×

Scrunchi. Råhvid

Mærke:
Petitflora
39,00 kr.
Beskrivelse
Produktbeskrivelse 

Smuk scrunchi i lette lyse farver. Det fine blomstermønster kan man kun holde af. Farverne på blomsterne er i rosa, brun og beige farver. Simpelhen så flotte farvesammensætninger, der aldrig går af mode. Scrunchien er fremstillet i viskose, som er et meget blødt og let materiale. Det lette materiale ser så let og elegant ud i håret. Endnu en fordel ved det lette materiale er at det føles rigtig behageligt, selvom du har haft den i håret hele dagen.

Scrunchien er et langt stykke stof som er syet sammen til en ring. Indeni ringen er en blød elastik. Når du binder den om f.eks. hestehalen eller en smart knold, vil elastikken få scrunchien til at krølle lidt sammen. Det er kun en super fin detalje.

• 100% oeko-tex viskose.

• Flere flotte farver.

• Flere anvendelsesmuligheder.

• Producent: Petitflora.

Scrunchie hårelastikker - hårpynt der aldrig går af mode

Uanset om scrunchien er til din pige eller til dig selv, kan du være sikker på at den aldrig går af mode. For det første, fordi du på ingen tid kan lave en hurtig og nem frisure. Ja, selv dit morgenhår, vil lige en million med denne flotte scrunchi. En anden ting der gør at den aldrig går af mode er, at vi altid har brug for et hår elastik, til at holde styr på lokkerne, det gælder både børn og voksne.

Scrunchi fra Petitflora - det er kun er fantasien der sætter grænser

Med scrunchies er det virkelig muligt at sætte håret op til narrestreger. Du kan lave de flotteste frisure i både tyndt og kraftigt hår. Hestehalen får lige et ekstra pift. Knolden i nakken bliver super smart med en scrunchie omkring. Har du lyst til at lade håret hænge løst en dag, så brug elastikket om håndleddet, det fungere nemlig også som armbånd - ren win win.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu