Babyhjelme

Babyhjelme i blød baby merinould. Petitfloras babyhjelme er håndstrikket. Huen er super blød og behagelig for det lille barn at have på. Der er intet der kradser, strik huen er nemlig blød som silke.  

En fin detalje på de strikkede babyhjelme, er den flotte pelskvast. Kvasten ser meget naturtro ud, til trods for at den er lavet i akryl.

>> Husk at babyhjelmen skal vaskes inden brug på maskinens uld program <<

Beskyt de små babyer mod kulden med en babyhjelm

En babyhjelm er uundværlig til de små babyer. Når barnet f.eks. sover middagslur udenfor i barnevognen kan der komme lidt blæst ind, også selvom du har regnslag eller myggenet for, da der jo er en åbning der. Du skal ikke være nervøs for, at det bliver for varmt for barnet med en babyhjelm i strikket uld.

Uld har nemlig den fantastiske egenskab at den selv regulere kulde og varme. Så når vejret er lidt lunt og barnet f.eks. sveder, vil den væske som sveden udskiller absorberes af ulden. Ulden hjælper kroppen med at øge krops temperaturen hvis den er falder.

Husk, små børn kan ikke selv fortælle hvis de sveder eller fryser - Så på med uld hjelmen, så ved du at barnets temperatur er som den skal være, når babyen sover ude i barnevognen.

Håndstrikket babyhjelme i bomuld og merinould

Alle hjelmene til børn som du finder hos Petitflora er håndstrikket. De er strikket i en blød økologisk bomuld som ikke er hel tynd, men lidt tykkere end alm. bomuld. Bomulds hjelmene kan derfor også sagtens bruges i de lidt kølige efterårs måneder.

Så finder du uld babyhjelmene, de er strikket i en lækker blød baby merinould af høj kvalitet. Grunden til at jeg vælger merinould når jeg strikker hjelmene, eller djævlehuerne som de også kaldes, er at merinouldens fibre er blødere end andre uld typer. Merinould er silkeblødt og er derfor særlig velegnet til den lidt sarte babyhud.

Merinould har også den kæmpe fordel, at den er svedabsorberende. Det er så godt hvis barnets kropstemperatur er lidt høj, så har ulden den egenskab at den kan nedkøle kropstemperaturen. Og ligeledes hvis kroppen er lidt kold, f.eks. når barnet sover til middag i barnevognen udenfor, kan ulden selv regulere krops varmen.

En babyhjelm i uld er det perfekte valg til din baby 

Med en nyfødt baby i huset er en babyhjelm et must. En babyhjelm der er strikket i uld er særdeles praktisk. Når du vælger uld til din baby er du sikker på at dit barn aldrig sveder eller fryser.

Uld er meget populært til børn, og med god grund. Uld kan nemlig suge det væske der vil komme når dit barn sveder og har det varmt. Når væsken suges væk undgår du, at dit barn vil være våd og klam om hovedet. Med en hjelm i uld vil temperaturen på barnets hoved have lige nøjagtig den temperatur der er perfekt. 

Før i tiden kunne uld godt kradse lidt, jeg husker tydeligt den uldbluse med rullekrave jeg havde. Den kradsede meget og jeg fik røde mærker og knopper på halsen som kløede helt afsindigt. Og varmen kunne ikke absorberes.

Sådan er det heldigvis ikke i dag, og slet ikke med baby merinoulden som huerne fra Petitflora er strikket i. Den uld er super blød og behagelig, så du kan trygt give dit barn sådan en hue på. Den er perfekt til middags luren i barnevognen - der kan du evt. klikke pelskvasten af imens, så er der i hvert fald ikke noget der irritere. Skal i på shoppetur eller på familiebesøg er det så sødt når pelskvasten er på.  

>> Se også alle bomuldshuerne til børn <<

Hos Petitflora finder du babyhjelme i forskellige farver

De fine babyhjelme fra Petitflora findes i forskellige farver. Så du kan helt sikkert finde en der passer til din lille guldklump.

Hvordan plejer og vasker du din uld babyhjelm?  

Uld babyhjelmen kan holde i årevis, og gå i arv til familiens børn hvis du plejer og vasker den som du skal - og det er faktisk ikke svært.

Du behøver faktisk ikke og vaske barnets uld hue ret ofte. Altså med mindre barnet har gylpet på den. Uld har også den fantastiske egenskab, at den indeholder et materiale der beskytter mod lugte - det er da fuldstændig fantastisk. 

Når du skal vaske uldhjelmen kan du gøre det i vaskemaskinen, hvis din maskine har et uld program. Du vælger uld programmet 30 grader. Og husk at bruge specielt  uld vaskemiddel.

>> Du kan købe det specielle uldvaskemiddel her <<

Hvis din vaskemaskine ikke har et uld program skal du vaske huen i hånden. Når du har vasket babyhjelmen ligger du den på et håndklæde for at tørre. Merinould tørre forholdsvis hurtigt. Det er da rimelig nemt, ikke?

Kender du det gamle ordsprog der siger, at du skal bruge uldhuer i de måneder der indeholder et R :

Det er disse måneder:

JANUAR -  FEBRUAR - MARTS - APRIL - SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER - DECEMBER  

Men som sagt merinould kan bruges hele året, da det selv regulere varme og kulde.

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling