du landet det rette sted. Som designer og ejer af Petitflora har jeg stor erfaring med at designe og producere pige- og drengetøj.

Du finder babytøj i alle afskygninger her.
Her på siden kan du se mit brede udvalg af pigetøj i alderen 0-6 år og finde netop det børnetøj, der matcher din lille prinsesses stil og ønsker.

Flot udvalg af kvalitets pigetøj – i alle farver og til alle anledninger

Som barn er der konstant fart over feltet i de vågne timer af døgnet. Der skal hele tiden ske noget. Og de mange lege og aktiviteter i vuggestuen, børnehaven eller derhjemme slider på baby- og børnetøjet. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at klæde din pige optimalt på med kvalitets og modstandsdygtig tøj.

Og kvalitets tøj til børn der kan klare en masse leg - samt en masse ture i vaskemaskinen det finder du her hos Petitflora. 

Jeg forhandler og producerer et stort og flot sortiment af børne- og babytøj til piger, der gennemgående er karakteriseret ved at være produceret i de bedste metervarer.

Dette kommer blandt andet til udtryk ved brugen af lækre og slidstærke kvalitetsmaterialer, der holder til hverdagens slitage og dagligdagsbrug.

Det betyder, at uanset hvilken slags tøj til piger fra vores sortiment, du måtte vælge, er du sikker på at få langtidsholdbar beklædning, der giver dig (eller rettere din lille pige) maksimal brugsværdi for pengene – i mange år fremover.

Mit udvalg af pigetøj spænder vidt og bredt og kommer i alle tænkelige farvenuancer, modeller, med smukke print og søde detaljer. Uanset om du er på jagt efter fine nederdele, en strikket babyhue, en flot hårbøjle, bløde leggins, elastiske shorts og bloomers, varme hjemmesko, smarte bluser eller noget helt andet, vil du altså med sikkerhed kunne finde det helt rette produkt lige her på siden.
Jeg forhandler med andre ord pigetøj til alle typer af behov, smagspræferencer og anledninger – både til hverdag og 

Økologisk børnetøj med høj komfort, perfekt pasform og god samvittighed

Én ting er, at din pige ser præsentabel og godt ud i sit børnetøj. Noget andet er, hvordan hun befinder sig i tøjet. Dagligdagens fysiske udfoldelse, bevægelse og aktiviteter fordrer nemlig, at pigetøjet er komfortabelt at have på, at det er åndbart og fleksibelt, og at det skaber optimal bevægelsesfrihed for dit barn.

Mit online sortiment afspejler pigetøj i størrelser, der er aldersvarende til alt lige fra 0-6 år, hvilket er din personlige garanti for at kunne finde lige nøjagtig det stykke beklædning, der har den perfekte pasform til din pige. Og hvis du specifikt er på udkig efter eksempelvis de populære bloomers, skræddersyer jeg unikke designs, der sagtens kan sys ind eller lægges ud efter dit barns behov og kropsstørrelse.

Alle produkter på webshoppen er udviklet specifikt med øje for det høje komfortniveau. Det betyder blandt andet, at jeg anvender lækre, naturlige og økologiske tekstiler og materialer til formålet, der er skånsom mod barnets hud, og som gør, at du ikke behøver at frygte for sundhedsskadelige kemikalier og stoffer.
På den måde kan du trygt købe mit økologiske babytøj og børnetøj og sende din pige i vuggestue eller børnehave med god samvittighed.

Klæd din lille prinsesse på til vinter - og sommer med design rigtigt babytøj

Er din lille prinsesse klædt optimalt på til de kolde vintermåneder? Sne, slud og frostgrader holder ikke de små piger indendørs, og dagligdagen i børneinstitutionen vil typisk indebære adskillige timer ude i kulden. Derfor bør du også sikre, at din pige har den rette påklædning og det gode overtøj i garderoben, der kan holde ben, overkrop, hoved og fødder varme.

På Petitflora.dk kan jeg tilbyde dig alt, hvad dit barn begærer til vintergarderoben. Vælg mellem eksempelvis en varm babyhue med kvast, en strik-babyhue, et par lækre uldstrømpebukser eller knæstrømper, et par leggins som underdel til overtræksbukserne eller et par lune babyfutter. Børn skal kunne holde varmen udendørs såvel som indendørs, hvilket du nemt kan sikre med pigetøj  fra mit online sortiment.

Men det er nu ikke kun til vintersæsonen, at din lille prinsesse skal være godt klædt på. Også sommerhalvårets varme måneder kræver en sommergarderobe med pigetøj, der består af lette tekstiler, sommershorts, løse kjoler og nederdele eller andre sommerlige beklædningsdele. For slet ikke at tale om dekorative hårbånd eller en hårbøjle til at fjerne håret fra ansigtet, når der skal løbes og leges udenfor i det gode vejr. Alt dette og mere til kan du finde lige her på siden.

Uanset om der er tale om vinter- eller sommertøj, kan jeg garantere dig pigetøj, hvor både kvalitet, æstetik, komfort og praktisk funktionalitet går op i en højere enhed. Og jeg går aldrig på kompromis med det unikke og moderigtige design, så din pige altid kan opnå et personligt og smart look.

Køb dit nye pigetøj på Petitflora.dk til favorable priser

Står du og mangler økologisk babytøj og lækkert børnetøj til din pige i alderen 0-6 år – og vil du hverken gå på kompromis med den tårnhøje kvalitet, det flotte design og det ultimative komfortniveau? I så fald behøver du ikke lede længe. Lige her på siden finder du med garanti svaret blandt det kæmpestore udvalg af kvalitetsorienteret børnetøj og babytøj til piger.

Jeg producerer unikke, søde og romantiske tøjdesign med mulighed for tilpasning efter ønske. Og du og din lille pige behøver ikke vente længe på at modtage det nye pigetøj. Jeg syr først tøjet efter du har bestilt det men leveringstiden er kun 5 - 7 hverdage. Noget af pigetøjet har jeg dog på lager, da jeg får bluser og bodystockingerne syet på en systue, så de er klar til at blive sendt med det samme, medmindre du har bestilt tøj jeg skal sy først. Er det tilfældet bliver din bestilling sendt samlet indenfor 5 - 7 hverdage.

Skulle du ligge inde med et spørgsmål til mine produkter eller kundeservice, må du endelig ikke tøve med at kontakte mig via min online kontaktformular.
Bestil dit nye pigetøj online allerede i dag – du og din lille prinsesse vil ikke fortryde det.

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling