×

Betty pige leggings - Sort

Mærke:
Petitflora
179,00 kr.
Vælg str.
Beskrivelse
Pige leggings i økologisk bomuld

Bløde og behagelige leggings til aktive piger der elsker mode rigtigt tøj. Leggings er dejlige og have på for pigerne der har en aktiv dag i skolen. De er bløde og behagelige og designet så de sidder tæt til kroppen. Når leggings sidder tæt til kroppen er de også med til at holde barnets krop varm.

Leggings er et must have i pigernes tøj skab både til de helt små samt de lidt større piger. Hos de helt små piger er leggings uundværlige da de holder på varmen når barnet f.eks. kravler på gulvet. De er også gode at bruge under regntøjet og flyverdragten på de kolde måneder.

De her pige leggings er ikke bare smukke at se på med det fine print af store blomster klaser i hvide, grå og rosa nuancer. De er også bløde og behagelige at have på for dit barn.

Går du op i at dit barn ikke skal have tøj på der indeholder skadelige stoffer og kemi, så er de her leggings det helt rigtige valg. De er produceret i økologisk bomuld. 

• 96% økologisk bomuld.

• 4% elasten.

• Designet og syet i dk af Petitflora.

Vaskeanvisning:

Du kan sagtens vaske de sorte pige leggings i maskinen ved 40 grader. Jeg anbefaler at du bruger det vaskemiddel der er beregnet til sort tøj. Så holder du nemlig på farverne så de ikke bliver bleget.

Når de er vasket og stadig er lidt våde strækker du dem i facon og ryster dem godt, så krøller de nemlig ikke.

Jeg anbefaler at du lader dem lufttørre. Altså helst ikke noget med at tørre dem i tørretumbleren, selvom det er fristende. Men stoffet bliver med tiden falmet og elastikken i stoffet bliver slapt.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu