×

Camelia blomster leggings - Lyng

Mærke:
Petitflora
179,00 kr.
Vælg str.
Beskrivelse
Blomster leggings - Lyng farvet bomuld

Bløde blomster leggings i økologisk lyng farvet bomuld. Har du en lille pige ved du sikkert også, hvor godt hun vil befinde sig i sådan et par. Hos Petitflora finder du et stort udvalg af leggings, især blomstret leggings som du ikke finder andre steder, da de bliver syet af mig på min lille systue her i Danmark. De her blomster leggings med blomster, sætter spræl på hverdagen med de smukke farve nuancer. Bunden er lyng, blomsterne er rosa, grønne og en rigtig flot mørk rosa. Selvom der er spræl på farverne vil de være fine under en ensfarvet nederdel eller kjole.

De blomstret leggings er lavet i en lækker blød strækbar bomuld, og er lette for børnene selv at tage af og på. Under flyverdragten eller regntøjet er de også perfekte da de sidder tæt til kroppen.

 96% økologisk bomuld.

 4% elasten.

 100% oekotex certificeret.

 Farve: lyng, grøn, rosa.

• Fremstillet i danmark af Petitflora.

Vaskeanvisning 

Du kan sagtens vaske de her blomster leggings i maskinen. Vend vrangen ud på dem inden du kommer dem i maskinen, så holder farverne på printet længere. Vask dem ved 40 grader. Stræk dine leggings i facon og lad dem derefter lufttørre.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Petitflora

179,00 kr.
Nederdel i smørblød bomuld med skønne blomster fra Petitflora.
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu