Beanie hue børn

Skønne bløde beanie huer til drenge og piger. Undgå at dit barn fryser om ørene med en dejlig varm beanie hue i bomuld. Alle beanie huerne her på siden er designet og syet i danmark af Petitflora.

Læs mereVis mindre
Filtrer efter
Toggle filters
Viser 1-24 af 25 element(er)

Beanie hue

Beanie hue er en populær hue børn. Dels fordi den er designet til at, sidde tæt omkring hovedet og ørene, og sikre at barnet ikke får kulde og fryser. Men helt lavpraktisk er det en helt almindelig hue der sidder tæt, og aller vigtigst er det en hue der varmer. Beanien omtales ofte som en fashion hue, altså er den lidt mode præget. Uanset hvad beanie hue omtales osv. er det en utrolig lækker og praktisk hue. 

Hvad er en beanie hue?

Petitflora har et stort udvalg af huer til børn, og i produktbeskrivelserne vil du med sikkerhed støde på ordet beanie. Og hvad er en beanie hue så? En beanie er en helt almindelig klassisk hue med en pasform der slutter godt til hoved og øre. Derudover en det en hue der er rigtig god under cykel hjelm.

Beanie huen er altså ikke udstyret med kvaste eller andet pynt. Hue beanie hos Petitflora er fremstillet i bomuld, nogle er ensfarvet og nogle med mønstre. Der er beanie huer til både drenge og piger. Beanien er dobbeltsyet, så det er en dejlig lun hue der egner sig godt til efterår og vinter.

Du finder også et stort udvalg af huer med kvast.

Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu