×

Victoria leggings - Gammelrosa

Mærke:
Petitflora
179,00 kr.
Vælg str.
Beskrivelse
Leggings med mønster - Gammelrosa 

De her leggings med mønster er de perfekte leggings til små piger. De er bløde og behagelige mod den sarte lille baby hud.

Fremstillet i strækbart Oekotex bomuld med det fineste mønster. Mønstret er med fugle og blomster i farverne creme, brun, rosa og grå.

Leggings er perfekte og bruge som et par bukser. De er også super gode under en nederdel eller kjole for de piger der ikke bryder sig om at have strømpebukser på. Grunden til at nogle piger ikke kan lide strømpebukser på er at der er “ fødder” i. Det slipper de for med et par leggings.

Taljen er forsynet med en blød elastik, som sørger for at de bliver siddende hvor de skal uden at stramme. Bomulden er Oekotex certificeret, det er din garanti for at de ikke er fyldt med skadelig kemi og sundhedsskadelige stoffer.

Til disse leggings med print vil det være fint at sætte en ensfarvet bluse til. F.eks. den gammelrosa her med flæser.

• 96% oekotex bomuld.

• 4% elasten.

• Oekotex 100 certificeret.

• Designet og syet i danmark af Petitflora.

Vaskeanvisning:

Du kan uden problemer vaske disse leggings i maskinen ved 40 grader. Det bedste er at vende vrangen ud på dem inden du vasker dem. Og husk og bruge vaskemiddel til farvet tøj, så bevare du de flotte farver længere. Jeg anbefaler at du undgår tørretumbleren og lader dem lufttørre.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu