×

Sidse bodystocking - grå

Mærke:
Petitflora
Tidsbegrænset tilbud:
113,40 kr. 189,00 kr.
Vælg str.
Beskrivelse
Langærmet bodystocking

Blød og lækker langærmet bodystocking i grå oekotex bomuld. Bodyen har en lille flæse foran ved brystet, som fortsætter om bag på. En sød lille detalje. Fin rund hals med 2 trykknapper ved venstre skulder. God pasform med en god længde. Fremstillet i en flot koksgrå bomuld med lidt stræk i, som gør den blød og fleksibel. Der er god bevægelses frihed i den her bodystocking. Ved benene er der 3 trykknapper, det er praktisk når bleen skal skiftes. Med trykknapperne slipper du for at tage bodystockingen helt af.
Til den lille baby er den perfekt som en bluse, da den ikke skiller på maven. Efterår og vinter kan barnet bruge den under en bluse eller cardigan, så får du maksimal glæde af dit køb.

• 96% oekotex bomuld.

• 4% elasten.

• 100% oeko tex certificeret.

• farve: grå.

• fås også i rosa og gammelrosa.

• producent: Petitflora.

Sådan passer du godt på din bodystocking

Du skal bruge vaskemiddel til farvet tøj, så bevare du den flotte grå farve længe. Altså ikke noget vaskemiddel med blegestoffer. Og for alt i verden undgå tørretumbleren her. 
Du kan nemt vaske bodystockingen i vaskemaskinen ved max 40 grader. Når den er vasket, og stadig er lidt våd ryster du den og strækker den i facon og lader den lufttørre.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu