Cóndor knæstrømper med blonde - old rose
40%
Rabat

Strømper med blondekant - old rose - Còndor

Feminine strømper med blondekant fra Còndor. Farven er den populære old rose som passer så fint til alt det fine børnetøj der findes.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Nyt produkt
Begrænset tilbud:

53,40 kr

89,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse

Strømper med blondekant fra Cóndor.  Blonde sidder i elastik kanten i toppen. Farven er den fine Old Rose som passer til stort set alt. Strømperne har en bred åbning som gør at de er nemme og få af og på. Åbningen er blød og behagelig og sikre at der ikke er noget der strammer.

Strømperne er lavet i en dejlig blød bomuldskvalitet som sørger for at holde barnets fødder dejlig varme. Samtidig med at de er behagelige og have på. Og noget så yndige med den lille blondekant.

Strømperne fra Còndor er noget særligt. Der er gjort noget ekstra ud af designet og kvaliteten er noget af det bedste du kan få når det gælder strømper til dit barn.

 75% bomuld.

22% nylon.

• 3% elasten.

Fås også i farven stone.

100% øko-tex standard 100.

Vasketip:

Du kan sagtens vaske strømperne i maskinen. Du kan nøjes med at vaske dem på 40 grader, de skal nok blive rene. Du kan også tørre dem i tumbleren, men jeg vil anbefale at du hænge tørre dem da elastikken i stoffet med tiden vil blive slapt.   

Anja anbefaler

Kunder der købte denne vare købte også

Følg Petitflora på Instagram

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling