Cóndor

Cóndor er spansk og laver de lækreste strømper og strømpebukser til børn i den bedste kvalitet. Derudover laves strømperne og strømpebukserne i flotte moderigtige farver og mønstre.

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
Viser 1-18 af 18 element(er)

Cóndor  strømpebukser - god kvalitet til dit barns fødder!

Strømpebukser kan indimellem være lidt trælse og have på, da de kan stramme i stykket ved skridtet og rundt om maven. Det er jo træls for pigen der har strømpebukser og en nederdel på. Med strømpebukserne fra Cóndor undgår dit barn, at noget strammer og irritere, da de er lavet med lidt ekstra rummelighed.

Ekstra rummelighed er super godt når det kommer til børnetøj. Dit lille barn kan ikke fortælle dig med ord, hvis tøjet strammer eller irritere. Måden barnet kan fortælle dig det på, er ved f.eks. at tage strømpebukserne af. Men et helt lille barn kan ikke selv tage dem af. Du vil højst sandsynlig opleve at det lille barn græder og virker lidt utilfreds. Men med condor strømpebukser, er der ikke noget der strammer, og barnet vil føle sig godt tilpas.

Cóndor  har mange års erfaring med at lave strømper og strømpebukser, faktisk siden 1898. Så de ved hvad de har med, at gøre når det gælder fremstilling af strømper og strømpebukser til børn. Med et par condor strømpebukser er du sikker på at dit barn har de bedste kvalitets strømpebukser på markedet.

Håber dit barn og dig finder jeres yndlings strømpebukser her, vælg mellem flere farver. Strømpebukser er altid fine under en nederdel eller et par shorts, Petitfloras nederdele passer perfekt i farve og mønstre til Cóndors strømpebukser.

Mangler du en fin nederdel der passer til strømpebukserne - Se det store udvalg fra Petitflora

Uld strømpebukser fra Cóndor - når kun det bedste er godt nok

Cóndor producere også uld strømpebukser til børn. Der er rigtig mange fordele ved, at købe strømper og strømpebukser til børn der er lavet i uld. Uld er godt hele året rundt, dog især i de kolde måneder. Det der er rigtig godt ved at bruge uld strømpebukser til børn er, at uld er temperaturregulerende. Det betyder at ulden opsuger vand ( sved), hvis barnet sveder, er der ingen våde eller klamme fødder. Dette gælder også for Cóndors strømper og strømpebukser der er lavet af uld.

Uld strømpebukserne er lavet i en lækker blød kvalitet. En kvalitet der overhovedet ikke kradser, som nogle uldkvaliteter kan. Cóndor uld strømpebukserne er lavet i en god og holdbar kvalitet. Du kan forlænge holdbarheden ved, at vaske dem som der står på anvisningen. Et rigtig godt tip er, at lade strømpebukserne ligge tørre, så holder de også længere.

Uld strømpebukserne fra Cóndor fås i flere farver, og er lavet i en flot rib kvalitet. Dit barn vil med sikkerhed elske uld strømpebukserne da de er super dejlige og behagelige og have på.

Strømper til børn fra Cóndor - baby strømper når de er bedst!

Strømper til børn fra Cóndor er intet mindre end forkælelse, og luksus til dit barn når det gælder strømper og strømpebukser. Når Cóndor starter processen med at designe, er der flere ting der er i højsæde. Der bliver sat et stort fokus, på dem der skal klædes i deres design, nemlig børnene. Og som vi alle vist er enige om, er intet for godt til vores børn.

Når der skal vælges materialer til strømperne , er det med øje for, at kun det bedste er godt nok. Bomulden som strømperne og strømpebukserne laves af, skal være af den blødeste slags simpelthen intet mindre. Bomulden skal være af den højeste kvalitet der findes, for ifølge Cóndor filosofi er der intet der må genere barnet der har tøjet på.

Strømper til børn skal være så bløde som muligt, så de er behageligt og komfortabelt at have på. Strømper og strømpebukser sidder jo så tæt på barnets hud, og det er bare ikke behageligt hvis det er et par strømpebukser der kradser og irriterer. Det var noget af det Cóndor satte sig for da de startede med at designe tøj til børn allerede i 1898. 

Kvaliteten er i top, strømperne fra Cóndor tåler en masse leg, og en masse ture i vaskemaskinen. Farve og facon holder vask efter vask.

Hvis du vasker dit børnetøj fra Cóndor efter vaskeanvisningen, kan det sagtens gå i arv fra barn til barn. Det er da kvalitet der vil noget. Ikke nok med at kvaliteten er i top, er designet også stilfuldt med flere fine detaljer.

Skal dit barn have de bedste strømper? Så er det dem fra Cóndor du skal vælge

Selvom Cóndor strømper er lækre og luksuriøse kan de holde til en masse. Du kan sagtens sende din datter af sted i børnehaven eller i skolen, med et par af strømperne eller stømpebukserne uden at der sker nogen skade. Kommer hun hjem og er smurt ind i mudder fra top til tå, skal du ikke få røde knopper over det og tænke, at strømperne nu er ødelagt.

Det er de nemlig ikke! Du kommer bare condor strømper i vaskemaskinen og vasker dem efter vaskeanvisningen. Derefter er strømperne klar til nye udfordringer i børnehaven igen. Det er her den høje kvalitet som Condor værner så meget om kommer ind.

Skal i til en skøn familiefest eller andet er det klart, at det er i et par Cóndor strømper eller strømpebukser din baby skal have på. Deres design passer nemlig til stort set alt børnetøj, som er på mode i dag. Din datter vil helt sikkert vække opsigt til festen hvis hun ankommer i et par strømper fra Cóndor.

Cóndor strømpebukser med hulmønster

Cóndor  strømpebukser hulmønster er et must i alle børns tøj skab. Strømpebukserne er nogle af de bedste på markedet. Kvaliteten er tårn høj, det er strømper og strømpebukser der tåler at blive brugt af børn. Ligeledes tåler de ugentlige ture i vaskemaskinen på 40 grader. De tåler dog ikke tørretumbling. Det er pga. elastenen i buksen, kommer de i tørretumbleren vil elastikken blive slap.

Strømpebukserne fås i flere farver. Ens for alle er, at de er med det smukke hulmønster ned langs benet, det gør udtrykket lidt mere eksklusivt. Det fine design på strømpebukserne fra Cóndor falder perfekt ind i den nordiske børnemode, hvor kvalitet bliver vægtet højt samt der tages et kæmpe ansvar over for miljøet. 

Cóndor  strømpebukser hulmønster, er ikke som andre strømpebukser. De er bare mere smukke og eksklusive. Hulmønstret giver så meget godt, når det kommer til mode.

Cóndor  har virkelig fokus på børnene, der skal klædes i deres stilfulde designs - det vil du fornemme med det samme du står med et par strømper eller strømpebukser fra Cóndor i hånden. Og bedst af alt, dit barn vil helt sikkert elske de nye strømpebukser.

Køb Cóndor strømpebukser og strømper med Gratis fragt hos Petitflora

Er du også en af dem der sætter pris på, at smække benene op i sofaen efter en lang dag? Og så ellers shoppe strømper, strømpebukser og børnenes tøj på nettet. Så er du kommet til det rette sted. 

Hos Petitflora finder du det hele. Strømper, strømpebukser og lækkert babytøj og børnetøj i økologiske materialer. Handler du for mere end 599,- kr., betaler jeg fragten. Du får altså GRATIS fragt på hele din bestilling - det er da værd og tage med.

Indimellem kan du også være heldig og finde dine yndlings strømper på tilbud her hos Petitflora.dk 

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu