×

Bibi leggings - grå

Mærke:
Petitflora
179,00 kr.
Vælg str.
Beskrivelse
Blomstret legging i grå bomuld

Mangler dit barn et par lækre legging er de grå blomstret leggings her det rigtige valg. De er bløde og behagelige og designet så de sidder tæt til kroppen. I taljen er der en blød elastik som sørger for at de ikke falder ned.

Legging er praktiske og behagelige og et must have i dit barns garderobe. De er perfekte under flyverdragen om vinteren da de sidder tæt til kroppen. Derfor er de også geniale at bruge som lange underbukser f.eks. på skiferien.

Leggings er et par gode bukser sammen med en bluse eller bodystocking. Under nederdele og kjoler er de også gode til de børn der ikke er vilde med at have strømpebukser på.

Leggings kan bruges til hverdag i børnehaven eller skolen, da de er så bløde at barnet faktisk ikke mærker at de er på. Giv også gerne din baby leggings på som nattøj f.eks. til middags luren i barnevognen.

De her blomstret legging er lavet i øko-tex bomuld som er din garanti for at tekstilerne ikke er fyldt med skadelige stoffer og kemi. Bundfarven er grå og printet med blomsterne er i rosa nuancer.

• 95% økologisk bomuld.

• 5% elasten.

• 100% Øko-tex certificeret.

• vaskes ved 40 grader.

• Når de er vasket og stadig er lidt våde, ryster du dem godt og lader dem lufttørre.

• designet og syet i Danmark.

Hvad er økologisk bomuld?

Det er din garanti for at leggings ikke er fremstillet med nogen form for skadelig kemi. Du kan altså trygt give din lille guldklump bukserne på.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu