Gør dåbskjolen personlig m. matchende sløjfe

Gør dåbskjolen personlig m. matchende sløjfe

Står du i den lykkelige situation og skal holde barnedåb for din lille guldklump? Så har du måske været på loftet hos dine forældre eller bedsteforældre og kigget i de gamle kasser med arvestykker. Det er nemlig en tradition for rigtig mange forældre i danmark og "genbruge" familiens dåbskjole.

    

       Billedet er venligst udlånt af @Cathrine_harder

Og sikke en tradition ...  og få sit lille barn døbt i den samme dåbskjole som du selv og måske din mor eller far + en masse andre familie medlemmer er blevet døbt i. Det giver en form for tryghed og en varm fornemmelse i hele kroppen når kirkegulvet indtages.

Mange har også den tradition og få broderet barnets navn og dato på dåbsdagen på kjolen - og det er jo det, der gør det så specielt ved at lade dåbskjolen gå i arv. Sidde der med en gammel dåbskjole og kigge på navnene der sirligt er broderet på igennem tiden .

Men når dåbskjolen har lagt på loftet i flere år uden og have været i brug, trænger den helt sikkert til en vask eller en gang rensning. Når den er fin ren igen, har du sikkert også lyst til at sætte dit "eget" præg på den. Dit personlige præg kan du nemt sætte ved, at tilføre et dåbsbånd i lige den farve du kan lide.

Selve dåbsbåndet er jo bare et langt satinbånd på 2 meter ... selvom det jo egentlig ikke lyder særlig fancy, så giver det bare så utrolig meget til en dåbskjole. Båndet giver en masse personlighed og et unikt udtryk til dit barn.

Da dåbsbåndet kun er 2 meter langt, er det ikke meningen, at du skal binde en sløjfe af båndet, det er det ikke langt nok til. Det er der du skal bruge den tilhørende sløjfe som du sætter fast i båndet.

Det er bestemt heller ikke nemt og få bundet en pæn sløjfe af båndet selv. Og husk på hvor stressende det vil være , hvis du skal stå og bøvle med en sløjfe der ikke vil bindes på selve dåbsdagen. Dåbsdagen er en stor dag og den skal du og familien nyde 100%.

Sådan sætter du dåbsbåndet og sløjfen på dåbskjolen

Dåbsbåndet er lavet i grosgrain bånd - det er et slags silke / satin bånd som er meget holdbart. Båndet er glat og shinny ... det er det, der gør det så smukt. Men når båndet er glat kan det også glide på dåbskjolen. Men det er der heldigvis et let råd for, så du slipper for at stå i kirken eller til selve barnedåben med et dåbsbånd der glider af kjolen.

Du får et nemt fif her til, hvordan du er hel sikker på at dåbsbåndet bliver siddende hvor det skal ... hele dagen. 

• Du tager en lille synål og lidt sytråd.

Du folder dåbsbåndet på midten.

• På midten af dåbsbåndet vil der nu være et fold.

Foldet sætter du foran på dåbskjolen - der hvor du vil have sløjfen skal sidde.

• Så syr du dåbsbåndet fast på kjolen med et par små sting.

Når du har syet båndet på kjolen binder du dåbsbåndet fast på ryggen af barnet.

• På forsiden af dåbskjolen hvor du syede de små sting sætter du sløjfen fast.

Og vupti ... nu har dit barn den smukkeste og mest personlige dåbskjole på - og i er klar til at fejre den store dag uden bekymringer. 

Skal storesøster have en matchende hårsløjfe?

Hånden på hjertet - når dine børn er små er det altså sødt hvis de har et eller andet matchende på. Og sløjfen som høre med til dåbsbåndet fås også fra Bow`s by Stær som hårsløjfe ... endda i den helt samme farve.

Og festen slutter ikke her ... du kan også få en suttesnor i matchende farve. Suttesnorene fra Bow`s by Stær fås selvfølgelig også til både drenge og piger. Til pigerne må det jo gerne være yndigt, det er i hvert fald hvad Bow`s by Stær har tænkt, da de designede deres suttesnore. Pige suttesnorene er med en lille yndig sløjfe - og suttesnorene til drengene er selvfølgelig uden sløjfe.

Det vil sige, at hele din børneflok kan matche på kryds og tværs på den store dag. 

Køb dit personlige dåbsbånd hos Petitflora.dk

Om det er dåbsbånd, hårsløjfe, butterfly, suttesnor eller noget helt andet du er på udkig efter til de små kan du finde det her hos Petitflora.dk

Som altid får du gratis fragt ved køb over 599, kr. Jeg pakker også gerne dine vare fint ind ... alle varer jeg har på lager sendes indenfor 1-3 hverdage - og du har 30 dages fuld returret på alle varer fra Petitflora.dk   

Posted on 2020-03-23 0

Skriv en kommentarSkriv et svar

Seneste kommentarer

Ingen kommentarer

Søg i blogindlæg

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling