×

Cheri tights - Karry

Mærke:
Petitflora
 🌸 Håndlavet af Petitflora 🌸 
Læs mereVis mindre
159,00 kr.
Vælg str.
Beskrivelse
Tights til børn - Karry bomuld

Karry tights til børn eller leggings som de også hedder. De bløde og behagelige bomulds tights er designet så de sidder tæt til kroppen. De er designet helt enkle med en blød elastik i taljen.

Tights er praktiske og behagelige og et must have i dit barns garderobe. De er perfekte under flyverdragen om vinteren da de sidder tæt til kroppen. Derfor er de også geniale at bruge som lange underbukser f.eks. på skiferien.

Leggings er et par gode bukser sammen med en bluse eller bodystocking. Under nederdele og kjoler er de også gode til de børn der ikke er vilde med at have strømpebukser på.

Tights kan bruges til hverdag i børnehaven eller skolen, da de er så bløde at barnet faktisk ikke mærker at de er på. Giv også gerne din baby leggings på som nattøj f.eks. til middags luren i barnevognen.

• 96% oekotex bomuld.

• 4% elasten.

• Fås også i støvgrøn.

• Fremstillet i danmark.

•Producent: Petitflora.

Vaskeanvisning:

Du kan uden problemer vaske disse tights i maskinen ved 40 grader. Det bedste er at vende vrangen ud på dem inden du vasker dem. Og husk og bruge vaskemiddel til farvet tøj, så bevare du den flotte farve længere. Jeg anbefaler at du undgår tørretumbleren og lader dem lufttørre.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu