Knæstrømper med mønster - linen - Cóndor

Skønne knæstrømper med mønster i farven linen fra Còndor.

Flere detaljer

Nyt produkt

59,95 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse

Knæstrømper med hulmønster fra Còndor i farven linen, som passer til næsten alle farver. Hulmønstret på strømpen går hele vejen ned langs benet. Knæstrømperne har en bred åbning som gør at de er nemme og få af og på. Åbningen er blød og behagelig og sikre at der ikke er noget der strammer og at de ikke glider ned.

I åbningen på strømpen er der en sød lille flæse kant som bare gør dem endnu mere yndige.

Còndor knæstrømperne er lavet i en dejlig blød bomuldskvalitet som sørger for at holde barnets fødder dejlig varme. Samtidig med at de er behagelige og have på.

Strømperne fra Còndor er noget særligt. Der er gjort noget ekstra ud af designet og kvaliteten er noget af det bedste du kan få når det gælder strømper til dit barn.

Fås også i Grå og Old Rose.

75% bomuld.

22% nylon.

 8% elasten.

Knæstrømper er blevet det helt store hit til pigerne, især under nederdele og bloomers. Det ser bare så sødt ud, eller måske er yndig det rette ord. Det er helt klart det fine hulmønster der gør outfittet vild yndigt. 
Knæstrømperne fra Còndor er lavet i så blød og behagelig en kvalitet at dit barn kan bruge dem dagligt og i alt slags fodtøj.

Vaskeråd

Du kan sagtens vaske knæstrømperne i din vaskemaskine. Det er en god ide`og bruge en vaskepose så skåner du det fine hulmønster. Undlad at tørretumbler dem og lad dem lufttørre i stedet.

Anja anbefaler

Kunder der købte denne vare købte også

Følg Petitflora på Instagram

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling