PERLESPÆNDER - HÅRSPÆNDER

Hårspænder er perfekte til at pifte frisuren lidt op og perfekte til at holde håret væk fra ansigtet.

Hårspænder til mor og barn - hvis i skal matche

Lige nu er hårspænder og hårnåle et kæmpe hit. Det gælder både til mor og barn.

Og hvorfor bliver noget så et kæmpe hit?

Med hensyn til hvorfor lige netop hårspænder hitter så meget som de gør er mit bud, at et spænde er fantastisk til at holde håret væk fra ansigtet så det ikke irritere i f.eks. øjnene. Samtidig kan dit barn og dig lave en masse forskellige frisure, med bare et enkelt hårspænde. I kan selvfølgelig også bruge flere spænder i frisuren, det gør den bare endnu mere trendy.

Hårspænder hitter ikke kun hos børnene - de er også vild trendy til kvinder. Hører du til den mor, der godt kan lide at din datter og dig matcher, er hårspænderne et oplagt valg. 

Det er super nemt for jer at lave den samme frisure med spænder, også selv om det skal gå lidt stærkt indimellem - f.eks. om morgenen inden i skal ud af døren.

Hos Petitflora finder du et stort udvalg af fine hårspænder ... hvad enten det er det klassiske eller det feminine udtryk i leder efter. Skal i have sat håret rigtig fint? Måske hvis i er inviteret til bryllup, vil man jo gerne gøre noget ekstra ud af hår og påklædning.

Skal i have håret sat op til bryllups løjer  er de smukke hårnåle rigtig gode til det  og det gælder selvfølgelig både til mor og barn.

Hårspænder til fint hår ...

Et fint hår kan være rigtig fint. Især hvis det hænger løst - men problemet med et fint hår er, at det kan være utrolig svært at sætte, medmindre man har en halv flaske hårlak i.

Bøvler du med et fint og tyndt hår ... eller gør din datter? Så fortvivl ikke. Alle hårspænderne du finder hos Petitflora, egner sig nemlig til fint hår, samtidig med at spænderne også sidder rigtig godt i et kraftigt hår.

Et lille tip til dig med et fint og tyndt hår :

Når du har føntørret dit hår, kom da hårlak i, og lad det tørre / stivne inden du sætter hårspændet i. Hvis du gør det på den måde er det faktisk ikke så svært, at sætte et fint hår - og slet ikke når du sætter et hårspænde i. 

Hårspænder med sløjfe i et væld af farver og smukke designs

Et hårspænde med sløjfe kan bruges på rigtig mange måder. Til hverdag når din lille pige ønsker at gøre lidt ud af påklædningen og håret. Der er det utrolig nemt at pifte outfitet op med en spænde med sløjfe. Sløjfen kan bruges i stort set alle frisure. Er det håret der skal holdes væk fra ansigtet, eller fletningerne der skal piftes lidt op, er sløjfe spændet det rette spænde.

Spænderne med sløjfe kan selvfølgelig også bruges ved festlige lejligheder. Du kan nemt finde et spænde der passer til barnets festtøj, da hårspænderne findes i et væld af farver og smukke designs.

Hårspænderne med sløjfe som du finder hos Petitflora kan også bruges sammen med dåbsbåndene her - mulighederne er mange, det er altså kun fantasien der sætter grænser.

Hårspænderne med sløjfe sidder godt fast i både fint og kraftigt hår. Selve spændet er et krokodille næb, uden takker - så ikke noget der river og niver i håret. Men krokodille næbet er som en klemme, som altså holder godt i alt slags hår.

Perlespænder er et af årets største trend 

Perlespænder er som sådan ikke nye på markedet. Kvinderne har bare rigtig fået øjnene op for dem det nu - og med god grund. For perlespænderne er bare så flotte og elegante. De er meget anvendelige både til hverdag men også i høj grad til festlige lejligheder ... f.eks. hvis du skal giftes, og skal have lavet en vaskeægte brude frisure.

Fordelen med en perlespænde er, at den kan bruges i stort set alle frisure som du vælger og lave. Er du i overgangen fra kort til langt hår ... det kender vi vist alle - den overgang er bare så træls, og indimellem har man da bare lyst til at få klippet håret kort igen. Men inden du suser af sted til frisøren for at få klippet håret kort igen, så giv lige perlespænderne en chance.

Det der gør overgangen fra kort til langt hår er, når vi gerne vil sætte håret op i en hestehale - der mangler lige lidt for at der ikke hænger alt det hår ved siden af. Det er her perlespænderne er geniale. De holder håret der ikke kan nå med, i hestehalen på plads. Og ikke nok med at håret sættes på plads, ser det også rigtig fint ud til frisuren med et perlespænde.

Se hele verden med nye øjne

Du kender det helt sikkert ... dit hår flyver ind i ansigtet og i øjnene konstant. Og det kan vi vist hurtig blive enige om, at det bare er så møg hammerende irriterende. Du er ude og gå en tur i den friske luft - du har glemt og få en spænde i dit pandehår !!! Og hvad sker der? Håret klasker med det samme ind i dit ansigt, og hele turen går du og vifter håret væk fra ansigtet og øjnene. Det er da bare irriterende, og hvis du er rigtig uheldig får du et lille hår i øjnene - øv øv.

Så brug hårspænderne til hverdag også. For det første er de super flotte og trendy, samtidig med at de er utrolig praktiske. Ved hjælp af dette lille nemme fif, kan du lige pludselig se hele verden med nye øjne.

Giv et hårspænde til din veninde og i værtinde gave

Om det er til dig selv, din datter eller en sød veninde du søger et hårspænde til, kan du finde det her hos Petitflora. Et hårspænde er jo en genial veninde gave hvis det er noget du bruger. Din veninde vil med garanti blive super glad for et spænde fra dig. Mange gange skal der jo ikke ret meget til for at glæde andre. Din veninde vil helt sikkert sende dig en sød tanke hver gang hun bruger hårspændet.

Hårspændet er også en rigtig god værtinde gave, f.eks. sammen med en buket blomster eller en flaske vin. For det første er hårspænderne fra Petitflora elegante og yndige. Samtidig har de et eksklusivt udseende. Og det bedste er, at priserne på hårspænderne er priser som alle kan være med til. Og så redder et hårspænde bare en dårlig hår dag, da det er nemt lige og sætte i håret. Med et hårspænde er der ingen der fokusere på din dårlige hår dag .. nej det er det fine hårspænde der er fokus på. 

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling