×

Aviaja leggings - Brun

Mærke:
Petitflora
199,00 kr.
Vælg str.
Beskrivelse
Brune leggings med blomster

Leggings med blomster i en super lækker brun farve. Blomsterne er hybenroser i rosa og grålige nuancer. Pige leggings er til dig der er på udkig efter et par flotte bløde leggings til dit barn. De er bløde og behagelige at have på, da der er lidt stræk i dem. De er gode til de helt små nyfødte babyer, samt de lidt større aktive piger.

Fremstillet i blød økotex bomuld og derfor egner de sig både til hverdagen i intuitionen og i skolen. De er også rigtig gode i de kolde måneder under flyverdragten og regntøjet, da de sidder godt til kroppen. Perfekte til middags luren i barnevognen da der er en blød elastik i taljen som gør at intet strammer.

Brug de brune leggings som lange underbukser på skiferien. Sidst men ikke mindst er de super søde under enhver kjole og nederdel. Ikke at forglemme er de fortrinlige som natbukser.

• 96% oekotex bomuld.

• 4% elasten.

• Oekotex 100 certificeret.

• Farve: brun, rosa og grå.

• Designet og syet i danmark af Petitflora.

Vaskeanvisning 

Du kan sagtens vaske disse leggings i maskinen. Vend vrangen ud på dem inden du vasker dem, så holder farverne på printet længere. Vask dem ved 40 grader. Stræk dem i facon og lad dem hænge tørre.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu