×

Elsa leggings - Hvid

Mærke:
Petitflora
179,00 kr.
Vælg str.
Beskrivelse
Hvide leggings i mønstret bomuld

Har du en lille pige ved du sikkert også hvor behageligt hun synes et par leggings i bomuld er. De her leggings i blød bomuld er med et fint mønstret print med blomster i grønne, gule og pink farver. Bunden er hvid, og de forskellige farver er rigtig flotte sammen.

Leggings er et par taknemmelige bukser til børnene. Blandt andet er de bløde og fleksible, da der er en lille smule elasten i stoffet, hvilket gør dem strækbare. At de er strækbare er en god ting, da de jo sidder tæt til kroppen. Det at de sidder tæt til kroppen, er særlig godt hvis barnet bruger den under f.eks. nederdele og kjoler.

Og ligeledes når regntøjet skal på, der er ikke noget der sidder og flagre. Og så er de faktisk så behagelige at de også sagtens kan bruges som nat bukser.

• 96% oekotex bomuld.

• 4% elasten.

• oekotex 100 certificeret.

• fremstillet i danmark.

 producent: Petitflora.

Vaskeanvisning 

Leggings fremstillet af bomuld kan selvfølgelig ævaskes i maskinen. Vend vrangen ud på dem inden du kommer dem i maskinen, og brug vaskepulver til farvet tøj, så holder farverne på printet længere. Vask dem ved 40 grader. Stræk dem i facon og lad dem hænge tørre.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu