Suttesnore

En suttesnor er bare genial. Du kender det sikkert, at du flere gange om dagen spørger: Har du set sutten? Du leder garanteret også under stole, borde og sofaen. Og helt ærligt, det er da bare så træls, når du kan undgå det. Du kan nemt undgå det med en suttesnor. Se de fine suttesnore til drenge og piger - med eller uden sløjfer.

En suttesnor er en kæmpe hjælp i hverdagen!

En suttesnor er en kæmpe hjælp hos småbørns forældrene i hverdagen. Hvis du er forælder til en lille guldklump, kender du helt sikkert til, at sutten falder på gulvet og bliver beskidt - eller endnu værre at sutten simpelthen forsvinder. Og i vuggestuen eller børnehaven forsvinder sutterne som dug fra solen. 

En suttesnor sættes fast om sutten, med ringen som sidder på snoren. Derefter sættes den fast i barnets tøj, med clipsen som sidder i den anden ende af snoren - på den måde er sutten hele tiden ved barnet.

Du høre garanteret dig selv sige flere gange dagligt, f.eks. til din mand : Om han har set sutten? Og for at være helt ærlig, så er der da bare ikke noget der er mere irriterende end når sutten forsvinder. For indimellem er det nødvendigt med en sut, hvis dit lille barn er ked af det og utrøstelig.

Et fuldstændig ulykkelig barn på armen, er hårdt for både forældre men også for barnet. Situationen med et ulykkeligt barn kan undgås med en suttesnor.

Vælg mellem mange forskellige suttesnore

Hos Petitflora.dk kan du vælge suttesnore i mange farver og mønstre. Ikke nok med, at suttesnoren er praktisk i hverdagen ... så tilføre den også et feminint udtryk til barnets tøj. Og er der noget vi forældre er vilde med, så er det ting til vores babyer der samtidig er super smarte. 

Når jeg designer en suttesnor skal den passe til det andet børnetøj jeg designer til shoppen. Så du vil kunne finde suttesnore og nederdele der matcher 100%. Det er også nemt at finde en suttesnor med lidt mønster der passer perfekt til de ensfarvet bluser med flæser.

Og selvfølgelig er der suttesnore til både drenge og piger. Til pigerne er der de yndigste suttesnore med en lille sløjfe og til drengene er det selvfølgelig uden sløjfen.  

Hold styr på din babys sut med en suttekæde

En suttekæde fra bows by stær er ikke kun smuk og se på. Den er også pokkers praktisk. Den sikre nemlig at barnets sut ikke forsvinder.

Der er ikke noget værre end når det lille barns sut bliver væk, for det er faktisk sådan at barnet altid har en "yndlings" sut. En yndlings sut er en der er gumlet rigtig godt og grundigt til.

Der er nogle børn der ikke kan nøjes med en sut - man er altid nød til at have lidt sutter på lager i tilfælde af at sutten forsvinder.

Du kan undgå, at sutten forsvinder ved at bruge en suttekæde. Suttekæderne fra bows by stær som jeg har her hos Petitflora, er meget populære. For det første fordi de er så smukke. Til pigerne er de lavet med en lille sløjfe på. Til drengene er der almindelige suttesnore uden sløjfer, men i et væld af farver. 

Du skal være opmærksom på suttesnores længde!

Det er vigtigt, at du er opmærksom på suttesnorens længde, når du køber den. Der er nemlig krav for hvor lang den må være - af sikkerhedsmæssige årsager.

Sikkerhedsstyrrelsens krav om suttesnorens længde er 22 cm., for at den ikke udgøre nogen fare for barnet.  De 22 cm. er længden uden clipsen som du sætter suttesnoren fast i barnets tøj med. Altså det er selve det stykke stof som suttekæden er lavet af der må være max 22 cm.

En ekstra ting du skal være opmærksom på, når du køber en suttesnor  - er at der ikke er alt for mange små dele på den. Det kan være svært, at lade være med, at lade sig rive med at søde designs når det gælder suttesnore. Men husk at have fornuften med i overvejelserne ... for er der for mange smådele der kan falde af suttekæden, kan det blive farligt hvis barnet putter tingene i munden.

Suttesnorene du kan købe hos Petitflora.dk, følger kravene, og har den længde suttesnoren må have ... altså 22 cm. Ingen af suttesnorene har smådele der kan være farlige for barnet - de er designet meget enkle, men alligevel utrolige søde.

Er det nødvendigt med en suttesnor?

Nej ... det er bestemt ikke nødvendigt med en suttesnor. Du skal gøre op med dig selv, om du mener der skal en suttesnor med i babypakken. En suttesnor er bare en kæmpe hjælp i hverdagen for jer småbørns forældre.

Der er jo også børn der ikke bruger sut - og der er det jo selvfølgelig ikke nødvendigt med en suttesnor.

Der er bare de forældre der bruger meget tid og energi på, at lede efter deres børns sutter i det daglige. De forældre kan ikke undværer en suttesnor - de mener at suttesnoren er en kæmpe hjælp i det daglige, og de vil under ingen omstændigheder undværer den - de har altid styr på hvor barnets sut er.

Køb suttesnore i søde designs hos Petitflora.dk

Kan du se fordelen i en suttesnor ... altså, at du fremover altid har styr på hvor dit barns sut er? Er du træt af, at dit barns sut altid falder på gulvet, og dermed tit og ofte er beskidt. Du har sikkert også tit kogt vand til at gøre sutterne rene i, fordi de har været en tur på gulvet.

I vuggestuen eller i dagplejen ved du heller aldrig om det kun er dit barn der har brugt sutten, hvis den ikke har siddet fast ved dit barn.

Der er rigtig mange fordele ved at købe en suttesnor til dit barn. Hos Petitflora.dk finder du et stort udvalg af suttesnore i søde designs. Ensfarvet suttesnore med eller uden sløjfe. Du finder også suttesnore i skønne farver og flotte print, som passer til Petitfloras kollektioner af børnetøj.

Bestil dit barns næste suttesnor online hos Petitflora.dk - Nemt og bekvemt. Og få den leveret direkte til døren.

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling