Uld strømpebukser

Her finder du de allerbedste uld strømpebukser til børn fra spanske Cóndor. Uld strømpebukserne er produceret i en rigtig god og holdbar kvalitet.

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
Viser 1-3 af 3 element(er)

Uldstrømpebukser børn

Uldstrømpebukser børn er perfekte i de kolde måneder, hvor det kræver lidt ekstra at holde varmen. Uld er dog særlig godt året rundt, da den er temperatur regulerende. En kold vinterdag hvor kulden rigtig bider, vil ulden holde på kroppens varme, og regulere kropstemperaturen så den er dejlig varm. På en varm sommerdag vil uld virke kølende på kroppen, og fugten fra sved absorbere ulden. Så klæd endelig dine børn i uldstrømpebukser året rundt.

Fantastisk god og rummelig pasform, som sidder godt på børn uden at der er noget der irritere eller strammer. Fremstillet i uld garn der er oekotex 100 certificeret. Det betyder altså at uldstrømpebukserne er uden skadelig kemi. Selvom det er uld strømpebukser er de bløde som silke, så bløde at børnene stort set ikke mærker at de er på. 

Uldstrømpebukserne du finder her hos Petitflora, er fra condor. Condor har fremstillet tøj til børn i en menneske alder, helt præcis siden 1898. Så det er en veletableret virksomhed, som har styr på kvalitet og komfort. Strømpebukserne i uld fås i flere farver. Designet er en flot rib, som er virkelig fleksibel. Størrelserne spænder fra 0 - 6 år.

Baby uld strømpebukser

Uld egner sig fantastisk til babyer. De små babyer kan ikke fortælle hvis de har det for varmt eller koldt. Uld er som bekendt temperatur regulerende. Baby uld strømpebukser sørger for at babys underkrop samt fødder holdes varm. Tit og ofte sparker babyen dynen af under middags luren i barnevognen, og ligesådan i sengen om natten. Nogle babyer er varme og fryser ikke. Andre får kolde fødder og ben når dynen sparkes af. Det kan du undgå hvis barnet har uld strømpebukser på.

Baby uld strømpebukserne er så bløde, at barnet sagtens kan have et par bukser over, hvis det er rigtig koldt. Pasformen er virkelig god, da strømpebukserne er forsynet med lidt ekstra rummelighed, så der en god plads til bleen, som de helt små babyer jo bruger. Du skal heller ikke være bekymret for om de strammer om lår og fødder, det gør de ikke - her er nemlig også tænkt ekstra rummelighed ind i designet. Uld strømpebukserne fås ned i størrelse nyfødt. Baby uld strømpebukserne vil du med sikkerhed ikke kunne undvære til dit barn, hvis du først har prøvet dem. Også en super god gave ide` til de ny bagte forældre.

Varme strømpebukser børn

Lækre varme strømpebukser til børnene er et must i garderoben. Der er ikke noget værre end kolde ben og fødder. Om du skal vælge strømpebukser bomuld eller uld strømpebukser, afhænger af hvor meget kulden bider. Forår og sommer byder på mange dejlige solskinstimer, aftnerne kan dog være lidt kølige, der er et par varme strømpebukser nødvendige. Efterår og vinter er meget koldere, der vil det være nødvendigt med strømpebukser hele dagen.

Det kan være at strømpebukser bomuld er nok hele året for dit barn, nogle børn er varme. Andre børn har brug for varme strømpebukser året rundt, her vil det være en god ide` med uld strømpebukser. Uld er noget af det bedste til babyer samt de lidt større børn, da de ikke selv er i stand til at regulere deres kropstemperatur.

Ulden hjælper med at bevare og holde varmen hos de små. Samtidig absorbere ulden varmen, når barnet har det for varmt. Har du et varmt barn, har du sikkert oplevet at dit barn har været våd og nedkølet efter eksempelvis middags luren i barnevognen. Det undgår du med et par dejlig varme strømpebukser i uld.

Se alle strømpebukser her 

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu