NEDERDELE TIL BØRN

Hvilken lille prinsesse elsker ikke en sød nederdel. Petitfloras nederdele er unikke. De er lavet i de smukkeste mønstre som du kun finder her.

nederdele

Nederdele til børn fra Petitflora design

Nederdele er et must have i alle pigers garderobe. Hos Petitflora finder du et fint udvalg af nederdele til børn.  Du kam helt sikkert finde en nederdel der falder i din piges smag.

Du finder nederdele i bomuld, jersey - jersey er også bomuld med lidt stræk i. Og så finder du viskose nederdele. Fælles for alle nederdelene til børn som du finder hos Petitflora, er at de er lavet i en lækker blød kvalitet. Flere af nederdelene er endda lavet i øko - tex eller økologiske materialer, det er da absolut værd at tage med, ikk?

De nederdele jeg designer til Petitflora fås fra størrelse 68 hvilket svarer til at barnet er ca. 6 måneder - og så op til størrelse 116, som svarer til 6 år. Så der er lidt til alle, man vil jo gerne have at ens helt lille baby er klædt smart og yndigt på, lige så vel som ens større børn.

En nederdel er bestemt behagelig for din helt lille baby, at have på da Petitflora nederdelene er syet i lækre bløde materialer.

Nederdele i bløde og lækre materialer

Alle pige nederdelene du finder her, er lavet i lækre bløde og behagelige materialer. Det er nemlig vigtigt, at din pige synes nederdelen er rar og behagelig og have på. Noget af det vigtigste du skal kigge efter, når du skal vælge nederdele til din pige, er om der er god bevægelsesfrihed i den. Nederdelene jeg syr, er syet i fast bomuld, viskose eller jersey.

Nederdelene i fast bomuld og viskose er der ikke stræk i. Selvom der ikke er stræk i de modeller, er der stadig en god bevægelsesfrihed i dem, da der er god vidde i nederdelene.

Nederdelene jeg syr i jersey, er super gode når der skal leges og danses. Da der er lidt stræk i jersey, er det, det perfekte materiale valg til nederdele. Din pige vil faktisk ikke bemærke at hun har nederdelen på, da den bare er så blød og behagelig.

Nederdele til de små - findes der noget sødere?

Nederdele til børn er noget af det sødeste både til hverdag og til festlige lejligheder. Det er ingen hemmelighed, at de fleste små piger elsker at klæde sig feminint på. Og heller ingen hemmelighed, at mødrene til de små piger elsker, at klæde dem sødt og feminint på. Med nederdele kommer man rigtig langt med hensyn til det søde og feminine udtryk.

Nederdele er lette, luftige og bløde og derfor meget behagelige at have på. Derfor kan en nederdel sagtens bruges til hverdag når barnet f.eks. er i børnehave eller i skole. De fleste nederdele er lavet med en blød elastik i stykket der sidder rundt om maven. Den bløde elastik gør, at der ikke er noget der strammer eller irritere ved maven.

Nedom måsen og benene er der ofte lidt vidde, og det er der det virkelig føles frit og dejligt for barnet. Der er absolut intet der strammer.  

Ofte er barnet ikke ret gammelt, før hun selv vil vælge det tøj hun skal have på. Og tit er det en nederdel der bliver taget ned fra hylden. Nogle forældre mener, at det ikke går at have en nederdel på i børnehave - Men det gør det. Altså måske med mindre din datter kravler rundt i træer dagen lang, så er det selvfølgelig smartest at vælge et par leggings til hende.  Men er din datter den type der elsker og være fint klædt på - også til daglig? Så lad hende endelig vælge nederdelen.

Så kan du sætte en af de fine bluser med flæse til, et hårbånd eller en hårsløjfe i matchende farve, strømpebukser også i en farve der matcher nederdelen. 

Om sommeren er det behageligt med en nederdel, der er det jo oplagt med bare ben under, og en lille top til. På de koldere dage og om vinteren, kan din pige også sagtens bruge nederdel. Der sætter du bare et par strømpebukser eller leggings til og måske en lækker striktrøje samt et par smarte støvler.

Skal outfitet være ekstra afslappet er det super smart med et par seje sneakers til samt en lækker blød T-shirt.

Lad barnet bruge nederdelen på hverdage og pift den op til festen

Alle nederdele kan bruges af dit barn til hverdag. Og selvfølgelig kan de også bruges til festlige lejligheder.

Alt efter hvilken stil din datter er til, kan tilbehøret i vælger, nemt tilpasses barnets personlighed. For et mere afslappet look, f.eks. i børnehaven, kan i sætte en cool T-shirt til samt et par smarte leggings.

Skal i til den store familiefest, kan i nemt pifte nederdelen op. I stedet for leggings er det super smart med strømpebukser - og smart vil din datter helt sikkert gerne være når i skal være sammen med hele familien. I stedet for den cool hverdags T-shirt kan i sætte en af de søde bluser med flæser til. 

En bodystocking er god, at sætte til nederdelen hvis din pige er under 2 år. Tit kan bluse og nederdel "skille" på midten, og det er irriterende for barnet. Hos Petitflora finder du bodyer, der er syet som de populære bluser med flæser. Bodyen har også flæser, og så går den jo helt ned og lukkes med trykknapper forneden ved bleen ... også rigtig praktisk når bleen skal skiftes.

Køb barnets næste nederdel online hos Petitflora

Når guldklumpen trænger til en ny nederdel igen, så tag hende med til online shopping hos Petitflora. Her finder i et stort udvalg af nederdele til babyer og børn. Og der kommer hele tiden nye til. De fleste nederdele jeg designer er syet op, så jeg kan sende dem til jer fra dag til dag.

Hvis i finder lidt mere lækkert tøj der passer til nederdelen, får i gratis fragt når i køber over 599 kr.

Jeg ønsker kun, at du får den bedste oplevelse når du handler i min lille webshop. Så er du det mindste i tvivl når du bestiller hos mig så tøv endelig ikke med at sende en sms , også selvom det er om aftenen  ... der sidder jeg gerne i sofaen og strikker huer, men tlf. er lige ved min side. Og husk, hvis i fortryder købet har i fuld returret i 30 dage.

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling