Cóndor knæstrømper med blonde - stone
40%
Rabat

Strømper med blonde - stone - Cóndor

Strømper med blonde fra Cóndor. Strømper i en fantastisk kvalitet og flot farve.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Nyt produkt
Begrænset tilbud:

53,40 kr

89,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse

Søde strømper med en lille blonde fra Cóndor. Blonden er lavet i elastik kanten i toppen. De er lavet som knæstrømper, så træk dem endelig helt op til knæet.

Farven hedder Stone og passer til alle de fine dæmpede farver. Strømperne har en bred åbning som gør at de er nemme og få af og på for barnet selv. Åbningen er blød og behagelig og sikre at der ikke er noget der strammer.

Còndors strømper er lavet i en dejlig blød bomuldskvalitet som sørger for at holde barnets fødder dejlig varme. Samtidig med at de er behagelige og have på.

Strømperne fra Còndor er noget særligt. Der er gjort noget ekstra ud af designet og kvaliteten er noget af det bedste du kan få når det gælder strømper til dit barn.

 75% bomuld.

22% nylon.

 3 % elasten.

100% øko-tex standard 100.

Sådan passer du godt på blonde strømperne:

For at passe så godt som muligt på strømperne vasker du dem i maskinen på max 40 grader. For at bevare den flotte farve skal du bruge vaskemiddel der er beregnet til farvet tøj.

For at bevarer den fantastiske pasform skal du undgå at komme dem i tumbleren. Når strømperne stadig er lidt våde strækker du dem i facon og lader dem lufttørre. Så har dit barn de pæneste strømper i lang tid.

Anja anbefaler

Kunder der købte denne vare købte også

Følg Petitflora på Instagram

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling