×

Bea leggings - Off White

Mærke:
Petitflora
 🌸 Håndlavet af Petitflora 🌸 
Læs mereVis mindre
179,00 kr.
Vælg str.
Beskrivelse
Off White leggings med farve strålende regnbuer

Elsker dit barn tøj med print? F.eks. regnbuer. Så er de off hvide leggings med regnbuer helt sikkert et godt valg.De bløde og behagelige leggings er designet så de sidder tæt til kroppen. I taljen er der en blød elastik som holder dem oppe. 

Leggings er praktiske og behagelige og et must have i dit barns garderobe. De er perfekte under flyverdragen om vinteren da de sidder tæt til kroppen. Derfor er de også geniale at bruge som lange underbukser f.eks. på skiferien. 

Leggings er et par gode bukser sammen med en bluse eller bodystocking. Under nederdele og kjoler er de også gode til de børn der ikke er vilde med at have strømpebukser på.

Leggings kan bruges til hverdag i børnehaven eller skolen, da de er så bløde at barnet faktisk ikke mærker at de er på. Giv også gerne din baby leggings på som nattøj f.eks. til middags luren i barnevognen.

• 96% oekotex bomuld.

• 4% elasten.

• Oekotex 100 certificeret.

• Vaskes ved 40 grader.

• Undgå tumbleren og lad dem lufttørre.

• Designet og syet i dk af Petitflora.

Petitflora har et stort udvalg af leggings med søde og unikke print, som du kun finder her. Jeg designer og syr selv de forskellige leggings på min lille systue og sælger dem ikke andre steder end her på shoppen.

Hvis du vil følge med når der kommer nye leggings og andet børnetøj fra mit design, er du velkommen til at følge mig på facebook eller instagram, der ligger jeg billeder op af det nye tøj jeg syr.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu