Derfor skal du købe bloomers til din baby!

Derfor skal du købe bloomers til din baby!

At det er genialt at købe bloomers til din lille baby, er der ikke kun 1, men flere gode grunde til. Fælles for dem alle er ...  at det er en god ide`. Herunder får du nogle grunde til, hvorfor bloomers er en god og praktisk ide, og ikke mindst en sød og feminin tilføjelse til din guldklumps garderobe. 

• Baby bloomers er typisk fremstillet af bløde og behagelige materialer, som bomuld og jersey. Jersey er bomuld med lidt stræk i, hvilket giver en super god bevægelsesfrihed for babyen. Bevægelsesfrihed samt pasform er noget af det vigtigste når du skal vælge babytøj. Med en god bevægelsesfrihed og pasform undgår din baby bloomers der irritere. 

• Bloomers fungere som et ekstra lag tøj, og beskytter mod vind og vejr. Det er især praktisk efterår og vinter. Din baby kan selvfølgelig ikke kun nøjes med at have bloomers på i de kolde måneder, der skal et par dejlig lune strømpebukser under, gerne et par uld strømpebukser, så er babys ben og rumpe godt garderet mod kulde.   

Bloomers har ofte en løs pasform og blød elastik i liningen og ved lårene, det gør det nemt for dig når bleen skal skiftes. Det er et kæmpe plus hvis din baby bliver lidt urolig og utilfreds når der skal en ny ble til. Den løse pasform giver endvidere god plads til bleen, igen gælder det om, at intet strammer og irritere - og du har en glad og tilfreds baby. 

• Baby bloomers er bare søde, og ofte designet med flere fine detaljer. Der er f.eks. bloomers med flæse, liberty bloomers, lækre bløde strik bloomers. Og stort set alle steder finder du bloomers i søde farver og flotte mønstre. Så det er bare at gå på opdagelse. 

Hvad er bloomers?

Bloomers er kort fortalt et par shorts. Forskellen fra shorts er, at bloomers ofte er løstsiddende, samtidig med at de har en blød elastik i liningen, og ved lårene. De skiller sig lidt ud med den løse pasform. Det er bestemt ikke at kimse af, da de er super behagelige for babyer. En beklædningsdel især småbørn har glæde af.

Bloomers til babyer er utrolig populære, på grund af deres søde, feminine udseende og ikke mindst den utrolig gode pasform. De er skønne om sommeren med bare ben. De er gode under nederdele og kjoler, da de holder styr på bleen. De er perfekte om vinteren over et par strømpebukser, da babyen får et ekstra lag på, og reducere kulde at trænge igennem. Samlet set er bloomer et par populære bukser med en god og behagelige pasform, samtidige med at de er feminine og stilfulde - Så shop endelige løs.  

Er der forskel på shorts og bloomers?

Ja, det er der faktisk. Selvom både shorts og bloomers høre under kategorien korte bukser., så er der alligevel en lille forskel. Som tidligere nævnt er bloomers pasform typisk løs og rummelig, og gerne med bløde elastikker i taljen og lårene, hvilket giver en behagelig og luftig fornemmelse. Bloomers er typisk også en lille smule længere end shorts. Derfor er bloomers også rigtig gode til babyer da de dækker hele bleområdet. Blommers fås typisk op til str 92, altså i baby str.

Bloomers designes ofte lidt mere søde og nuttede end shorts gør, da de er tiltænkt de små babyer. Shorts er typisk designet med et mere traditionelt udseende, du kender sikkert denim shorts til både drenge og piger. De er meget populære. Men designet på dem, er lidt mere "stift" end på et par bloomers, der er mere løse og luftige.

Bloomers er altså oftes tiltænkt de små børn og babyer.

Er bloomers kun anvendelige om sommeren?

Nej, bloomers er bestemt ikke kun anvendelige om sommeren. Tværtimod. Selvom du måske tænker at bloomers er børne sommertøj, så er de lige så gode efterår og vinter. Så her er virkelig tale om et godt køb, der er nemlig ikke noget med at du skal pakke barnets bloomers i sommertøj kassen om vinteren.

Selvom de fleste bloomers er lette og luftige er de lige så gode om vinteren, som de er om sommeren. For det første til de babyer der er med på rejser sydpå, der er de nødvendige. Varmen sydpå, er for det meste rigtig varm, og der gælder det om at holde din baby kølig, altså ingen lange bukser der. Din baby vil elske at tulle rundt på stranden iført et par lette og luftige bloomers.

Lag på lag outfitet er perfekt efterår og vinter. Et par leggings eller strømpebukser under bloomer er velegnet, da de luftige bloomers giver bedre bevægelsesfrihed for barnet, end et par tykke cowboy bukser.

Bloomers er også velegnede indendørs i de kolde vintermåneder, da de fleste har gulvvarme i dag. Bliver det for køligt kun med bloomers, så giv barnet et par strømpebukser under.

Overgangsperioden i det tidlige forår, kan de også bruges. Det kan være meget køligt, men fortvivl ikke, giv da barnet et par strømpebukser i uld på. 

Se her ♡ det er måske noget for dig
Læs mere om de søde babyer
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu