Petitflora - Rene`Leggings - karry

Leggings til drenge og piger i en lækker varm karry farve fra Petitflora.

Flere detaljer

Nyt produkt

199,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse

Mangler dit barn et par varme smarte leggings er Rene` leggings det rigtige valg. De bløde og behagelige leggings er designet så de sidder tæt til kroppen. I taljen er der en blød elastik som holder leggings oppe.

Leggings er praktiske og behagelige og et must have i dit barns garderobe. De er perfekte under flyverdragen om vinteren da de sidder tæt til kroppen. Derfor er de også geniale at bruge som lange underbukser f.eks. på skiferien.

Leggings er et par gode bukser sammen med en bluse eller bodystocking. Under nederdele og kjoler er de også gode til de børn der ikke er vilde med at have strømpebukser på.

Leggings kan bruges til hverdag i børnehaven eller skolen, da de er så bløde at barnet faktisk ikke mærker at de er på. Giv også gerne din baby leggings på som nattøj f.eks. til middags luren i barnevognen.

Rene` leggings er lavet i en lækker varm karry farve som passer perfekt til både drenge og piger. Samtidig er de syet i øko-tex bomuld som er din garanti for at tekstilerne ikke er fyldt med skadelige stoffer og kemi.

 96% øko-tex bomuld - 4% elasten.

♥ vaskes ved 40 grader.

♥ designet og syet i DK

Anja anbefaler

Følg Petitflora på Instagram

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling