Beige legging med blomster - Petitflora

Beige legging med blomster i øko-tex bomuld fra Petitflora.

Flere detaljer

Nyt produkt

199,00 kr

- +

  • Gratis Fragt ved køb over 599,-
  • Leveringstid 5-7 dage
  • Returret 30 dages returret
 
Mere information

Beskrivelse

Bløde og behagelige legging i beige bomuld med skønne blomster. De er gode at bruge som de er med en bluse over. De er super søde med en top og en strik cardigan til. Om sommeren bliver de elegante med et par sandaler til. Om vinteren er det super trendy med et par smarte støvler til.

Legging er også et rigtig godt alternativ til strømpebukser. Det er ikke alle børn der er glade for strømpebukser. Og nogen gange er det fødderne i strømpebukserne der driller de små. Når dit barn har et par leggings på i stedet for strømpebukser får fødderne lidt luft.

Legging giver også en god bevægelses frihed for dit barn, det er godt at tænke det ind i påklædningen i vuggestuen og børnehaven hvor det meste af dagen jo går med leg.

 96% øko - tex bomuld.

4% elasten.

 100% øko-tex certificeret.

 designet og syet i danmark af Petitflora.

Bomuld er nem og vaske

Du kan uden problemer vaske de her bomuld legging i maskinen ved 40 grader. Jeg anbefaler at du bruger vaskemiddel der er beregnet til farvet tøj. Bruger du det, holder den beige farve længere uden at falme.

Hvis du undgår tørretumbleren og lader dem lufttørre har dit barn flotte legging længe. Så længe at de måske kan gå i arv til lille søster eller din venindes datter.

Anja anbefaler

Kunder der købte denne vare købte også

Følg Petitflora på Instagram

No products

To be determined Shipping
0,00 kr Total

Gå til betaling