×

Karen leggings - Beige

Mærke:
Petitflora
199,00 kr.
Vælg str.
Beskrivelse
Beige leggings med søde blomster

Bløde og behagelige legging i beige bomuld med skønne blomster. De er gode at bruge som de er med en bluse over. De er super søde med en top og en strik cardigan til. Om sommeren bliver de elegante med et par sandaler til. Om vinteren er det super trendy med et par smarte støvler til.

Legging er også et rigtig godt alternativ til strømpebukser. Det er ikke alle børn der er glade for strømpebukser. Og nogen gange er det fødderne i strømpebukserne der driller de små. Når dit barn har et par leggings på i stedet for strømpebukser får fødderne lidt luft.

Legging giver også en god bevægelses frihed for dit barn, det er godt at tænke det ind i påklædningen i vuggestuen og børnehaven hvor det meste af dagen jo går med leg.

• 96% økologisk bomuld.

• 4% elasten.

• 100% Oekotex certificeret.

• Designet og syet i danmark af Petitflora.

Bomuld er nem og vaske

Du kan uden problemer vaske de her bomuld legging i maskinen ved 40 grader. Jeg anbefaler at du bruger vaskemiddel der er beregnet til farvet tøj. Bruger du det, holder den beige farve længere uden at falme.

Hvis du undgår tørretumbleren og lader dem lufttørre har dit barn flotte legging længe. Så længe at de måske kan gå i arv til lille søster eller din venindes datter.

Læs mereVis mindre
Produktdetaljer
Anja anbefaler
Kunder som købte dette produkt, købte også:
Petitflora

200,00 kr.
Hue til børn i en lækker mørk brun bomuld. Huen er enkel og klassisk og kan bruges sæson efter sæson.
Luk
Se flere produkter
Ingen produkter fundet

Menu