×

Sidse bluse - grå

Mærke:
Petitflora
189,00 kr.
Vælg str.
Beskrivelse
Grå bluse - Bomuldsbluse med flæser

Blød og lækker bomuldsbluse med flæser til børn i grå. Blusen er den perfekte bluse til piger der elsker det søde og feminine look. Her er der virkelig kræset for det feminine udtryk, som rigtig kommer til rette med den søde flæse ved ærmerne. Fremstillet i blød oeko-tex bomuld. Kvaliteten på stoffet er lækker og virkelig behagelig og have på.

Blusen er med lange ærmer og rund hals.Smukke bluser kan man aldrig få nok af, og din pige vil helt sikker vælge blusen med flæser her, når dagens outfit skal vælges. Sæt blusen sammen med et par af Petitfloras bløde leggings til hverdag i børnehaven eller skolen. Til festlige lejligheder vil en af nederdelene være sød til.

• 92% oekotex bomuld.

• 8% elasten.

• Oekotex 100 certificeret.

• Farve: koksgrå.

• Blusens størrelser er alderssvarende.

• Designet og syet på systue i danmark.

Vaskeanvisnig:

Blusen kan sagtens vaskes i maskinen ved max. 40 grader. Er den ikke særlig beskidt, så nøjes med 30 grader. Du skal være obs på at blusen kan krympe ca. 3% ved vask, og endnu mere hvis du kommer den i tørretumbleren. Så gå endelig en stor bue uden om tumbleren, og lad den hængetørre.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Petitflora

179,00 kr.
Nederdel i smørblød bomuld med skønne blomster fra Petitflora.
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Bows by stær

75,00 kr.
Suttesnor i farven antique rosa fra Bow`s by stær. Suttesnoren har en gummiring i den ene ende, som du sætter fast om suttens knop. I den anden enden er der en nikkelfri clips som du sætter fast i f.eks. barnets...
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu